Opublikowano wczoraj o 06:50 1 dzień 2 minutes ago, Donatello1991 said:Nie zapominajmy też o tym i w sumie NAJWAZNIEJSZYM. Fable zostało także użyte do promocji GP i masa ludzi wykupiła na kilka lat do przodu z myślą, ze najpóźniej za 3 lata od zapowiedzi zagrają.No to teraz pojechałeś po bandzie. Jak ktoś wykupił Gamepassa na 3 lata, bo zagra w Fable to znaczy, że jest ultradebilem3 minutes ago, Paolo de Vesir said:Nic się nie zmienia. Ja o Horizonie MMO, czy o grze z Venomem czy tego nowego IP od SMS słyszę o kolejno 3, 2 i 7 lat, ale mam to realnie w dupie o ile nie są w piekle developerskim jak swojego czasu Everwild. Liczy się koniec końców czy gra wyjdzie dobra czy nie. Jakbym nie dostawał sztosów pokroju nowego DOOMa, COE33, Balatro, DS2 czy nadciągającego NG4 pewnie czekałbym na te gry, ale naprawdę nie wiadomo w co ręce włożyć.Jakbym nie miał w co grać i czekał na podawane kropelkowo gry to bym pewnie dniami i nocami myślał co tam wpadnie, ale jest tak, że co chwilę wpada coś na tyle dobrze, że nie jest to nawet żadne copium tylko realne sztosy tu i teraz. Wtedy nawet nie wychodzę w przód dalej niż kilka miesięcy, a co dopiero interesował się tym co będzie w 2026 czy 2027.Ty nie czekasz. Ja czekam. No i co teraz?
Opublikowano wczoraj o 06:51 1 dzień Teraz, Homelander napisał(a):Ty nie czekasz. Ja czekam. No i co teraz?No nic teraz, wytrwałości w oczekiwaniu. Jeśli gra wyjdzie w 2026 to realnie jest to czas w jakim mniej więcej powstają dzisiaj gry.Ja zaś będę zagrywał się w kolejne sztosy.
Opublikowano wczoraj o 06:56 1 dzień 3 minuty temu, Homelander napisał(a):No to teraz pojechałeś po bandzie. Jak ktoś wykupił Gamepassa na 3 lata, bo zagra w Fable to znaczy, że jest ultradebilemTy nie czekasz. Ja czekam. No i co teraz?Bardziej biega mi o to, ze Fable zostało użyte do promocji GP. No nie powiesz mi, ze na świecie sie nie znalazły osoby, które zobaczyły wróżkę nie pomyślały " O JAKIE FAJNE, O BEDZIE W GP! NABIJE SOBIE GP MOZE JUZ NAWET JEST DOSTEPNA " No są ultradebile na świecie, chociaż ja bym ich tak nie nazwał. Po prostu marketing robi swoje.
Opublikowano wczoraj o 06:59 1 dzień 5 minutes ago, Paolo de Vesir said:No nic teraz, wytrwałości w oczekiwaniu. Jeśli gra wyjdzie w 2026 to realnie jest to czas w jakim mniej więcej powstają dzisiaj gry.Ja zaś będę zagrywał się w kolejne sztosy.Nie mam problemu z tym, że ją opóźnili do 2026. Obsuwy się zdarzają. Ale gdyby ta plota okazała się prawdą to już będzie to kolejne opóźnienie.A co do wytrwałości to tak jak powiedziałem: są gry na które czekam bardzo mocno. I same to oczekiwanie to też jest dla mnie część zabawy, podobnie jak pisanie na forumku
Opublikowano wczoraj o 06:59 1 dzień Donek, nie dość, że rzucasz bardzo precyzyjnym określeniem jak MASA to mówisz o teaserze gry, bez grama gameplayu, bez daty premiery i której to ostatnia część wyszła dosłownie 10 lat temu. Jeśli dla kogoś był to impuls do kupowania XGP (jeszcze stackowania go jakby to był standard wśród graczy Xboxa) to cóż, ładnie MS zarobił na frajerach.Teraz, Homelander napisał(a):A co do wytrwałości to tak jak powiedziałem: są gry na które czekam bardzo mocno. I same to oczekiwanie to też jest dla mnie część zabawy, podobnie jak pisanie na forumkuTo powinieneś być zadowolony - obsuwa na 2027 to kolejny rok "zabawy" w oczekiwanie a na końcu czeka na Ciebie wypieszczony produkt. Same plusy. ;)
Opublikowano wczoraj o 07:02 1 dzień 1 minute ago, Paolo de Vesir said:Donek, nie dość, że rzucasz bardzo precyzyjnym określeniem jak MASA to mówisz o teaserze gry, bez grama gameplayu, bez daty premiery i której to ostatnia część wyszła dosłownie 10 lat temu. Jeśli dla kogoś był to impuls do kupowania XGP (jeszcze stackowania go jakby to był standard wśród graczy Xboxa) to cóż, ładnie MS zarobił na frajerach.To powinieneś być zadowolony - obsuwa na 2027 to kolejny rok "zabawy" w oczekiwanie a na końcu czeka na Ciebie wypieszczony produkt. Same plusy. ;)Zabawa kończy się tam gdzie zaczyna wkurw na zbyt długie czekanie. Pisałem to parę postów temu, więc zamiast mędrkować słuchaj/czytaj co ma do powiedzenia rozmówca
Opublikowano wczoraj o 07:04 1 dzień Czytam byku, czytam. Naprawdę rozumiem powód Waszego wkurwu, jedynie nie mogę się do niego ustosunkować w żaden sposób. Miłego dnia, pora na robotę.
