Opublikowano 10 lipca10 lip szacun, czekając na 3+4 rozgrzewam się tutaj i za każdym razem jak patrzę na listę trofeów to sobie myślę że no aż taki pojebany to nie jestem
Opublikowano 10 lipca10 lip Po prawdzie to tam nie ma nic aż tak trudnego, jedynie skopany grind do 100 poziomu.
Opublikowano 10 lipca10 lip 31 minut temu, Square napisał(a):Po prawdzie to tam nie ma nic aż tak trudnego, jedynie skopany grind do 100 poziomu.Nie no te Hard Get There są przerąbane do zrobienia
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Odpaliłem to wczoraj na 30 minut, gra wciąż miodna, może przysiądę do tego na dłużej. Na tej pierwszej mapce w jedynce musimy pojechać po ścianie by zdobyć jedną rzecz, za cholere nie pamiętam jak to się robiło:/ ktoś przypomni?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Wallride w sensie? Grind na ścianie.Ale nie pamiętam tam takiego zadania. A dobra, o punkt statystyk ci chyba chodzi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dokładnie, kiedyś wszystko robiło się odruchowo, jednakże tyle lat robi swoje, z resztą najwięcej czasu spędziłem z 3, którą uważam za najlepszą część serii. A widzę, że też wydali 3, więc może sobie kupię.