Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

W tym roku miałem nie brać udziału w ogóle, bo zapowiadało się na biedne święta - dodatek z pracy uratował sytuację. Ale gdy układałem WL nie wiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce i dodawałem tytuły na zasadzie "a, i tak za drogie, nikt nie kupi".

No trochę się zdziwiłem :obama:

Opublikowano
4 godziny temu, Bzduras napisał:

W tym roku miałem nie brać udziału w ogóle, bo zapowiadało się na biedne święta - dodatek z pracy uratował sytuację. Ale gdy układałem WL nie wiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce i dodawałem tytuły na zasadzie "a, i tak za drogie, nikt nie kupi".

Delikatnie się zdziwiłeś, to fakt :D

Opublikowano

Rano człowiek budzi się, a tu @Dante atakuje jakąś ukrytą perełką? No, tak to ja mogę wstawać ;) Dziękuję, sprawdzę na pewno skoro jest to klasyk, który mi umknął!

zEJhPbx.png

Opublikowano
12 godzin temu, WolfVeto napisał:

ja mam "tylko" sześć tytułów z czego dwóch jeszcze nie da się kupić :D

Myślę, że Velius i z tym sobie poradzi. :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Rayos dostarcza nam najbardziej profesjonalne, rzetelne a co najwazniejsze punktualne podsumowania co roku. Rok temu zabawa była jednak tak ostra ze na podsumowanie czekamy do dzis :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Myślę, że Velius i z tym sobie poradzi. :kaz:

Ja już oberwałem od Velsa, Velsu ode mnie, jest ok :)

Opublikowano
13 godzin temu, Bzduras napisał:

No widzisz, ja nawet F14 do DCS'a* nie dodawałem do WL, bo pomyślałem, że to chore by kupić komuś dlc za 300 zł ( bez wyprzy). 
No i mnie zagieli
Edit na prośbę Velsa: *- Samolocik dogry komputerowej, który chciałem i lata.

Edytowane przez Mild_smoker
Velsu;)

Opublikowano
  • Autor

F14 do DCS'a WL...nic nie rozumie co za żargon, napisz w prost "Samolocik do gry komputerowej ktory chcialem i lata" czy coś :pawel:

Opublikowano

unknown.png

Podobno najlepsze Ys, ogra się razem z Origin :banderas:

Opublikowano

Widzę, że mowa o podsumowani, czyli już spokój i nikt nagle nie oberwie? Bo to trochę niebezpiecznie jak tak gifty latają nad głowami. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Velius napisał:

F14 do DCS'a WL...nic nie rozumie co za żargon, napisz w prost "Samolocik do gry komputerowej ktory chcialem i lata" czy coś :pawel:

Specjalnie dla Ciebie poszedł edit;)

Opublikowano
  • Autor

hLzNSWf.png

4b8.gif

Ten jak wystrzelil nagle :obama:No tego to by sie nawet Nostradamus nie spodziewał, bomba znikad, snajperka z dachu i Velius zdjety. Ale bedzie grane z Bzdurasem niedlugo :banderas: Dziekuje @Mild_smoker !

Opublikowano

Tylko czekam, żeby Ci zasadzić Big Bang Attack na japę :ogor:

Opublikowano
  • Autor

O KKEEEZUUUU :obama:

HICIOR KOJIMY WPADL O MAMO KONSOLOWY HIT PÓŁ ROKU PRZED PREMIERA U MNIE

nSymCbY.png

@Stona Ty wariacie, ale kosa :banderas:

K3I9din.png

Widze ze nowy typ żartu na dzielni obowiązuje, może ktos jeszcze? :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Odkurzam wątek, bo coś tu się tak zrobiło cicho i spokojnie :D

@Bzduras jak powiedział, tak zrobił i mimo, że jak napisał nie mam steama, ale Mikołaj nie odpuszcza i prezent i tak dostałem :D Old school jest fajny i tym oto sposobem dziś osobiście odebrałem od pocztowego Mikołaja taki oto podarek

i7uugv1_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Steelbook z duszą i bogatą przeszłością, więc tym bardziej doceniam prezent i będę traktował lepiej niż własne dziecko :teehee:

Od siebie dodam tylko jeszcze, że jestem bardzo miło zaskoczony tym jak potoczył się tegoroczny event, bo widzę że jesteśmy ponad podziałami i praktycznie posiadacz prawie każdej platformy coś dostał w prezencie :santa:

Opublikowano

Gierka też w środku, jakby ktoś pytał :)

Opublikowano
  • Autor

Kurłaaaaa co tu sie dzis stało :obama:

CbLQtao.png

@Kyo wjechal i odwalił stealth killa w postaci Frostpunka o ktorym slyszalem bardzo duzo dobrego i nie moge sie doczekac az to sprawdze, dziekuje, szok nie wiem co powiedziec.

giphy.gif

A potem @Stona podrzuca gifta z postaciami i  wiadomoscia zachecajaca do grania w bijatyka animowana dbz az mi majtki spadly.

H9s3Sqy.png

No niespodziewalem sie tego, morda sie cieszy :banderas: Serdeczne dzieki!