Opublikowano 27 grudnia 20195 l To ja nie dość, że nie miałem niczego na WL to i tak mi ją wyczyścili - magia Świąt
Opublikowano 28 grudnia 20195 l W tym roku miałem nie brać udziału w ogóle, bo zapowiadało się na biedne święta - dodatek z pracy uratował sytuację. Ale gdy układałem WL nie wiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce i dodawałem tytuły na zasadzie "a, i tak za drogie, nikt nie kupi". No trochę się zdziwiłem
Opublikowano 28 grudnia 20195 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: W tym roku miałem nie brać udziału w ogóle, bo zapowiadało się na biedne święta - dodatek z pracy uratował sytuację. Ale gdy układałem WL nie wiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce i dodawałem tytuły na zasadzie "a, i tak za drogie, nikt nie kupi". No trochę się zdziwiłem Delikatnie się zdziwiłeś, to fakt
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Rano człowiek budzi się, a tu @Dante atakuje jakąś ukrytą perełką? No, tak to ja mogę wstawać Dziękuję, sprawdzę na pewno skoro jest to klasyk, który mi umknął!
Opublikowano 28 grudnia 20195 l 12 godzin temu, WolfVeto napisał: ja mam "tylko" sześć tytułów z czego dwóch jeszcze nie da się kupić Myślę, że Velius i z tym sobie poradzi.
Opublikowano 28 grudnia 20195 l No ja mam gier na cały rok Będzie ktoś robił jakieś podsumowanie tej akcji? Fajnie by było zobaczyć jakieś statystyki
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Autor Rayos dostarcza nam najbardziej profesjonalne, rzetelne a co najwazniejsze punktualne podsumowania co roku. Rok temu zabawa była jednak tak ostra ze na podsumowanie czekamy do dzis Edytowane 28 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 28 grudnia 20195 l 2 godziny temu, suteq napisał: Myślę, że Velius i z tym sobie poradzi. Ja już oberwałem od Velsa, Velsu ode mnie, jest ok
Opublikowano 28 grudnia 20195 l 13 godzin temu, Bzduras napisał: W tym roku miałem nie brać udziału w ogóle, bo zapowiadało się na biedne święta - dodatek z pracy uratował sytuację. Ale gdy układałem WL nie wiedziałem, że coś takiego będzie miało miejsce i dodawałem tytuły na zasadzie "a, i tak za drogie, nikt nie kupi". No trochę się zdziwiłem No widzisz, ja nawet F14 do DCS'a* nie dodawałem do WL, bo pomyślałem, że to chore by kupić komuś dlc za 300 zł ( bez wyprzy). No i mnie zagieli Edit na prośbę Velsa: *- Samolocik dogry komputerowej, który chciałem i lata. Edytowane 28 grudnia 20195 l przez Mild_smoker Velsu;)
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Autor F14 do DCS'a WL...nic nie rozumie co za żargon, napisz w prost "Samolocik do gry komputerowej ktory chcialem i lata" czy coś
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Widzę, że mowa o podsumowani, czyli już spokój i nikt nagle nie oberwie? Bo to trochę niebezpiecznie jak tak gifty latają nad głowami.
Opublikowano 28 grudnia 20195 l 1 godzinę temu, Velius napisał: F14 do DCS'a WL...nic nie rozumie co za żargon, napisz w prost "Samolocik do gry komputerowej ktory chcialem i lata" czy coś Specjalnie dla Ciebie poszedł edit;)
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Autor Ten jak wystrzelil nagle No tego to by sie nawet Nostradamus nie spodziewał, bomba znikad, snajperka z dachu i Velius zdjety. Ale bedzie grane z Bzdurasem niedlugo Dziekuje @Mild_smoker !
Opublikowano 28 grudnia 20195 l Autor O KKEEEZUUUU HICIOR KOJIMY WPADL O MAMO KONSOLOWY HIT PÓŁ ROKU PRZED PREMIERA U MNIE @Stona Ty wariacie, ale kosa Widze ze nowy typ żartu na dzielni obowiązuje, może ktos jeszcze? Edytowane 28 grudnia 20195 l przez Velius
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Odkurzam wątek, bo coś tu się tak zrobiło cicho i spokojnie @Bzduras jak powiedział, tak zrobił i mimo, że jak napisał nie mam steama, ale Mikołaj nie odpuszcza i prezent i tak dostałem Old school jest fajny i tym oto sposobem dziś osobiście odebrałem od pocztowego Mikołaja taki oto podarek Steelbook z duszą i bogatą przeszłością, więc tym bardziej doceniam prezent i będę traktował lepiej niż własne dziecko Od siebie dodam tylko jeszcze, że jestem bardzo miło zaskoczony tym jak potoczył się tegoroczny event, bo widzę że jesteśmy ponad podziałami i praktycznie posiadacz prawie każdej platformy coś dostał w prezencie
Opublikowano 30 grudnia 20195 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: Gierka też w środku, jakby ktoś pytał No, no to raczej oczywiste
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Autor Kurłaaaaa co tu sie dzis stało @Kyo wjechal i odwalił stealth killa w postaci Frostpunka o ktorym slyszalem bardzo duzo dobrego i nie moge sie doczekac az to sprawdze, dziekuje, szok nie wiem co powiedziec. A potem @Stona podrzuca gifta z postaciami i wiadomoscia zachecajaca do grania w bijatyka animowana dbz az mi majtki spadly. No niespodziewalem sie tego, morda sie cieszy Serdeczne dzieki!