Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najważniejsze, żeby sprzedawał się gamepass. Xbox to kwintesencja DUSZY, niczym nie skrępowany GAMING na sprzęcie który najbardziej odpowiada preferencjom każdego gracza. Mając Xboxa nie jestem zmuszony do ograniczania się na jednym sprzęcie, wspierania zbrodniczych dla branży zachowań Nintendo czy korzystania z niewygodnych padów do konsoli PlayStation.

Dlatego dziękuję Xboxowi, dziękuję mu. Xbox to śpiew, Xbox to taniec, Xbox to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie do Xboxa, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład ścinam buraki w Wielkiej Brytanii, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam kilka kul w Halo i będę ot, choćby teabagować ścierwo pokonanych.

ExemplaryMixedBee-max-1mb.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 godziny temu, PanKamil napisał:

To co, zaraz na xkurwie zaczynamy 9 miesiąc bez gier?:kaz: 1/6 generacji za nami a zieloni frajerzy dalej czekają żrąc gruc ze śmiecpassa? no 12 piesiącech wjedzie reskin chójzy gdzie są zabawy dla downów i największy crap roku cwalo:yao:  Piękna generacja:banderas:

A czujesz? Oni przed premierą XSX nakupili na kilka lat kodów na GP hahahahaaah

Opublikowano

Kilka lat kodów do Game Passa na tysiące godzin grania w cenie jednego zbieracza złomu z platyną do zdobycia w 15 godzin 

ahahhaha :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, DamianGrecky napisał:

Kilka lat kodów do Game Passa na tysiące godzin grania w cenie jednego zbieracza złomu z platyną do zdobycia w 15 godzin 

ahahhaha :kaz:

Ale Was ten Ratchet ciagle kłuje że takie gry nie wychodzą na XSX a że żadne nie wychodzą, najpierw więcej botów gadali o demonach i returnalu niż sami niebiescy, teraz na topie jest niesamowity RATCHET hhaahhaah ciagle wspominany ale zazdrość ale nie dla psa kiełbasa, dla Pana to

Opublikowano

Co ma kuć? zaraz Psychonauts 2 wychodzi, może i grafiki  nie ma takiej jak ratchet, ale widać w nim duszą i masę miodu. 

Opublikowano

Gry z duszą, konsola z duszą… Nie odbieram Playśmieciarze bycia dobrym sprzętem, ale to tylko kawałek plastiku do wyrzucenia pod koniec generacji. Xbox? Braci się nie traci. 

Opublikowano

Klapy? Zwykłe janusze gamingu, którym wystarczy rzucic kolorową graficzkę, niewymagający gampelay, wycenić na 349 PLN i biznes się kręci.

Pan Spencer znowu uratował branżę przed upadkiem i sklapieniem :xboss:

Opublikowano
59 minut temu, 20inchDT napisał:

Tylko dzieci i retardzi w to grają

A tylko u zielonych temat numer 1 :D

Opublikowano

no sraczet to taka gierka co jakby wpadła do passa nikt tego nie ściągnie a klapy za 3 bomby się podniecają tylko nie zapomnijcie dokupić pada jakby się zjebał podczas grania 

Opublikowano

Kogo tak na serio jara ta gra z prostackim gameplayem? Gdyby bylo w pasie to moze bym sciagnal i traktowal jak maneatera. Te dzbany sie spuszczaja jakby system seller sie pojawił. Jeszcze te rifty to jebane oszustwo i wystepuja jedynie w tym fragmencie z trailera xDD

Opublikowano

Ten temat w 2022 to będzie legendarna orka, klapy rozmazane niczym świeże łajno po ścianach popegeerowskich budynków, łaknące litości i płaczące nad pustką w portfelu po wydaniu 7 bomb na szczura i Horizona 1,5. 

NIE DLA ZERA KONSOLA SPENCERA

Opublikowano
10 minut temu, DamianGrecky napisał:

Ten temat w 2022 to będzie legendarna orka, klapy rozmazane niczym świeże łajno po ścianach popegeerowskich budynków, łaknące litości i płaczące nad pustką w portfelu po wydaniu 7 bomb na szczura i Horizona 1,5. 

