Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano

Z tego miejsca chciałbym wam zaprezentować @Mild_smoker, który postanowił że mnie obdaruje przed naszym eventem i oberwałem czymś takim, swoją drogą fajny symulator powolnego umierania w przestrzeni kosmicznej mXEbImC.png

Oraz chciałbym podziękować @Bzduras za to że mogę sobie popłakać wieczorami przy Tym 5Wx2eCE.png

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 66,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Trzeba zacząć przegląd listy :banana-santa:

Opublikowano

Człowiek wszedł tylko na listy życzeń sprawdzić co koledzy chcieliby dostać w tym roku od Mikołaja, a tu widzę wywiad partyzancki mnie rozgryzł i zaatakował jako pierwszy. 

vdbgPDP.jpg

@Velius Ty chory poyebie :obama:

Opublikowano

@Matriks_1111 z rana chyba nie miał co robić :obama: Dziękuję, akurat wjedzie po teaserze dwójki jak złoto!

F20UV42.png

Opublikowano
  • Autor

Sale zaczyna sie dopiero jutro a swięta za 6 dni, dajcie na luz no :santa:

Opublikowano

A można na gogu kupować prezenty? bo widze że xbox lata a i nintendo w tamtym roku latało ?  

Bo wiecie wyszła ostatnio na gogu taka jedna wspaniała gra i trzeba was doedukować w jej za(pipi)istości:rayos:

Opublikowano
39 minut temu, blantman napisał:

A można na gogu kupować prezenty? bo widze że xbox lata a i nintendo w tamtym roku latało ?  

Bo wiecie wyszła ostatnio na gogu taka jedna wspaniała gra i trzeba was doedukować w jej za(pipi)istości:rayos:

Oczywiście, jeszcze jak :rayos:

Opublikowano

@Krzysztof Tomczak wymierzył we mnie z armaty, załoga donosi o trafieniu w jeden z 3 masztów.... naprawy już rozpoczęte, armaty się ładują, w tym roku Wilk na swoim Latającym Holendrze wywoła Calypso sbUDLeY.png

Opublikowano

@tomzacz Następny szaleniec. Ale Wy sobie chłopaki szykujecie srogą zemstę <3
h26JIHH.png  Wasze jedynki nie są bezpieczne w tym roku.... hyhyhy

Opublikowano
18 minut temu, WolfVeto napisał:

Czas na łowy świąteczne
BewitchedWeakGrasshopper-size_restricted

Co on robi? Dlaczego patrzysz mi na profil?

o (pipi)a, o Boże

VXb7QlU.png

Opublikowano
  • Autor

Apeluje zeby poczekac z ostrzałem do świat, wiecie klimat, świąteczna otoczka, a nie jak ludzie w robocie siedza. Chociaz Bzduras to teraz pewnie na klopie siedzi :obama:

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Apeluje zeby poczekac z ostrzałem do świat, wiecie klimat, świąteczna otoczka, a nie jak ludzie w robocie siedza. Chociaz Bzduras to teraz pewnie na klopie siedzi :obama:

Spokojnie, chyba koniec na dziś.....