Opublikowano wczoraj o 07:07 1 dzień 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Bardziej biega mi o to, ze Fable zostało użyte do promocji GP. No nie powiesz mi, ze na świecie sie nie znalazły osoby, które zobaczyły wróżkę nie pomyślały " O JAKIE FAJNE, O BEDZIE W GP! NABIJE SOBIE GP MOZE JUZ NAWET JEST DOSTEPNA " No są ultradebile na świecie, chociaż ja bym ich tak nie nazwał. Po prostu marketing robi swoje.Nikt nie nabijał gamepassa na kilka lat w przod po normalnej cenie. Nigga please.
Opublikowano wczoraj o 07:09 1 dzień 4 minutes ago, Paolo de Vesir said:Czytam byku, czytam. Naprawdę rozumiem powód Waszego wkurwu, jedynie nie mogę się do niego ustosunkować w żaden sposób. Miłego dnia, pora na robotę.E, no nie ma nic na co czekasz mocno i byś się wkurwił jakby Ci przesunęli? :)
Opublikowano wczoraj o 07:14 1 dzień 7 lat? To już połowa cyklu Duke Nukem ForeverJestem ciekaw jaki mają pierdolnik od zapowiedzi, jak od początku pewnie kilka razy zmienili podejście do LPGTV+ w grze, bo ludzka sinusoida jebła w dół z tolerancją na baśniowe stwory.
Opublikowano wczoraj o 07:30 1 dzień 18 minut temu, Homelander napisał(a):E, no nie ma nic na co czekasz mocno i byś się wkurwił jakby Ci przesunęli? :)Rozczarowałbym się przesunięciem NG4, ale te bolą zawsze mniej kiedy w ich miejsce masz coś innego.
Opublikowano wczoraj o 07:38 1 dzień 7 minutes ago, Paolo de Vesir said:Rozczarowałbym się przesunięciem NG4, ale te bolą zawsze mniej kiedy w ich miejsce masz coś innego.No tak, ale czasem masz ochotę na steka. Ale nie ma więc zjesz pierogi. Też super, no ale jednak chciałeś steka :)
Opublikowano wczoraj o 07:42 1 dzień 1 minutę temu, Homelander napisał(a):No tak, ale czasem masz ochotę na steka. Ale nie ma więc zjesz pierogi. Też super, no ale jednak chciałeś steka :)Wtedy zmieniam lokal albo cieszę się pysznymi pierogami, w każdej sytuacji jestem zadowolony. ;) Jeśli przesunęliby mi NG4 to zabrałbym się w końcu za Stellar Blade które gdzies czeka na swoją kolejkę. Chociaz wiem, ze nie każdy tytuł ma zamiennik.edit: w sumie nic więcej nie mam do dodania, bo zaczyna to brzmieć jakbym chciał wmówić Tobie czy Donkowi (niezależnie od jego pobudek), że nie możecie czuć rozczarowania przesunięciem tych gier, bo ja go nie czuję. Aż mi się przypomniały czasy jak Kanabis tłumaczył mausowi, że ten nie jest bi xD EoT, pozdro
Opublikowano wczoraj o 07:52 1 dzień Ha, no i tu mamy wyjaśnienie dlaczego Ty jesteś klientem dla Gamepassa, a ja nie. Ty sobie pograsz w coś innego jak nie ma tego co chcesz, a ja jak się nastawiłem i nie mogę to się wkurwiam i nie wezmę się za zamiennik. Dlatego Gamepass nie jest dla mnie, bo po co mi on jak nie ma tam gry, którą sobie umyślę. No i nie jest to żaden przytyk, stwierdzenie faktu zwyczajne
Opublikowano wczoraj o 08:11 1 dzień 18 minut temu, Homelander napisał(a):Ha, no i tu mamy wyjaśnienie dlaczego Ty jesteś klientem dla Gamepassa, a ja nie. Ty sobie pograsz w coś innego jak nie ma tego co chcesz, a ja jak się nastawiłem i nie mogę to się wkurwiam i nie wezmę się za zamiennik. Dlatego Gamepass nie jest dla mnie, bo po co mi on jak nie ma tam gry, którą sobie umyślę. No i nie jest to żaden przytyk, stwierdzenie faktu zwyczajneNie trafiłeś, bo żadnego z tych zamienników nie ma w XGP. :) Nie trafiłeś tak kompletnie, dosłownie jak bardzo można nie trafić.
