Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie do osób, które kupiły PS5 w zestawie z Media Markt- czy na rachunku/fakturze znajduje się numer seryjny konsoli?

Edytowane przez Codex

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 907 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
1 godzinę temu, Codex napisał:

Pytanie do osób, które kupiły PS5 w zestawie z Media Markt- czy na rachunku/fakturze znajduje się numer seryjny konsoli?

Są dwa numery. Numer konsoli ( chyba) i numer zestawu w moim przypadku 

Edytowane przez kufir

Opublikowano

od miesiaca poluje na PS5 Digital i lipa xD szkoda ze jest ich dużo mniejszy nakład ;/  mam nadzieje ze uda mi się kupić przed Wielkanocą xd 

Opublikowano
Opublikowano

Dzisiaj sie pojawilo na Amazonie ale nie moglem nawet dodac do koszyka, wywalalo blad przez 5 minut a pozniej juz niedostepne.

Opublikowano

Kto by pomyślał, że na świecie zabraknie części aby konsolki 5 miesięcy po premierze były nie do kupienia w stacjonarnych sklepach :dynia: ładnie ten covid rozyebal.

Opublikowano

To nie przez covid tylko ludzie chcą grać w gierki na ps4 na konsoli ps5 . Wszyscy mają dość gooownianych konsoloodurzaczów sony . Produkcja idzie zgodnie z planem nie gorzej niż w przypadku poprzednich konsol . Gier na nowe konsole brak i w tym roku to się nie zmieni al to przecież standard .

Opublikowano
11 minut temu, malin1976 napisał:

Produkcja idzie zgodnie z planem nie gorzej niż w przypadku poprzednich konsol .

No chyba nie, bo wyprodukowali o wiele mniej niż planowali.

Opublikowano

Więcej niż ps4 na premierę . Wina graczy że mają dość odkurzaczy sony . Pytanie czy jak wjedzie np nowy GoW to ps5 nie załączy drugiego biegu hehe

Opublikowano

W ogóle nie tylko Sony ma problemy z konsolą PS5. Taki Samsung na przykład boryka się teraz z brakiem części do nowego telefonu, nawet sporo firm też ma problemy z produkowaniem sprzętów, bo najzwyczajniej świecie nie mają części.

Opublikowano
W dniu 16.03.2021 o 15:52, Frantik napisał:

Dziś troszkę taniej bo 3099 zł ale nadal cena zaporowa bo gry trzeba liczyć po 260 zł przy tym komplecie.

Opublikowano

No niestety cena zaporowa, a i tak każdy kto zdąży kupuje i nie marudzi tylko się cieszy... 

Eh co za czasy. Z resztą w tym zestawie gry chociaż do przyjęcia, bo są zestawy ze starociami które notabene w PS Plusie są dostępne za free, a sklepy jak te hieny żerują na kupujących i wciskają im to co zalega na magazynie... 

Ja też swoją kilka dni temu kupiłem w sklepie za 2850zl z Demon's Souls i to także tanio nie bylo. Jednak nie marudziłem bo grę i tak bym kupił tylko pewnie w niższej cenie, bo z drugiej ręki i jeszcze kilka stówek by zostało. 

Nie mniej jednak powiedziałem że wolę już dać zarobić cwanemu sklepowi który musi wszystkie podatki opłacić i utrzymać pracowników, a niżeli cwanemu "Januszowi". 

Opublikowano

Sprawdziłem dokładnie i neonet liczy sobie jednostkowo za ten zestaw:

Konsola 2288 zł 

TLOU 2 248 zł 

Morales 251 zł 

Soulsy 314 zł 

Przynajmniej tak ma być na fv.

Opublikowano

Wczoraj dostałem maila od RTV Euro AGD o możliwości zakupu PS5 z rezerwacji z newslettera ale ja już mam PS5 więc mogę komuś odstąpić możliwość zakupu w RTV Euro AGD, (sam kupiłem u nich wcześniej i mieli tylko zestawy do wyboru) został czas aby im to potwierdzić do jutra do godziny 15, więc jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość prywatną, kto pierwszy ten lepszy

Opublikowano

Podobno w tym roku I Komunia Św. przełożona nie z powodu pandemii, ale braku dostępności :) zestawu rodzica chrzestnego w postaci nowej generacji konsol ! Komunikat na dniach wyda kuria i premier :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam pytanko odnośnie zapisów na stronie rtv euro agd, ile mniej więcej czekaliście na jakieś info z ich strony odnośnie dostępności konsoli? 

Opublikowano

Mi napisali po 3 miesiącach z euro.

I co miesiąc musiałem na wyrost znów zapisać się na powiadomienie. Tak dla bezpieczeństwa.

Pzdr

Edytowane przez StaryGraczPegasusa