Opublikowano niedziela o 05:452 dni Po prostu w swoim czasie grafika robiła większe wrażenie w przypadku poprzednich odsłon. FM 2023 byla wręcz rozczarowanie po tym co pokazywali przed premierą.
Opublikowano niedziela o 06:182 dni Pierwsze Motorsporty miały lepszy tryb dla pojedynczego gracza i brak nacisku na online.
Opublikowano niedziela o 06:192 dni Remake NFS Porsche Unleashed bym przywitał. Tylko wszystko, poza założeniami, musiałoby być zrobione od nowa
Opublikowano niedziela o 09:592 dni 6 godzin temu, ASX napisał(a):Więc w czym cofnęła się o dwa kroki?Na premiere bylo mniej torow niz w Forzy 7. Owszem, ogolnie oprawa graficzna i jakosc poszly do przodu, tory zostaly przebudowane, ale to w sumie naturalna kolej rzeczy, ktorej oczekuje po kolejnej odslonie na nowa generacje. No i fakt, ze na gre tak dlugo czekalismy tylko spotegowal rozczarowanie.
Opublikowano niedziela o 12:002 dni Autor Na premierę było 20, teraz jest 30.Z tym że no właśnie Forza Motorsport 6 czy 7 to był poważny recykling tras, ktoś kto grał we wczesniejszą odsłonę miał mocne Deja vu, bo różnice w ich wyglądzie były kosmetyczne.
Opublikowano niedziela o 12:221 dzień To przecież gra o motorsporcie, tory bazują na rzeczywistych, więc ciężko o jakieś zmiany. O to chodzi żeby bić rekordy na Laguna Seca, Nurburgringu czy Silverstone. Jasne, tras powinno być jak najwięcej, nawet super byłyby już te nieistniejące, ale chyba ciężko mieć pretensje do gry o motorsporcie że recyklinguje trasy. To tak jakby narzekać, że się jeździ Porsche, Ferrari czy Mercedesami. Do czego można się doczepić w Forzach to słaby tryb dla pojedynczego gracza. Ot zaliczamy listę, zero polotu. Od pierwszej części tak było. Zaznaczam, że w najnowszą nie grałem, może jest inaczej
Opublikowano niedziela o 12:351 dzień Autor Nie chodzi mi o to że recyklinguą same trasy, ale to jak małe zmiany były pomiedzy poszczególnymi odsłonami sprzedawanymi za pelną cenę. To było proste kopiuj, wklejMotorsport z 2023 też ma te same trasy co poprzednie odsłony, ale ich wygląd zmienił się diametralnie, więc nie ma uczucia recyklingu
Opublikowano wczoraj o 06:05 1 dzień Autor W internecie szerokim echem obicja się filmik w którym była wieloletnia dyrektorka Xboxa krytykuje podejście xboxa Zarzucając mu że zatraca swoją tożsamość. I choć nie ze wszystkim można się zgodzić jest to na pewno ciekawe spojrzenie kogoś kto przez wiele lat współtworzył xboxa, głównie jego pierwotną wizję za czasów oryginalnej konsoli i xboxa 360.
Opublikowano wczoraj o 09:30 1 dzień Spencer mówił: "będziemy produkować konsole, przecież wciąż mamy "box" w nazwie". Ciekawe jakiego fikoła wymyślą jak już się wymiksują ze sprzętu xd
Opublikowano wczoraj o 09:35 1 dzień Autor Zanim przestaną produkować własny hardware, to pewnie już mało kto będzie pamiętał o tych słowach i o samym Spencerze
Opublikowano wczoraj o 09:43 1 dzień 3 hours ago, ASX said:W internecie szerokim echem obicja się filmik w którym była wieloletnia dyrektorka Xboxa krytykuje podejście xboxaZarzucając mu że zatraca swoją tożsamość. I choć nie ze wszystkim można się zgodzić jest to na pewno ciekawe spojrzenie kogoś kto przez wiele lat współtworzył xboxa, głównie jego pierwotną wizję za czasów oryginalnej konsoli i xboxa 360.Śmieszne. Twierdzi, że Xbox znów potrafi robić gry „tak jak kiedyś”, że kiedyś robił więcej i lepiej — a jako przykład podaje Obliviona, który nawet nie był ich grą, tylko Bethesdy, zanim w ogóle została kupiona przez Microsoft.
Opublikowano wczoraj o 10:13 1 dzień Autor 10 minut temu, krzysiek923 napisał(a):Ale nazwa Xbox zostanie i nie zrezygnują z niej.No zostanie tak jak ikonka dyskietki w Windowsie, chociaż coraz mniej osób kojarzy czym właściwie były te dyskietki.
