Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Może kolega nie mieszka w PL, ale rzeczywiście u nas prawie wszędzie dostępne.

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 910,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
6 hours ago, lpcl said:

No jeśli kupujesz 10.11 xsx to ten spokój mnie nie dziwi. 

ale po co mi konsola dla nie kochanych przez rodzicow dzieci? :notbad:

Opublikowano
6 godzin temu, Labtec napisał:

ale po co mi konsola dla nie kochanych przez rodzicow dzieci? :notbad:

Prawdę mówiąc pomyliłem cię z kimś innym. 

Opublikowano

I chvj bombki strzelił z biegu między paletami po Ps5 - galerie zamknięte :potter:

Szturm wolnostojących medlamarktów będzie piękny

Edytowane przez KOŁD

Opublikowano

Czyli liczmy na wysyłkę i kurierów. Od soboty rusza lockdown na galerie handlowe. Ciekawe, co z wolnostojącymi MM, czy ME.

Opublikowano

Dobrze ze zmienilem na dostawe z MM jakis czas temu bo wiedzialem co sie swieci, podpowiedz dla Was. Zmiana na dostawe w MM to droga przez mokradla, 4 dni się meczylem a oni zmieniali i zmieniali... Z drugiej strony za(pipi)iscie bo nie beda szly preordery do sklepow gdxie pan kierowniczek mogl zrobic walek i przytulic kilka sztuk.

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A w ogóle to warto się z tym męczyć? Z tego co się dowiedziałem dwukrotnie, to zamówienia z odbiorem osobistym będą realizowane poprzez wysyłkę.

Opublikowano

Wiesz jak 4 dni zajela MM zmiana odbioru na dostawe przy jednym zamowieniu, nie wroze dobrze przy takich ilosciach [emoji23]

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Też w MM powiedzieli mi że w przyadku zakmnięcia sklepów towar będzie wysyłany, a wiadomo czy wolnostojące sklepy też zamykają czy tylko te w galeriach?

Chociaż przy takiej ilości zamówień nie wszystko może pójść gładko, dobrze że powiedzieli teraz a nie dzień przed premierą :P

Edytowane przez iks

Opublikowano

El-2SbwWMAEYaA6?format=jpg&name=large
Z tego co ja tu rozumiem to wolnostojace beda otwarte tylko z limitami osob. Takze w sumie luz chyba ze ciagle bedzie przybywalo zakazen i wjedzie cala na bialo narodowa kwarantanna z zakazem przemieszczania

Opublikowano

Szkoda tylko Media Markt we Wroc nie ma żadnego wolnostojącego i w takim galeriowym zamówiłeem Pleyke. 

Konkurencyjna konsole zamówiłem w wolnostojącym Media Expert więc może to wychacze bez bólu. 

Opublikowano

A macie jakieś potwierdzenie, że MM będzie wysyłał zamówienia, które miały być z odbiorem w sklepie? Dzwonił ktoś może na infolinię? Bo wydaje mi się, że sensowniejszą opcją byłby odbiór prosto z magazynu, bez wchodzenia do sklepu.

Opublikowano

Mam jedna w wolnostojącym MM a drugą w galerii w ME, zadzwonię jutro po południu do ME, może już ogarną jakieś procedury i spytam co i jak.

Opublikowano

Dzwonię. Czekam od 15 min na infolinii, aż mnie połączą.

Konsultant powiedział, żeby na tą chwilę wstrzymać się z jakimikolwiek działaniami, tj. zmianą formy odbioru/dostawy. Póki co, mamy czekać na informację z ich strony, bo centrala musi potwierdzić, jakie działania zostaną podjęte. Jeżeli teraz nagle dostaliby 3000 zgłoszeń o zmianę formy dostawy, to zwyczajnie by się pogubili i nie wyrobili. Mówimy tutaj o Media Markt.

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Ciekawe czy w związku z zamknięciem galerii jest szansa że pojawią się jakieś sztuki dostępne online... 

Opublikowano

No to mamy dodatkową porcję emocji. :yao:

Dzięki za ogarnięcie tematu i zadzwonienie do MM. :good:

Opublikowano

Hehe. 

5min temu ogloszone ograniczenia a wy juz chcecie decyzji wlascicieli marketow. Rofl

Badzcie powazni. 

Opublikowano

Ciekawe czy można liczyć na jakiś rzut z powodu tego, że egzemplarze przeznaczone na sklep nie będą mogły być sprzedane. Jaki sklep polecalibyście najbardziej zaatakować w dniu premiery- bo jak rozumiem wolnostojące mają być otwarte. Empik?

Opublikowano
4 minuty temu, sajmon34 napisał:

Hehe. 

5min temu ogloszone ograniczenia a wy juz chcecie decyzji wlascicieli marketow. Rofl

Badzcie powazni. 

To nie sa Staszki z bazaru stary. Duże elektromarkety chyba maja scenariusz na taka sytuację od dłuższego czasu. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

El_BxAWWoAEPtYl?format=png&name=4096x409

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

To nie sa Staszki z bazaru stary. Duże elektromarkety chyba maja scenariusz na taka sytuację od dłuższego czasu. 

Wiadomo ze maja. Ale nie wprowadza jej w zycie w przeciagu 5 min. 

Niektórzy wyobrazaja sobie ze 1 osoba klika enter i juz jest all gotowe 

:reggie:

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

El_BxAWWoAEPtYl?format=png&name=4096x409

Smart Delivery na PlayStation. 

Opublikowano
41 minut temu, Xoltro napisał:

Ciekawe czy można liczyć na jakiś rzut z powodu tego, że egzemplarze przeznaczone na sklep nie będą mogły być sprzedane. Jaki sklep polecalibyście najbardziej zaatakować w dniu premiery- bo jak rozumiem wolnostojące mają być otwarte. Empik?

Wszystkie. Jeżeli polityką marketów było posiadanie kilku egzemplarzy na sklepie to teraz konsolę mogą pojawić się w każdym, który prowadzi sprzedaż. Chyba, że polityka takich sklepów będzie taka, że mają tam leżeć i się kurzyć na półkach. Akurat by były na święta ;) 

Opublikowano

A ja tam najpierw czekam na informacje,czy mi w ogóle zrealizują preorder.Potem bede sie martwił dostawa,bo mam odbior w sklepie (media expert).Oby tylko pinokio za tydzień sie nie obudził,ze zrobi pelny lockdawn i kwarantanna narodowa..