Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ja jutro seans a tutaj podrzucam bardzo sprawny recap poprzednich sezonów:
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bitwa bardzo spoko, trochę chyba podciągnęli sceny na smokach bo w recapie to tragicznie wyglądało, a w tym odcinku znośnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Bardzo fajny odcinek, widać że miał być końcówką poprzedniego sezonu, ale właśnie skończył im się budżet i woleli nie wydawać gówna i dać więcej postaranka i kasy w to. Muszę recap obejrzeć, bo już mi się myli kto jest kim i z kim przystaje (tym bardziej, że seriale z PLiO mają już trzy linie czasowe, a jest jeszcze materiał książkowy, który się różni od seriali w dużym stopniu).Ale generalnie: fajnie, cieszę się, że serial wrócił, niech dają ŁOGIEŃ :D
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 39 minut temu, Szwed napisał(a):Bardzo fajny odcinek, widać że miał być końcówką poprzedniego sezonu, To samo pomyślałem i tym samym mam obawę o to czy kolejne odcinki nie będą rozwodnioną dramą a dowalą do pieca dopiero w ostatnim. Ale tak czy inaczej mocny start.