Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, Dawid30 napisał:

A ja tam najpierw czekam na informacje,czy mi w ogóle zrealizują preorder.Potem bede sie martwił dostawa,bo mam odbior w sklepie (media expert).Oby tylko pinokio za tydzień sie nie obudził,ze zrobi pelny lockdawn i kwarantanna narodowa..

Za dwa tygodnie albo za 10 dni. Nie wiem czy będzie to miało wpływ na pracę wszystkich branż.

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 910,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Właśnie dostałem informację na email, że konsola zostanie nadana i wysłana 10 listopada.

Ps5? Czy raczej Xbox?

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Właśnie dostałem informację na email, że konsola zostanie nadana i wysłana 10 listopada.

Z jakiego sklepu?

Opublikowano
No i fajnie, fajnie ze tylko jeden SKLEP nadaje ps5...

Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jakby niektorzy pisali o jakie konsole i o jakie sklepy wam chodzi to mysle, ze bylo by nam wszystkim latwiej

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Z jakiego sklepu kolego ?

Opublikowano

X-kom nie będzie miał konsol ps5 na premierę, nawet nie zrealizują zamówień przedpremierowych

Opublikowano

Właśnie przez takie akcje nie mogę kupić karty i Pewnie chuya dostanę a nie ps5 na premiere. Gratuluję (pipi)a. 

Opublikowano
oby ktos cie o(pipi)al na ten hajs
Ciebie to już o(pipi)ali na mózg [emoji41]

[mention=14030]mozi[/mention] Nie pękaj, też chciałem 3080 kupić i w 30 sekund było po zawodach. Ale nie sr am żarem, że ktoś sobie kupił i sprzedaje tysiaka drożej. Życie. Wolny rynek.

@Figuś co Ty, zero
Opublikowano
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

Ciebie to już o(pipi)ali na mózg emoji41.png

[mention=14030]mozi[/mention] Nie pękaj, też chciałem 3080 kupić i w 30 sekund było po zawodach. Ale nie(pipi) żarem, że ktoś sobie kupił i sprzedaje tysiaka drożej. Życie. Wolny rynek.

Pewnie zawsze (pipi)a trzeba iść na skróty. Nie mozna zarobić uczciwie tylko trzeba kombinowac. I nie wqrwiaj mnie tekstami o sraniu zarem pajacu. 

I taki chuy jakbys kupił 3080 dla siebie. Poszła by na olxa zepwne. 

Powiem Ci tyle że karma to (pipi)a i mam nadzieje ze to do Ciebie wróci z nawiązką. 

Krew mnie zalewa ze zyjemy w takim zyebanym kraju gdzie minister Zdrowia kradnie kasę na respiratory potem podaje się do dymisji i nie ma tematu. A ja jak się pomylę na fv to mi przypyerdola 500 zł kary za brak kodu gtu. 

Opublikowano

Typie, co mnie mnie obchodzą Twoje kary. Jak ja popełnię błąd w swojej pracy to idę do więzienia. Więc zamknij pysk i do budy.

Żałuję, że 3 konsol nie wziąłem. Może odbyt by Ci rozerwało...

Dorosły facet się rzuca bo mu konsolkę zajęli. Co za kur wa czasy [emoji2357][emoji2357][emoji2357]

Opublikowano

Ty serio jesteś jakiś niedoyebany. Szkoda gadać. Weź się yebnij w ten pusty łeb może zmądrzejesz. 

Opublikowano

Luzik. Ale miej świadomość, że jak będę wysyłać kupcowi nowiutką PS5, to będę myśleć o Tobie byczku [emoji41][emoji41][emoji41]