Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
30 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jak sprzedać się za 4zł. Xfrajer- historia prawdziwa.

To tak jak z tanim alkoholem, po co dobrej jakości trunki jak można się najebać denaturatem 

Opublikowano

- Czarny Jack Daniels

- Dobrej jakości trunek

pick one.

Opublikowano

Plebeka nie ma roku A w temacie dualsensa zaraz co drugi forumowicz będzie odsyłał tego śmiecia na gwarancje :pawel: i jeszcze to "dobrze że mam drugiego" :pawel: spokojnie, drugi też się spierdoli za miesiąc xD sony? Druge nintendno  :)

Opublikowano

Przeciez Sony jest tylko po to żeby było się z kogo śmiać w giereczkowym świecie.

C17686BE-C7D9-4BF6-BC1A-53046CC713AA.jpeg

8BF0249C-7556-4FD8-9BD6-67445284D896.jpeg

Opublikowano

Ach pupcio, słaby tryhard. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt ze w temacie dziecio-pada od XsX co chwile info o 2,3 czy nawet 4 padzie rozyebanym. Ptaszki ćwierkają ze w serwisie Microsoftu już drzwi obrotowe zamontowali bo tak często kurier ze sprzętem do reklamacji przyjeżdża. Także ten... 

Opublikowano

Jakie te społeczęństwo Xszczura jest parszywe i biedne w portfelu. Odklejeńcy na golu i ppe za 4zł i gówienko, ale ZA 4 ZŁ się sprzedali jak dziwki. 

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Druge nintendno  :)

W sensie robi podrzędny sprzęt o nieadekwatnej cenie i wydaje na niego głównie retro ze swoich poprzednich konsol? :) 

edit: dopiero doczytałem tę "literówkę" w nazwie, sprytne :lapka:

Opublikowano

Dzisiaj na Psstore wlatuje CP2077. Dzięki za betatesty Xfrajerzy. MS widzę z szacunku do swojego klienta nie usunął tego gówna premierowego ze sklepu. No, ale przecież prowadzili razem scamkampanie, więc przyznali by się tym do błędu, a jak wiemy MS to kłamcy.

Opublikowano

Przecież w testach plejkurwy bez gier wyszło że nowy pad to żywotność do 400h  xDDDDDDDDDDDDD  zanim się rozpierdolą spusty, analogi czy coś innego a niebieskie frajery kupują później konsole i pady 2x/3x i patrz jaka sprzedaż, jeszcze bronią rocznej gwarancji śmieciary  :kaz:   maczetami was po ryjach okładać to za mało

Opublikowano

To co, zaraz na xkurwie zaczynamy 9 miesiąc bez gier?:kaz: 1/6 generacji za nami a zieloni frajerzy dalej czekają żrąc gruc ze śmiecpassa? no 12 piesiącech wjedzie reskin chójzy gdzie są zabawy dla downów i największy crap roku cwalo:yao:  Piękna generacja:banderas:

Opublikowano

Konsola bez gier> konsola bez gier która ledwo działa 

Opublikowano

Co miesiąc od pół roku gra z zielonym na meta ale ze konsola bez gier. 

Spoiler

Weź koło i pierdolnij się w czoło :)

Opublikowano

Tak działa mechaniz wyparcia u osób na skraju załamania psychicznego:obama: Wujek spencer już nad tym pracuje :kaz:

Image

Opublikowano

Nieźle ten xsmiec dojezdza zielone kanalie:yao:odpala się tym robaką w 640x480p:yao:

"nie, nic się nie dzieje, wystarczy resetować albo szybko kablem roochac gniazdo hdmi

Memes Risitas GIF - Memes Risitas Laughing - Discover & Share GIFs

How to Fix XBOX Series X HDMI Port (HDMI Port Replacement) - UK - YouTube

Opublikowano
47 minut temu, LiŚciu napisał:

Co miesiąc od pół roku gra z zielonym na meta ale ze konsola bez gier. 

Ukryj zawartość

Weź koło i pierdolnij się w czoło :)

To niezłe "gry" haha oj liściu mam nadzieję że nie odwali mi na starość z braku dobrych gier wideo jak tobie  :3

Opublikowano

ile polecacie kupić dualsensów z plejką żeby były na zapas bo podobno ten japoński cud techniki jest coś awaryjny?

Opublikowano

ciekawe na ile roochniec starczy gniazdo hdmi zanim zrobią z niego rozklapiche:dynia:

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Przecież w testach plejkurwy bez gier wyszło że nowy pad to żywotność do 400h  xDDDDDDDDDDDDD  zanim się rozpierdolą spusty, analogi czy coś innego a niebieskie frajery kupują później konsole i pady 2x/3x i patrz jaka sprzedaż, jeszcze bronią rocznej gwarancji śmieciary  :kaz:   maczetami was po ryjach okładać to za mało

Chyb już większość ma ponad 400h i jakos nikt nie zgłasza problemów z padami. Za to od nowości pad od XSX trzeszczy jak sracz na odludziu 

Opublikowano

Ja pierdole ten śmietnik jak zwykle największą weryfikację ma w sklepie ,

Na forach gadu gadu,gejpasik , gierki 2024 a sprzedawcy błagają aby ktoś to z półek zabrał Xd 

Sprzedaż na poziomie 8 letniego PS4 to jest obłęd XD

Niech ktoś to zayebe w Europie co ten śmieć tu w ogóle robi to jest niepojęte.

Opublikowano

Najważniejsze, żeby sprzedawał się gamepass. Xbox to kwintesencja DUSZY, niczym nie skrępowany GAMING na sprzęcie który najbardziej odpowiada preferencjom każdego gracza. Mając Xboxa nie jestem zmuszony do ograniczania się na jednym sprzęcie, wspierania zbrodniczych dla branży zachowań Nintendo czy korzystania z niewygodnych padów do konsoli PlayStation.

Dlatego dziękuję Xboxowi, dziękuję mu. Xbox to śpiew, Xbox to taniec, Xbox to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie do Xboxa, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład ścinam buraki w Wielkiej Brytanii, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam kilka kul w Halo i będę ot, choćby teabagować ścierwo pokonanych.

Opublikowano

Miałem cichą nadzieję, że gdy tu wrócę po kilku dniach to pojedynki będą bardziej wyrównane, ale widzę, że PlayŚmieć nadal w stanie rozkładu jak truchło wielbłąda na pustyni. 

A przecież Xbox jeszcze nawet z garażu nie wyjechał, w czasie gdy PlayŚmieć ostatkiem sił zjeżdża do warsztatu. Niepojęta dominacja :obama: Za chwileczkę ludziom otworzą się oczy, zagłosują portfelem, sercem i klapostacja wyląduje głęboko w szufladzie każdej szanującej się jednostki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.