Opublikowano 22 czerwca22 cze Ja jutro seans a tutaj podrzucam bardzo sprawny recap poprzednich sezonów:
Opublikowano 23 czerwca23 cze Bitwa bardzo spoko, trochę chyba podciągnęli sceny na smokach bo w recapie to tragicznie wyglądało, a w tym odcinku znośnie.
Opublikowano 23 czerwca23 cze Bardzo fajny odcinek, widać że miał być końcówką poprzedniego sezonu, ale właśnie skończył im się budżet i woleli nie wydawać gówna i dać więcej postaranka i kasy w to. Muszę recap obejrzeć, bo już mi się myli kto jest kim i z kim przystaje (tym bardziej, że seriale z PLiO mają już trzy linie czasowe, a jest jeszcze materiał książkowy, który się różni od seriali w dużym stopniu).Ale generalnie: fajnie, cieszę się, że serial wrócił, niech dają ŁOGIEŃ :D
Opublikowano 23 czerwca23 cze 39 minut temu, Szwed napisał(a):Bardzo fajny odcinek, widać że miał być końcówką poprzedniego sezonu, To samo pomyślałem i tym samym mam obawę o to czy kolejne odcinki nie będą rozwodnioną dramą a dowalą do pieca dopiero w ostatnim. Ale tak czy inaczej mocny start.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No coraz ładniej to wszystko wygląda, niby dwa odcinki a już te 2 są lepsze niż cały poprzedni sezon. Końcóweczka ciareczki.I te kadry ze smokami lecącymi nad zgliszczami po bitwie
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Kolejny bdb ep. Jak tak będzie dalej to trochę szkoda że nie poczekałem na całość.