Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Velius napisał:

Chociaz Bzduras to teraz pewnie na klopie siedzi :obama:

Za późno, sprzątam z fotela i wrzucam spodnie z gaciami do pralki. Ależ rozyebane :obama:

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano
  • Autor

Powieś gacie na ścianie, jako hołd i codziennie przypomnienie jak ktoś Cie zastrzelil przed swietami 2019 :obama:

Nie no ja wysiadam.

Opublikowano
Teraz, Velius napisał:

Powieś gacie na ścianie, jako hołd i codziennie przypomnienie jak ktoś Cie zastrzelil przed swietami 2019 :obama:

Nie no ja wysiadam.

O nie nie @Velius dokąd to? hyhyhy

Opublikowano
10 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Coś bym powiedział, ale nie powiem :sorry:

I na Ciebie przyjdzie czas
tumblr_mkpg20qrSu1rkhpyoo1_400.gif

Opublikowano
  • Autor

gDzrPPl.png

Ide zmieniać gacie, wariat jakis nie z tej ziemi co sie stalo

giphy2028429_19.gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jakby co to jeszcze nie włączyłem pralki, możesz dorzucić spodnie

Opublikowano
  • Autor

Dobra doszedłem do siebie. Serdecznie dziekuje @WolfVeto , wspaniały prezent, troche głupio przyjmować zwlaszcza ze nie wlecialy jeszcze obniżki, ale zaskoczenie niesamowite. Uważaj tam na siebie wariacie i zablokuj kredytówke bo bedziemy musieli Cie ratowac w te świeta zamiast kupować gifty :santa:

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

Ja się w PC nie bawię, pamiętaj :P

coś wymyślę.....

Teraz, Velius napisał:

Dobra doszedłem do siebie. Serdecznie dziekuje @WolfVeto , wspaniały prezent, troche głupio przyjmować zwlaszcza ze nie wlecialy jeszcze obniżki, ale zaskoczenie niesamowite. Uważaj tam na siebie wariacie i zablokuj kredytówke bo bedziemy musieli Cie ratowac w te świeta zamiast kupować gifty :santa:

Wszystko wyliczone.. i to jest w tym wszystkim najpiękniejsze :)

Opublikowano
4 godziny temu, blantman napisał:

A można na gogu kupować prezenty? bo widze że xbox lata a i nintendo w tamtym roku latało ?  

Bo wiecie wyszła ostatnio na gogu taka jedna wspaniała gra i trzeba was doedukować w jej za(pipi)istości:rayos:

Disco Elysium mozesz tez sprezentowac na steam ;)))

Opublikowano

panowie, jeszcze nawet winter sale nie ma, o BN nie wspominajac, ogarnijcie sie bo nie nadazam z robieniem infografiki :/ 

Opublikowano

@WolfVeto chyba ma karte sodexo ważną do dzisiaj, bo walnął takim arsenałem na dzień dobry, że boje się o te święta:p

Opublikowano
  • Autor

A premia finansowa jeszcze wjedzie w nowy rok, moze lepiej zamknac forum do 3 stycznia.

Opublikowano

Panowie, ja niestety, podobnie jak @blantman kilka stron wcześniej, deklaruję z wyprzedzeniem, że niestety nie wezmę udziału w tegorocznej edycji forumkowej szajby

Z wolnymi funduszami u mnie w tym roku bardzo krucho, a jeszcze gorzej z chęciami do gierkowania. Wstyd się przyznać, ale lwiej części zeszłorocznych giftów nie ukończyłem, a niektórych nawet nie odpaliłem :dunno:Do niekończącej się kupki wstydu dochodzą jeszcze gejpassy i inne Origin Accessy, tak więc no nie widzę sensu, żeby ktoś wydawał tu dla mnie swoje ciężko zarobione piniondze

Tym niemniej z przyjemnością będę obserwował co się dzieje :ohboy:

Opublikowano

oberwałem solidnym prezentem już na samym początku wyprzedaży nim mi się stronka zdążyła wczytać  ahoj marynarzu

ober.png