Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ktoś bierze na premiere? Ja sie skusiłem bo demko mi mega siadło no i capgods dał normalną cene za gre wideo a nie jakieś pojebane 3 bomby
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niestety u mnie Pragmata przegrała z Horizonem Dżapan i naprawieniem zębów u denta, ale wskoczę kiedyś na pewno w giereczkę. Przybijcie Diance piątkę ode mnie
Opublikowano 39 minut temu39 min Demko fajne, wygląda mi to na taki drugi/trzeci sort od Capcomu. Od pierwszej chwili skojarzenia z Binary Domain, co w sumie jest rekomendacją. Nienajwyższych lotów głosy i dialogi, jak główny bohater do mnie wyjeżdża z "musimy coś zrobić before it's too late", to wiadomo, że pisał to stażysta na kolanie. Z drugiej strony fajny smaczek przy drugim przejściu i znalezieniu odblokowanej broni. Sama rozgrywka też się broni. Edytowane 39 minut temu39 min przez dominalien