Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Kilka zapodaj w wolnej chwili. 

NIE WIERZE :rofl::rofl::rofl:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

A jeszcze taki smaczek zauważyłem, jak ktoś kiedy dobrze tutaj wspomniał „menu może i jest w gorszej jakości ale odpal grę i zapomnisz” i faktycznie tak to wygląda, wstępny niesmak został zastąpiony ostrym wjazdem na ryj w postaci tak dobrej jakości grafiki. A przypomnę że w grach które wyszły troszkę wcześniej, Gears 5 przyznaje SOUL miałeś racje, już pierwsza misja robi wrażenie! HDR i choć skryptowe to efekty cząsteczkowe, takich jeszcze nie widzialem.

E7070E53-3C56-47BF-B292-337C7E1F70A2.jpeg

3EFCDEF5-D494-4760-AEB5-8FE32D8CA32B.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 minut temu, Whisker napisał:

Mogę wolniej odpisywać bo po chwilowym sprawdzeniu jak Skyrim chodzi i Squadron wracam do sztosu The Medium

9F934D32-48E5-4B32-A52F-C268445C0143.jpeg

Czy to Valhalla? Czy To Wiedźmin? Nie to widoczki z Horizon ;) 

5A91D686-C366-4EE6-95D5-757EB379BCF3.jpeg

Medium to wygląda jak gra z PS2 przy tym Horizonie:)

Opublikowano

Whisker, przyszła pora odpowiedzieć na największa zagadkę CW.

Co wyglada graficznie lepiej

TLoU 2 czy Gyrosy 5/dodatek

Opublikowano

Unczarted dwójka miażdży ten szrot  w przedbiegach.

O czwórce nie mówię bo to inna liga.

Edytowane przez izon

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Whisker, przyszła pora odpowiedzieć na największa zagadkę CW.

Co wyglada graficznie lepiej

TLoU 2 czy Gyrosy 5/dodatek

Postacie i mimika Tlou2 a reszta Gearsy i to bez dwóch zdan, dodatek nie ograłem dobry jest? Ktoś coś odpisze na jego temat? Bo podstawka mega wciąga chociaż jak mówię na atmosie wole grać bo teraz nocą The Medium z Yamaoką wjeżdża najlepiej (na jebitnych słuchawkach a nie tych osranych z taniego chińskiego plastiku PULSE 3D)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

I kurwa dziwić się? Oj Sonka będziesz zbierać kurz :/ bo tyle dobra mam do ogrania że się nie wyrobie po wakacjach. 

34A03175-BC62-4915-B80C-5DB5CA5DEE26.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja tez się jaralem jakie dwa dni po zakupie XSX. Quick resume robi robotę. Niestety te starocie szybko się nudzą:(

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Postacie i mimika Tlou2 a reszta Gearsy i to bez dwóch zdan, dodatek nie ograłem dobry jest? Ktoś coś odpisze na jego temat? Bo podstawka mega wciąga chociaż jak mówię na atmosie wole grać bo teraz nocą The Medium z Yamaoką wjeżdża najlepiej

Dodatek mi podszedł bardziej bo jest bardziej korytarzowy, i graficznie chyba tez trochę lepiej.

Co do grafiki to mam takie samo zdanie.

A co do Atmos to na moich 7X ryje beret, nie słyszałem nowych słuchawek 3D do PS5 ale wszystko inne co słyszałem to nie ma nawet startu do Atmosa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tlou2 ma jeszcze jakaś fabułę LGBT dla kochasi a Gearsy to wjazd na pełnej, tu mi się bardziej podoba, nie jakieś ckliwe rozkminy, reszta na korzyść G5 więcej dodatków, więcej zbierania więcej wszystkiego w okraszonej najlepszej jakiej do tej pory widziałem oprawie, sprawdźcie oświetlenie i elementy cząsteczkowe, to się kurwa w głowie nie mieści ze ta gra jakby wyszła jako premierowa na XSX to i tak rozjebane wszystko co na PS5

PS. I multi, Xbox wita mnie w sekundę i od razu mecz, jak mi tego brakowało a nie czekanie kurwa po 10min żeby rozegrać coś multi na konkurencji

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ja tez się jaralem jakie dwa dni po zakupie XSX. Quick resume robi robotę. Niestety te starocie szybko się nudzą:(

Returnal za to sie nie nudzi nigdy.

Opublikowano

1 minutę temu, izon napisał:

Niestety te starocie szybko się nudzą:(

A ja ci napisze że te starsze gierki  mają więcej pieprzu niż te nowe. 

No wiadomo że Wiskacz troluje ale sama prawda. Kazdy kto przeszedł z Sonki na X ma podobnie. Inaczej nie nazywaj się GRACZEM. 

Opublikowano

Pijak i degenerat, nie ma potrzeby brac jego postow na powaznie. Tak jak zieloni mowili

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Dodatek mi podszedł bardziej bo jest bardziej korytarzowy, i graficznie chyba tez trochę lepiej.

Co do grafiki to mam takie samo zdanie.

A co do Atmos to na moich 7X ryje beret, nie słyszałem nowych słuchawek 3D do PS5 ale wszystko inne co słyszałem to nie ma nawet startu do Atmosa.

No ja mam Pulse 3D i jakość jest zupełnie marna na nich, niby jakieś efekty do wsłuchiwania się VS technologia która od razu urywa łeb a raczej uszy, jest kolosalna różnica jednak. Kolejny argument bas i jego słyszalność, w pulsach jest to minimalistycznie a w tych od MS czuć moc od samego dołu, jednak wolę Atmos!

Kolejna kwestia która pozytywnie zaskoczyła na XSX, czemu te 320 gier mam dostępne od razu? Na PS5 kupując plusa abonament mam 3 gry a reszta jest niedostępna (liczy się od dnia wykupienia subskrypcji) a tutaj mam pełen dostęp? Ma to znaczenie że mam Ultimate? Tylko tutaj tak można ściągać wszystko? 

Może cebula ale faktycznie za darmo można to wszystko mieć :D

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeszcze lepiej? Serio? :D a na długo starcza? Ile godzin?

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

No ja mam Pulse 3D i jakość jest zupełnie marna na nich, niby jakieś efekty do wsłuchiwania się VS technologia która od razu urywa łeb a raczej uszy, jest kolosalna różnica jednak. Kolejny argument bas i jego słyszalność, w pulsach jest to minimalistycznie a w tych od MS czuć moc od samego dołu, jednak wolę Atmos!

Kolejna kwestia która pozytywnie zaskoczyła na XSX, czemu te 320 gier mam dostępne od razu? Na PS5 kupując plusa abonament mam 3 gry a reszta jest niedostępna (liczy się od dnia wykupienia subskrypcji) a tutaj mam pełen dostęp? Ma to znaczenie że mam Ultimate? Tylko tutaj tak można ściągać wszystko? 

Zwykły Game Pass czy Game Pass Ultimate bez znaczenia. Tutaj możesz ściągać wszystko.

Opublikowano

Za dużo gier rozpoczynasz naraz. Deepthroat ci pokaże później jak korzystać ze sprzętu. 

Opublikowano

W tym momencie Yamaoka pobił jak dla mnie Silent Hilla z OST :) 

7F23856C-056C-44EA-B2DA-583E719DFBDA.jpeg

Teraz, LiŚciu napisał:

Za dużo gier rozpoczynasz naraz. Deepthroat ci pokaże później jak korzystać ze sprzętu. 

6-7 ale nie mogę się oderwać, bo tutaj jeszcze jeden level w Gearsach, w kolejce czeka Horizon, później Battletoads w online, na koniec The Medium i jeszcze inne gry, No ciężko Panie 

A w międzyczasie powrót do wpisaniem albo zaliczanie kampanii w Halo 

Opublikowano

@Whisker wybacz, jak masz Game Pass Ultimate to ściągasz wszystko, bez Ultimate nie ściągniesz gier z EA Play i dodatku do Gearsów, Hivebusters.

Opublikowano

Czy mi się zdawało czy słyszałem Baker’a w  The Medium? Co za sztosik, No dla fanów Silent Hill obowiązek! Niech to jak najszybciej wyjdzie na PS5 bo gracze z Sony muszą tego kunsztu zasmakować ;) może nawet z wykorzystaniem Dual’a

3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

@Whisker wybacz, jak masz Game Pass Ultimate to ściągasz wszystko, bez Ultimate nie ściągniesz gier z EA Play i dodatku do Gearsów, Hivebusters.

No mam Ultimate dlatego pytałem, bo na PlayStation Plus jak Np kupisz teraz suba na rok to masz tylko gry Np z maja czyli 3 i tyle a tutaj widzę że mam dostęp nawet do tych sprzed lat

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wesker, a sprawdziłeś już Hivebusters albo G5?

Tak, w G5 jestem w 4 misji, Hive jeszcze nie odpalałem. Mam jutro wolne to więcej pogram w Gearsy, dziś nocka z Medium bo idealnie w klimat pasuje

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Co tu się odyebało?? Whisker nagle dostał objawienia? Od miesięcy tu tluczemy, że PS5 przy XSX to zwykła popierdółka, a nie rownoprawny przeciwnik. To tak jakby postawić Melissę Maccarthy przeciwko Jennifer Connelly, no z czy do ludzi :dunno:

Opublikowano

Następny klap, który po dorwaniu Xboxa i normalnym podejściu do tej konsoli nie wie co ze sobą zrobić, gdy widzi tyle dobroci i prostych rozwiązań. 

"To tak można?" "To naprawdę takie proste?" "Ile tego jest!"

Witamy, Whiskas 

Spoiler

przynajmniej do czasu :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.