Opublikowano wczoraj o 08:17 1 dzień Demonizowanie gamepassa ciąg dalszy bla bla bla ble ble ble.Że też ludziom się nie znudziło takie pierdolenie dla samego pierdolenia.
Opublikowano wczoraj o 09:01 1 dzień Masakra ten Gamepass nie ma co w nim grać...Załadowałem w maju za 70 zł w promocji z Żabki dostałem w sumie 3 miesiące. W tym czasie skończyłem Doom Dark Ages, South of Midnight, CoD Modern Warfare 2, Mullet Madjack, Ninja Gaiden II Black, THPS 3+4, jestem w trakcie ogrywania RoboCopa i Clair Obscure. Masakra, straszna bieda w tym passie a PS5 czeka na włączenie od kwietniaNiektórym polecam skończyć to pierdolenie wkoło tego samego na forum i wziąć się za granie.
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień Nie pisz tak, bo dla Grega będzie przykro. Nie godzi się korzystać z GamePassa, a każdy kto to robi to robi to z biedy i zadowala się tylko tym co tam jest (prawilnie przypominam, że aktywna subskrypcja blokuje dostęp do zakupów w sklepie!).
Opublikowano wczoraj o 09:14 1 dzień Nawet dla South of Midnight warto wziąć na miesiąc, a co dopiero dla reszty. Nie oszukujmy się dopóki prawo sie nie zmieni to sobie cyfrę i tak wypożyczamy. Czy zapłacimy 80 euro czy 11 euro. Więc chyba lepiej za 11. Sam sie powoli lecze z bulenia 80 euro i złudzenia ze mam to na własność w bibliotece steam czy psn.
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień 6 minutes ago, Paolo de Vesir said:Nie pisz tak, bo dla Grega będzie przykro. Nie godzi się korzystać z GamePassa, a każdy kto to robi to robi to z biedy i zadowala się tylko tym co tam jest (prawilnie przypominam, że aktywna subskrypcja blokuje dostęp do zakupów w sklepie!).Sam bym tego lepiej nie ujął. Dobrze, że nie opłacam tego dziwactwa i mogłem normalnie giereczki kupić
Opublikowano wczoraj o 09:16 1 dzień 1 minute ago, Donatello1991 said:Nawet dla South of Midnight warto wziąć na miesiąc, a co dopiero dla reszty.Nie oszukujmy się dopóki prawo sie nie zmieni to sobie cyfrę i tak wypożyczamy. Czy zapłacimy 80 euro czy 11 euro. Więc chyba lepiej za 11. Sam sie powoli lecze z bulenia 80 euro i złudzenia ze mam to na własność w bibliotece steam czy psn.Dokładnie, kupowanie cyfry u mnie tylko na mega promocjach i bardzo rzadko. Jak coś z GP mi się podoba to parę razy kupiłem sobie na własność właśnie w cyfrze albo w pudełku - nic nie stoi na przeszkodzie.
Opublikowano wczoraj o 09:55 1 dzień 52 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Niektórym polecam skończyć to pierdolenie wkoło tego samego na forum i wziąć się za granie.
Opublikowano wczoraj o 13:07 1 dzień 3 godziny temu, Homelander napisał(a):Sam bym tego lepiej nie ujął. Dobrze, że nie opłacam tego dziwactwa i mogłem normalnie giereczki kupić Kurde to nie wiedziałem że jak opłaca się to "dziwactwo" to blokuje automatycznie kupowanie gier
Opublikowano wczoraj o 13:14 1 dzień 3 hours ago, Homelander said:Sam bym tego lepiej nie ujął. Dobrze, że nie opłacam tego dziwactwa i mogłem normalnie giereczki LICENCJĘ NA GRANIE kupić
Opublikowano wczoraj o 13:21 1 dzień Cyfrowcy z abonamenciarzami się przegadują kto jest bardziej wydymany