Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyciskarki

Featured Replies

Opublikowano

A więc - kto z was posiada wyciskarkę, za jaką kwotę i jakie wrażenia? Wasze ulubione przepisy?

Wiadomo, że wyciskarka jest kilkakrotnie lepsza od sokowirówki, ale też i droższa. Można znaleźć taką za 300 zł, jak i za 5k. Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy lepszy model jest aż tak przydatny.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tez mam bosha za 5 stówek , wolnoobrotowa ,i łatwa w czyszczeniu +pojemny dozownik . Mega zakup , soki lepsze niż w galeriach u frannkiego.

Opublikowano

Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam

Opublikowano

Tak samo kupiłem jakiś tam blender, czy inny robot. Kurzy się, jak Xbox. 

Edytowane przez Kosmos

Opublikowano

A ja mam z Lidla i często używam, polecam. Szybkie czyszczenie a soki z tego mniam mniam. 

Opublikowano

Tez mam bosha za 5 stówek , wolnoobrotowa ,i łatwa w czyszczeniu +pojemny dozownik . Mega zakup , soki lepsze niż w galeriach u frannkiego.

Opublikowano

Kupiłem rodzicom Eldom PJ400 w mediaexpert za ok 370 złotych. Jeden z lepszych zakupów małych AGD. Uwielbiam świeży sok, szczególnie z czerwonym grejpfrutem. Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM.

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, Grabek napisał:

Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam

A co Ci się nie spodobało?

Opublikowano

Mam Philips HR1889. Same wyciskarki to naprawdę fajne sprzęty, zwłaszcza jak robisz samemu soki z owoców. Problem jest jednak taki, że te bardziej pulpiaste owoce potrafią zatkać sitko, generalnie dużo babrania się jej z taką wyciskarką.

Opublikowano
8 godzin temu, adasiulko napisał:

Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM.

Niesamowity facet.

Opublikowano

Soczki super. Robienie soczków i sprzątanko nie super.

Jeśli droższa jest łatwiejsza do mycia albo przyjmuje owoce w większych kawałkach, to myślę, że warto dołożyć, bo mniejsza szansa, że przestanie ci się chcieć te soki robić.