Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NieR Re[in]carnation

Featured Replies

Opublikowano

zamknieta beta sie zaczela, pojawiala sie gameplaye

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To będzie płatna gierka? Oby mikrotransakcje nie zniszczyły tej gierki. Gram teraz w sinoalice gdzie historyjke pisał Jajko Taro A muzyczka też jest robiona przez chińczyka z niera ale gameplay to klasyczna (pipi)gierka z telefonów i po paru godzinach już nie mam ochoty tego ruszać  :(

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Pupcio napisał:

To będzie płatna gierka? Oby mikrotransakcje nie zniszczyły tej gierki. Gram teraz w sinoalice gdzie historyjke pisał Jajko Taro A muzyczka też jest robiona przez chińczyka z niera ale gameplay to klasyczna (pipi)gierka z telefonów i po paru godzinach już nie mam ochoty tego ruszać  :(

Nie grałem w sinoalice, ale z tego co czytałem w tym Nier bedzie gacha z losowaniem broni. Zobaczymy co z tego wyjdzie, gram w Epic 7 od 2 lat, wiec czasem mobilki potrafia wciagnac.

Opublikowano
  • Autor

Dorzucam jeszcze dwa gameplaye. Muzyczka i klimat jest, jeśli bedzie jeszcze fajna fabuła to zainstaluje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nie wiem co z tej gry wyjdzie, ale muzyka trzyma poziom

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pan dyrektor Japonczyk kaja sie dwa razy i przeprasza za opoznienie gry, ktora jeszcze nie ukazala sie w Europie i od razu obiecuje ze bedzie usprawniona wzgledem tej wydanej w jego kraju. Wszystko schludnym jezykiem, osobiscie, na firmowej epapeterii.

Tymczasem w Europie pan dyrektor Polak obiecuje ze nie ale i tak wydaje szrota, o przelozeniu premiery informuje graczy jakas fioletowowlosa socjal menadzerka wpisami na twitterze a po miesiacu od premiery pan dyrektor niby przeprasza ale zwala wine na team testerow czytajac prawniczy beukot z promptera.

Opublikowano

Fajnie, ale to tylko tani remake mało ambitnej liniowej gry. Gdzie porownania do cyberpunka.

Opublikowano

Gdzie ty widzisz porownanie do cyberpunka?

Opublikowano

+to Nie jest temat rimejku niera tylko niera na telefony

Opublikowano

W sumie to nie wiem bo się nie zagłebiałem za bardzo w newsy no ale wygląda mi to po prostu na kolejną historię w tym uniwersum A i sama gra wygląda bardzo fajnie jak na telefonowe gówienko. Jeśli mikrotrasakcje tego nie zabiją to szykuje się kosa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Japońska wersja dostanie collab z Drakengard 3. Dawno nie grałem w żadną nową mobilke, czekam na angielska wersje.

dra.jpg

Opublikowano

Na Google Play można się już zarejestrować, pewnie da to jakieś pierdoły w grze + Chyba jakaś zamknięta beta będzie przed premierą 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zamknięta beta 25 maja, dzien wczesniej mają powiadomić tych co się załapali.

Opublikowano

Ech, już raz się w komórkową gache wyebałem, nigdy więcej.

Opublikowano
  • Autor

Plus to story ma mieć koniec, a nie byc przeciagane w nieskonczonosc.