Opublikowano 10 lipca 20251 r szacun, czekając na 3+4 rozgrzewam się tutaj i za każdym razem jak patrzę na listę trofeów to sobie myślę że no aż taki pojebany to nie jestem
Opublikowano 10 lipca 20251 r Po prawdzie to tam nie ma nic aż tak trudnego, jedynie skopany grind do 100 poziomu.
Opublikowano 10 lipca 20251 r 31 minut temu, Square napisał(a):Po prawdzie to tam nie ma nic aż tak trudnego, jedynie skopany grind do 100 poziomu.Nie no te Hard Get There są przerąbane do zrobienia
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Odpaliłem to wczoraj na 30 minut, gra wciąż miodna, może przysiądę do tego na dłużej. Na tej pierwszej mapce w jedynce musimy pojechać po ścianie by zdobyć jedną rzecz, za cholere nie pamiętam jak to się robiło:/ ktoś przypomni?
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Wallride w sensie? Grind na ścianie.Ale nie pamiętam tam takiego zadania. A dobra, o punkt statystyk ci chyba chodzi.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Dokładnie, kiedyś wszystko robiło się odruchowo, jednakże tyle lat robi swoje, z resztą najwięcej czasu spędziłem z 3, którą uważam za najlepszą część serii. A widzę, że też wydali 3, więc może sobie kupię.