NIE DLA ZERA KONSOLA SPENCERA

No ja akurat mam obie i Spencer na razie to pizda bo nie dostarczył i choćbym noe wiem jak probowal sobie udowodnić że jest dobrze to nie jest, może będzie ale na chwile obecna począwszy od premiery to jest dno.

Dalej się podniecacie czekaniem, wejdę na randomową stronę tego tematu i co czytam?

D529EB1E-80FE-4010-9902-21529B6D3AD0.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jedyne co by mnie mogło przekonać do PS5 to ex w postaci remake'u Metal Geara albo Metal Gear Solid, ale temat Abandoned już pokazał ile są warte tego typu ploteczki, więc sorry. Lepsze Halo i Forza w garści niż jakieś obiecanki w piździe Ryana. 

GOW 1,5 i Horizon 1,5 to jedyne w miarę wyglądające gry, które klapstacja wypuści w przeciągu najbliższych dwóch lat. ZAORANIE LEVEL MASAKRACJA.

Opublikowano

Sony - zróbmy Remake najlepszej gry wszechczasow - TLOU

Xbox - odpowiedzmy najlepsza grą ze swojej biblio i fajny Remaster Anal Wake hahahahaa

5 minut temu, DamianGrecky napisał:

Jedyne co by mnie mogło przekonać do PS5 to ex w postaci remake'u Metal Geara albo Metal Gear Solid, ale temat Abandoned już pokazał ile są warte tego typu ploteczki, więc sorry. Lepsze Halo i Forza w garści niż jakieś obiecanki w piździe Ryana. 

GOW 1,5 i Horizon 1,5 to jedyne w miarę wyglądające gry, które klapstacja wypuści w przeciągu najbliższych dwóch lat. ZAORANIE LEVEL MASAKRACJA.

Że co w garści masz? Ani nie ma FORZY ANI HALO! Od kurwa 8 miesięcy 

Ty w ogóle posiadasz XSX czy walczysz Xbox One?

Tak sprawdziłem profil tego randoma i chyba wszystko stało się jasne. Zielony bot ma zajebiste zainteresowanie i pasujące do zielonego szamba :D 

C4F67445-630C-4B8F-B751-EFAAE0F282E9.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Koleś na forum z gierkami dla dzieci wyzywa mnie od randoma myśląc, że staż i liczba postów może stanowić dla kogokolwiek życiowe osiągnięcie. No niestety, czekałem 6 lat od czasu rejestracji na pierwszego posta, bo grałem w gierki na Godboxie. Ogólnie propsy ziomeczku, nie zapomnij wpisać swojej reputacji na forum PSX w CV :lapka:

i owszem, śledzę doniesienia w obozie klapów, więc moje zainteresowania zahaczają również o gówno. 

Opublikowano

Ten temat o Silent Hill to niezłe lol. Generalnie seria miała swoje 5 minut 20 lat temu. Kto oprócz starych pryków z forum o gierkach jeszcze pamięta tę markę, która nigdy nie była mainstreamowa i nawet teraz podejrzewam, że większość userów by tego nie kupiła? Samo Konami ma wyjebane i teraz myślicie, że wywalą ze 200 mln USD na reanimację gierki z ciężkim psychodelicznym klimatem bez pif paf jak np. ostatni reviii. To jest biznes a nie sentymenty. Ja czekam od 10 lat na splintera z ironsidem ale chuja się doczekam i nie wróżę z pierdów szefa ubi, że to nastąpi. 

Opublikowano

Boty juz obsrane, ze nadchodzi nowy silent Hill lub gra kojimy i cały świat już definitywnie wysra się na ten zielony syf z armia i indykow i gaasow:kaz: co ja mówię, nawet jak to będzie indyk z dupy to zielona frajernia juz jest w doopie:kaz:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

tak zaraz wleci sh, potem mgs i za moment ninja gaiden tylko na sonkę przenajświętszą

Opublikowano

Idioci jak sie napalili na indyka od ciapatego :usmiech:

Opublikowano

Potem już tylko wielki rzadki stolec wleci w majty botów i tak się skonczy ta generacja:banderas: xsmieciu, czemu zawsze przegrywasz?:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.