September 3, 20196 yr A więc - kto z was posiada wyciskarkę, za jaką kwotę i jakie wrażenia? Wasze ulubione przepisy? Wiadomo, że wyciskarka jest kilkakrotnie lepsza od sokowirówki, ale też i droższa. Można znaleźć taką za 300 zł, jak i za 5k. Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy lepszy model jest aż tak przydatny.
September 3, 20196 yr Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam
September 3, 20196 yr Tak samo kupiłem jakiś tam blender, czy inny robot. Kurzy się, jak Xbox. Edited September 3, 20196 yr by Kosmos
September 3, 20196 yr A ja mam z Lidla i często używam, polecam. Szybkie czyszczenie a soki z tego mniam mniam.
September 4, 20196 yr Tez mam bosha za 5 stówek , wolnoobrotowa ,i łatwa w czyszczeniu +pojemny dozownik . Mega zakup , soki lepsze niż w galeriach u frannkiego.
September 4, 20196 yr Kupiłem rodzicom Eldom PJ400 w mediaexpert za ok 370 złotych. Jeden z lepszych zakupów małych AGD. Uwielbiam świeży sok, szczególnie z czerwonym grejpfrutem. Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM.
September 4, 20196 yr Author 18 godzin temu, Grabek napisał: Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam A co Ci się nie spodobało?
September 4, 20196 yr Mam Philips HR1889. Same wyciskarki to naprawdę fajne sprzęty, zwłaszcza jak robisz samemu soki z owoców. Problem jest jednak taki, że te bardziej pulpiaste owoce potrafią zatkać sitko, generalnie dużo babrania się jej z taką wyciskarką.
September 4, 20196 yr 8 godzin temu, adasiulko napisał: Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM. Niesamowity facet.
September 5, 20196 yr Soczki super. Robienie soczków i sprzątanko nie super. Jeśli droższa jest łatwiejsza do mycia albo przyjmuje owoce w większych kawałkach, to myślę, że warto dołożyć, bo mniejsza szansa, że przestanie ci się chcieć te soki robić.