Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

takich rzeczy nie powinno sie pisac na tym forum, bo zostana uznane za potwierdzenie xd

Opublikowano
Cytat

Jez says Gears Collection is not a thing and at least not at the showcase.

:reggie:

Opublikowano

Ale chociaż Pentiment jest prawdziwy i wyjdzie w tym roku. Prawda? :rayos:

Opublikowano

Forza w tym roku XD serio myślicie że za 2 dni pokażą trailer i premiera za 3-4 miesiące?

Opublikowano

Nie pamiętasz co się stało w zeszłym roku z Forzą Horizon 5?

Opublikowano
5 minut temu, bartiz napisał:

Forza w tym roku XD serio myślicie że za 2 dni pokażą trailer i premiera za 3-4 miesiące?

dobry damage control, nagle nikt nie oczekiwał forzy w 2022 xd

Opublikowano
11 minut temu, bartiz napisał:

Za 6 miesięcy brzmiałoby realnie biorąc pod uwagę, że FM7 wyszło w jebanym 2017.

Opublikowano

lets goooo. gamepass do konca 2022 bedzie wypchany dobrymi grami

Opublikowano

W sumie to by się pokrywało z tym, co ktoś dzisiaj na Reseterze pisał. Chodziło o grę, która nie jest AAA, a której pojawienie się w Game Passie będzie grubą niespodzianką.

Opublikowano

Henderson w czacie podcastu Xboxtwo pisał, że jutro bedzie miał całą konfe MS. Jak ktos nie chce byc zaspoilowany to zalecam 2 dni odpoczynku od internetu :nosacz3:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Henderson w czacie podcastu Xboxtwo pisał, że jutro bedzie miał całą konfe MS. Jak ktos nie chce byc zaspoilowany to zalecam 2 dni odpoczynku od internetu :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że Forza Motorsport dopiero wiosną 2023, liczyłem na premierę w tym roku. Szkoda.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Szkoda że Forza Motorsport dopiero wiosną 2023, liczyłem na premierę w tym roku. Szkoda.

Serio? Myślałem, że to tylko beka w cw. 

Jeśli faktycznie to lipa fest.

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Za pieniądze MSu mogą stworzyć coś na wzór pierwszego The New Order, bo podobno tendencja jest później mocno spadkowa z naprawdę słabym Youngblood.

grałem w obie gry i jak dla mnie New Colossus jest grą zdecydowanie lepszą od New Order,  bez dwóch zdań lepsza gameplayowo, rozgrywka i lokacje są bardziej zróżnicowane, a całość stała się o wiele bardziej groteskową, sprawnie przeplatając komedie i tragizm.  Niektórym nie podobało się chyba to, że twórcom tak puściły hamulce i to że gra stała się mniej poważna. Ale jak dla mnie, jeśli kolejny Wolfestein powstaje to mam nadzieje że będzie równie szalony i zwariowany jak New Colossus, albo jeszcze bardziej 

Opublikowano

Taka lista krąży po Twitterku/Reddedicie:

Spoiler

FU8DY6GWQAINHVN?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
  • Autor
Teraz, SnoD napisał:

O której jutro konferencja?

19:00