szurubur 113 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Godzinę temu, Ukukuki napisał: Wydać te parę tysi raz na parę lat to nie jest chyba zbyt poważna decyzja w życiu żeby zbyt długo o tym mysleć i kalkulować. Jak zapowiedzą wersję Pro to kupuję preorder żeby znowu nie było cyrków jak teraz xd Kupiłem ten zestaw za 2900 z dwoma padami i moralesem. Pewnie przepłaciłem stówkę, ale szczerze mówiąc nie jest to dla mnie problem bo wydałem ten hajs na swoje hobby i mam z tego radochę. Z Pro już nie będzie raczej takich problemów. Z PS4 gdzie tez na początku był ten sam problem z dostępnością pro leżały normalnie na półkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 No nie wiem, nawet z PS4 Pro pamiętam był moment że nigdzie nie było przez jakiś okres czasu akurat jak chciałem kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 W komputroniku też majo, polecam xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 17 minut temu, bartiz napisał: No nie wiem, nawet z PS4 Pro pamiętam był moment że nigdzie nie było przez jakiś okres czasu akurat jak chciałem kupić. No to trafiłeś w taki okres, ale nikt PRO nie handlował na OLXach Prosiakami. Wśród handlarzy też już konsole nie były tak popularne jak wersje premierowe. Hype był zdecydowanie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
cierpa 1 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dzisiaj dostałem swój egzemplarz . Razem z grami. Czas na testy, w tym wentylatora i kultury pracy. Podobno uruchamia się dioda, która ostrzega o wysokiej temperaturze konsoli :OPozdrawiam łowców. Życzę dobrych łowów, tak aby każdy chętny otrzymał swoją PlayStation 5 Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Komputronik ? Patrząc na ceny podzespołów komputerowych dziwię się, że tam ktokolwiek coś kupuje. Już wolałbym dać tysiąc więcej Januszowi i Grażynce na olx niż w tym komputroniku hehe @cierpa Twoja konsola wygląda zacnie jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
cierpa 1 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 @cierpa Twoja konsola wygląda zacnie jak wrażenia ? Pierwsze wrażenie to ta sama radość jak byłem szczeniakiem i dostałem prezent pod choinkę. A teraz siedzę i czekam aż aktualizacje skoczą się pobierać 868 MB.Swoją drogą konsola zaskoczyła mnie swoim ciężarem. Specjalnie sprawdziłem ile dokładnie i wyszło 4 kg z hakiem Aż 5 minut zajęło mi ogarnięcie, że po pierwszym uruchomieniu należy podłączyć kontroler do USB konsoli. Jest matura, inżynier, a jednak użytkownik tępy do kwadratu .Na początek ogram podstawkę dołączona do konsoli, potem Moralesa i SackBoya. Potem biorę się za RDR 2 (jest w promocji) i kolejne tytuły rodem PS 4. A ponieważ mam zaległości z poprzedniej generacji także jest i będzie co robić. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Twoja radość jest bezcenna Mam nadzieję, że mi również będzie to dane.... Ps: Euro informuje, że mają kolejna potwierdzoną dostawę do końca lutego i zapisany klient otrzyma... Ja, żona jesteśmy zapisani i nawet maila ani nic nie dostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
cierpa 1 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Powiem Ci tak. Jak już pojawia się w sklepie online konsole, to łap od razu za telefon i dzwoń do gości z supportu.Ciśnij ich, aby zapakowali Ci konsole i wysłali kurierem etc. Ja miałem tak, że zamówiłem i była cisza a inni dostawali PlayStation 5 następnego dnia od momentu zamówienia. To wyścig szczurów. Upomnij się o swój egzemplarz i mów, że zamówiłeś o wiele wiele wcześniej. Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 11 godzin temu, easye napisał: Z Pro już nie będzie raczej takich problemów. Z PS4 gdzie tez na początku był ten sam problem z dostępnością pro leżały normalnie na półkach. PS4 Pro też nie szło kupić przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Odwiedziłem we wtorek stacjonarny media markt i pytam kierownika, kiedy będą ps 5. Oto co odpowiedział bardzo poważnym tonem: Spokojnie im bliżej kolejnej generacji konsol tj. PLAY STATION 6 tym konsola ps5 będzie bardziej dostępna hehe. Ze mnie robił wariata czy myślał że ja z niego robię wariata Edytowane 10 Lutego 2021 przez StaryGraczPegasusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ładowarka w normalnej cenie w neonet https://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headset https://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 55 minut temu, Figuś napisał: Ładowarka w normalnej cenie w neonet https://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headset https://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.html Wysyłka do 21 dni. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 17 godzin temu, Jedi103 napisał: Codziennie na OLX pojawia się około 100 ogłoszeń, więc z dostępnością w sklepach dalej będzie ciężko, ale u mirków ceny powinny być wkrótce niższe. Za 2700 już można wyrwać ps5 z napędem, także kwestia czasu. Niestety tendencja jest odwrotna. Zawsze po wysypie w sklepach są najtańsze oferty bo studenciaków nie stać na zamrażanie buły, a po tygodniu u Mirasów ceny w górę.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Filipiniakos 1 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ładowarka w normalnej cenie w neonethttps://www.neonet.pl/akcesoria/sony-ps5-dualsense-charging-station.html Tak samo jak headsethttps://www.neonet.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sony-ps5-pulse-3d-wireless-headset.htmlDzięki. Nie będą się walać pady po salonie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 26 minut temu, Snake_Plissken napisał: Wysyłka do 21 dni. xD A nie wiem, nie wchodziłem w szczegóły no ale możesz być pewnym że masz zaklepane przy kolejnym rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza
Filipiniakos 1 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A nie wiem, nie wchodziłem w szczegóły no ale możesz być pewnym że masz zaklepane przy kolejnym rzucie Po zamówieniu wysłali mi już kod odbioru w sklepie, więc myśle ze szybciej wysyłka. Pewnie dają próg do 21 dni w razie mniejszej dostawy towaru do magazynów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Na MM pojawił się zestaw, akurat odswieżyłem jak dodali. Od razu dodaj do koszyka i......Twój koszyk jest pusty....zmień płatność dostawy i tak w kółko. A kliknąłem w max 5 sekund po pokazaniu się na stronie mm. Nie wiem jaka kategoria tam kierują się, ale chyba dla tych co chcą najbardziej, konsol brakuje Pozdrawiam. Blade - Łowca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
netowy 3 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Ten zestaw był oznaczony jako "Towar z ekspozycji". Podobno są to zestawy ze zwrotów, więc może być coś nie tak z konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 4 minuty temu, StaryGraczPegasusa napisał: Na MM pojawił się zestaw, akurat odswieżyłem jak dodali. Od razu dodaj do koszyka i......Twój koszyk jest pusty....zmień płatność dostawy i tak w kółko. A kliknąłem w max 5 sekund po pokazaniu się na stronie mm. Nie wiem jaka kategoria tam kierują się, ale chyba dla tych co chcą najbardziej, konsol brakuje Pozdrawiam. Blade - Łowca Mediamarkt mówił już kiedyś, ze tak sprawdzają popyt:) serio ludzi na Waszyn miejscu brałbym jakaś najlepsza ofertę z Allegro i się nie pierd...odpalicie astro, spidera i soulsy i stwierdzicie, ze to Wasz najlepszy zakup w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 No aż się przykro te smuty czyta. Po tych dostawach można serio wyrwać dobry dil na olx/Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 1 minutę temu, izon napisał: Mediamarkt mówił już kiedyś, ze tak sprawdzają popyt:) serio ludzi na Waszyn miejscu brałbym jakaś najlepsza ofertę z Allegro i się nie pierd...odpalicie astro, spidera i soulsy i stwierdzicie, ze to Wasz najlepszy zakup w tym roku Nie jestem aż takim maniakiem, że spędzam 24/h z komórką w ręku Jak mam chwilę klikam i patrzę co z dostępnością. Jak się kiedyś uda, to się uda, jak nie to spokojnie poczekam do końca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jadę po 18 po konsolę na jakąś wioskę Normalnie jak w latach 90-tych i czasach psxa. Podjarka niesamowita. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 1 minutę temu, Wiolku napisał: Jadę po 18 po konsolę na jakąś wioskę Normalnie jak w latach 90-tych i czasach psxa. Podjarka niesamowita. Lepiej weź ze sobą kosę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi