Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Po skończonym VILLAGE na PS5 odpaliłem G5 żeby dokończyć i takie kwiatki, jakość N64 :/ 

580600F7-6557-45C0-8D07-24D94B53FBEB.jpeg

Nie No kurwa jak tak ma to dalej wyglądać :/ 

FD15704A-27EE-4C0B-AEDE-AFE2D8324B3C.jpeg

JA PIER DO LE:yao::yao:

zaraz się porzygam z obrzydzenia jak na to patrzę

Puking GIFs | Tenor

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

xDDDDDDDDD graficzny potwor. G5 najladniejsza gierka xDDDDDDDDD

Xbox nawet do podtarcia dupy sie nie nadaje a co dopiero do gier. Gdybym mial do wyboru wytrzec dupe xboxem albo drutem kolczastym to trzeba by bylo isc do apteki po opatrunki

Opublikowano

Horizon naprawili to tyle dobrego ale Gearsy to mnie zaskakują, cały level w pikselach, o chuj tu chodzi?

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/151689/forza-horizon-4-w-analizie-graficznej-zaskakujace-uproszczenia-wizualne-na-xbox-series-x.html

forze horizon też musieli poucinać bo na xśmieciu trzymanym za jaja przez mini xsmiecia wszystko się sypało:smutas: Pięknie knur rozyebał całą generacje zielonym:banderas: szanuje tego człowieka za plucie im w ryj:banderas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

To kara za bycie klapem. W życiu czegoś takiego nie widziałem w girsach

Opublikowano

Jedyny glitch to kupic tego smiecia bez gier co oferuje grafike retro i jest ograniczony przez mini xsmiecia.

Opublikowano

Glitcha to kurwa miały klapy jak kupowali konsole i okazało się ze to PlayStation 

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Może masz jakiegoś glitcha? O_o na XOS to tak nie wygląda

No ma. Oto ten glitch:F9DAFAF3-240B-47D4-A03B-23CAE5198F3A.thumb.jpeg.780fc2e2ea3382f14b4c15794b1beb01.jpeg

Tak juz smiertelnie powaznie to to co dzieje sie z xrozklapciucha poraza. Zaczynam miec powazne obawy ze zielony hamulec generacji moze nawet zepsuc plany przesuwania kolejnych granic rozrywki domowej japonskiemu gigantowi przez swoje pierdolone nieudacznictwo. 
Walka z xboxem to nie zarciki ze wzgledu na sympatie. To walka o gamingowy honor, o nowe doznania, o godne granie dla nas i przyszlych pokolen gamerow

Opublikowano

Fail Spencer czyli podczłowiek co zatrzymał gameing i ruszył regres

1604672261431.gif

Opublikowano

Przecież Sony nie ma honoru, nie wiem o co Ty walczysz. To stara ku,rwa w której zabujałeś się w podstawówce i niestety problemy z trzeźwym spojrzeniem na świat nie pozwalają Ci zauważyć, że dawno straciła swój blask i powab (odejście Kutaragiego). Obecnie nie jest ona istotna w ujęciu całego gamingu, bo ma gry z Plejaka nie wyznaczają żadnych standardów, usługowo konsola leży i jest z nią źle jak nigdy. OBDUDŹ SIĘ KOLEGO, kupno XSX było pierwszym krokiem, ODEJDŹ OD NIEBIESKIEGO TOKSYKA.

Opublikowano

Klapki przecież uwielbiają jak im Jimbo leje sikami na morde, a te głąby jeszcze sie oblizują.

Jak tam klapki Returnal kupiony, czy już mam go na PC wypatrywać?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Po skończonym VILLAGE na PS5

I jak tam Village? Dobry?

Bo ponoć Returnal to przy tym graficzne gówno z epoki kamienia łupanego.

Opublikowano

Zawsze mówiłem "NIE" dla dopuszczania niebieskich parweniuszy do zielonego stołu przy którym ucztują giganci gamingu.

Potem taki niebieski plebs włącza Xboksa i fala zajebistości wypala im trzy ostatnie szare komórki.

Opublikowano

NAJPOTĘŻNIEJSZA

KONSOLA

ŚWIATA

FD15704A-27EE-4C0B-AEDE-AFE2D8324B3C.jpeg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Myślałem, że to ostatnie to jakiś Train Simulator xddddddd

Opublikowano
12 minut temu, PanKamil napisał:

Święta trójca w formie

Ale co by nie mówić, to na tym screenie Halo ma tak ze trzy razy lepsze tekstury niż ta rozciaptna paćka w Returnal.

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Ale co by nie mówić, to na tym screenie Halo ma tak ze trzy razy lepsze tekstury niż ta rozciaptna paćka w Returnal.

Wiadomo mordeczko:asax:nie każdy dev jest w stanie wykonać tak tytaniczną pracę:asax:

Halo Infinite 4k/60 Gameplay Demo | ResetEra

Spoiler

Przez chwilę myślałem, że ktoś mi gównem rzucił w monitor ale to tylko halo uff:obama:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Najgorsze jest to, że te zielone parchy walczą tymi girsami i forzą i walczyć będą dalej do 2023. 

Przy Halo pokazali odrobinę godności i tylko Soul coś tam się podnieca. reszta cisza i udaje, że tej cudownej prezentacji nie było.

Opublikowano

Nie dalej jak w kwietniu Daddy przekonywal podczas comiesiecznego wylewu gowna do mozgu ze takiej roslinnosci jak w Gearsach to branza jeszcze nie widziala xD Co tu komentowac, zycie komentuje to najlepiej

Ogolnie to zielone pajace bez grama talentu do gier sa w takiej formie ze moga spierdolic nawet takiego samograja jak nowy Horizon. Juz chyba tylko najtwardszy beton xboxowy, ktorego zostaly w sumie okruchy, wierzy ze z Halo, Starfielda czy czegokolwiek poza Forza wyjdzie cos wiecej niz obszczane zoltko na meta.

Przeciez jakby w podobnej atmosferze do Halo tworzyl sie jakis flagowiec na ps5 to niebieskim wstyd byloby lba spod koldry wychylic. Fakt ze na to Halo jebane to chyba nikt juz nie liczy no ale i tak wstyd. Halo jest generalnie wieksze niz Forza i Gearsy razem wziete. Duza, gamingowa marka znana w swiecie. I zrobili z niej taki syf pierdolony ze szkoda gadac. To nie statfield czy inne gowno ascent ktore nikogo i moze jak wyjdzie i zbierze dobre opinie to bedzie tematem do rozmow. No Spermcer zesral sie botom na twarz ale ci nie maja pretensji bo biblioteka gier z 2008 w fps boost rosnie w oczach

Opublikowano

@PanKamil ale w Returnalu już na pierwszym planie tekstury sa gorsze niż w halo te z tła. No beczucia z ciebie na maksa :dynia:

Chciałeś błysnąć, nie wyszło. Jeszcze bardziej ośmieszyłeś Returnala :yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Tu nie trzeba specjalisty. Wystarczy nie mieć zaćmy na oczach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.