Opublikowano wczoraj o 10:25 1 dzień W sumie tak, będzie to równie idiotyczne i charakterystyczne dla MS, jak zostawianie ikonki dyskietki, czy dwóch panelów sterowania w Windowsie, albo dwóch menu kontekstowych, z których nowe jest gorsze i mniej funkcjonalne.
Opublikowano wczoraj o 10:46 1 dzień Autor Moim zdaniem nie jest to takie idiotyczne, Xbox jako najmniejszy z trzech graczy konsolowych na rynku, nie ma szans z nimi w tradycyjnej rywalizacji. Ale ma coś czego nie mają oni, pecety z Windowsami.Może więc sobie więc pozwolić na to by wydawać gry na wszystko i wszędzie, zapewniając sobie możliwie najszerszy dopływ gotówki, a oparcie własnego hardware'u o najpopularniejszy system operacyjny na świecie, gwarantuje im wsparcie ze strony developerów, nawet jeśli ten słabo się sprzeda.Trochę podobnie jak Nintendo przed czasami Switcha, które miało konsole stacjonarne i handheldy. Tak Microsoft ma teraz dwa równoległe systemy Xboxa i Windowsa, ostateczne scalenie tego w jeden organizm jest naturalnym kierunkiem
Opublikowano wczoraj o 11:11 1 dzień Przestań ASX xd Ja o nazwie, która bez hardware'u będzie po prostu nieadekwatna i głupia, a ty jak zwykle damage control, specjalisto od PR-u xboksowego xd
Opublikowano wczoraj o 11:18 1 dzień Autor No to mogę się zgodzić, za jakiś tam X czasu ta nazwa będzie idiiotyczna, jak zniknie dedykowany hardware. Nie przewidzieli tego 2001 r. gdy ją wymyślali.Potrzebowałem gdzieś się podzielić swoimi przemyśleniami więc potraktowałem to jako dobrą okazję
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):Spencer mówił: "będziemy produkować konsole, przecież wciąż mamy "box" w nazwie". Ciekawe jakiego fikoła wymyślą jak już się wymiksują ze sprzętu xdChoćby takiego jak teraz z tym przenośnym xboxem od zewnętrznego producenta. Następne sprzęty będą mogły być z charakterystycznym logo i opisem "xbox edition" oraz dodanym abonamentem GPU na iks miesięcy.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pomijając tych dzbanów, ktorzy zwijają się w precla, żeby bronić xboxa, to filmik Laury to kompletne gówno. Nie ma tam żadnej wnikliwej analizy tylko stronnicze pierdzielenie. Czuć było ból dupy jak powiedziała, ze po zwolnieniu odinstalowała windowsa i przeszła na linuxa XD. Xbox zdechł, a nowa strategia mogłaby być ciekawa tylko... za sterami znowu będzie spencer, booty i bond. Ci nieudacznicy wszystko zepsują i tak. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Beelzeboss
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 42 minutes ago, Beelzeboss said:Pomijając tych dzbanów, ktorzy zwijają się w precla, żeby bronić xboxa, to filmik Laury to kompletne gówno. Nie ma tam żadnej wnikliwej analizy tylko stronnicze pierdzielenie. Czuć było ból dupy jak powiedziała, ze po zwolnieniu odinstalowała windowsa i przeszła na linuxa XD. Xbox zdechł, a nowa strategia mogłaby być ciekawa tylko... za sterami znowu będzie spencer, booty i bond. Ci nieudacznicy wszystko zepsują i tak.Ciekawe jakby poradził sobie Xbox gdyby na rok za sterami zasiedli ASX wraz z Pawłem Wezyrem a Ty byś robił za złego bossa trzymającego pieczę z batem w ręku
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Autor Ja za sterami Xboxa? Serio, aż tak źle mi życzysz? XdPoza tym nigdy nie chciałbym pracować w firmie, gdzie regularnie setki osób traci pracę, wole skupić się na graniu i pisaniu/analizowaniu i krytyce Xboxa. A co słów Incha to mogę się zgodzić, ta wizja otwartego Xboxa wygląda fajnie na papierze. ale też nie mam zaufania że obecna ekipa że Spencerem na czele będzie w stanie taki ambitny plan zrealizować, szczególnie jeśli chodzi o kwestie Windowsowe. Ale kto wie, może się zaskoczę...
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jutro kupuje LG C4, jakiego kabla HDMI uzyc do podlaczenia XSX, tego od Microsoftu czy LG?
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 7 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Śmieszne. Twierdzi, że Xbox znów potrafi robić gry „tak jak kiedyś”, że kiedyś robił więcej i lepiej — a jako przykład podaje Obliviona, który nawet nie był ich grą, tylko Bethesdy, zanim w ogóle została kupiona przez Microsoft.Oblivion remastered chyba powstawał po zakupie Beci, więc można mówić ze po niekad jest to gra MS. Ogólnie Sama Becia zrobiła dużo dobrego dla MS.