Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ale walczenie ocenami MFS to też trochę odklejenie, przyznam rację klapom, że to nawet do końca gra nie jest, bo co tam robić właściwie skoro nie ma żadnych celów. Żeby nie było sam z chęcią polatam, ale długo autyzmu nie będę pielęgnować w ten sposób. Inna sprawa że zaraz wchodzi pan Ascent cały na biało, później sajkonauts, forzunia i hejlo

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, Bielik napisał:

Ale walczenie ocenami MFS to też trochę odklejenie, przyznam rację klapom, że to nawet do końca gra nie jest, bo co tam robić właściwie skoro nie ma żadnych celów. Żeby nie było sam z chęcią polatam, ale długo autyzmu nie będę pielęgnować w ten sposób. Inna sprawa że zaraz wchodzi pan Ascent cały na biało, później sajkonauts, forzunia i hejlo

podobnie jak jaranko się ocenami Dreams, ale przynajmniej MFS zawiera jakiś gameplay

Opublikowano

Świetna ta nowa grę next gen MS 

07A87AC4-F316-4996-A120-BFBCE7DE2A09.png

Wszystko przeciążone, nikt nie może zagrać, Spencer wygrałeś :xboxssie:

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ładna Beka XD Bnchmark nie chce się uruchomić XD Niech zbiją klatkarz do 10fps to może zatrybi.

Chyba zagramy dopiero za tydzień, tutaj nic nie działa i ładuje się 30min :/  Takiej PREMIERY jeszcze nie widziałem, nikt nie może zagrać a Ci co grają to wypierdala ich do dasha po kilku minutach

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Nie dość, że pierwszy " nextgen " po 9 miesiącach, to jeszcze taka parodia :D Niech MS wypuszcza pierwsze gry jednak po 3-4 latach od premiery konsoli, to może jakaś się uda :D

Opublikowano

Wielki szacunek za Twój post Sylvan. Zaraz dam plusa.

Bardzo podoba mi się, że jak decydujesz się coś napisać to robisz to profesjonalnie.

Chciałbym się do tego odnieść, ale to długa historia i za bardzo nie mogę. Jeśli chcesz to napisz PM-kę, a ja Ci odpiszę tak w skrócie żebyś miał mniej więcej wgląd w sytuację.

Jeszcze raz szacunek.

Peace.

EDIT: Plusa dam jak mi wrócą, bo wczoraj wykorzystałem wszystkie.

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano
10 minut temu, Jordanensis napisał:

Wielki szacunek za Twój post Sylvan. Zaraz dam plusa.

Bardzo podoba mi się, że jak decydujesz się coś napisać to robisz to profesjonalnie.

No trzeba przyznać że ładnie w inteligentny sposób cie przeorał. A jak pokazał te gierki jakie ogrywasz...klasa. Będziemy mieli z ciebie beke jeszcze przez długie miesiące.:shieeet:

Opublikowano

Nawet gdyby to był mój profil to niema tam zaorania. Jest proste wytłumaczenie, są różne powody i wiele innych czynników, ale nie mogę się odnieść i odpowiadać za tamtą osobę. 

Opublikowano

Kurwa No nie można w to gówno zagrać :/ ciagle problemy i wywalanie do dasha, o chuj tu chodzi? Jedyna „gra” next gen na XSX i takie faile, internet już ich jedzie i się nie dziwie

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Kurwa No nie można w to gówno zagrać :/ ciagle problemy i wywalanie do dasha, o chuj tu chodzi? Jedyna „gra” next gen na XSX i takie faile, internet już ich jedzie i się nie dziwie

Opublikowano
45 minut temu, Whisker napisał:

Chyba zagramy dopiero za tydzień, tutaj nic nie działa i ładuje się 30min :/  Takiej PREMIERY jeszcze nie widziałem, nikt nie może zagrać a Ci co grają to wypierdala ich do dasha po kilku minutach

Latam od 2 godzin bez żadnych problemów, więc nie pierdziel bajek :reggie:

Opublikowano

MS tak płaci, że na pepełe nie ma tytułu "problemy i gracze wściekli" ( tak by było w każdym innym przypadku )tylko " wielkie zainteresowanie " haha Jak zamienić wady w zalety XD

Opublikowano

Zainteresowanie Returnalem - dwie osoby kupiły.

Zainteresowanie Rachetem - cztery osoby kupiły.

Zainteresowanie MFS - serwery padły z przeciążenia. :obama: Ale według niebieskich nikt w to nie zagra:yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

No zagra, bo to pierwsza gra tak jak Demon Souls na PS5 i każdy jest ciekawy pytanie tylko jak długo w to programy ;) 

Opublikowano

Udało mi się odpalić to gówno samoloty, kurwa też macie takie loadingi jak za czasów PS2?

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Udało mi się odpalić to gówno samoloty, kurwa też macie takie loadingi jak za czasów PS2?

To nie korytarz w Returnalu. Zdziwienia u innych brak.

Opublikowano

A @schabek mówił żeby nie dać sie nabrać bo trailery z MFS na  XSX to według niego były sfabrykowane na mega potężnych uber pecetach. A tu widze że wygląda to jednak jak na PC. Grafika dalej mistrzostwo.  Schabuś weź wyjaśnij? :shieeet:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

W ogóle grafika to jakaś porażka, ta gra jest tak nudna że po 10 minutach zastanawiam się czy nie wrócić do Halo, serio, tam się NIC NIE DZIEJE, jak FACET W ŁÓDCE, No nie wiem czy jest się czym jarać, serio, szukam na razie argumentów żeby tego bronić ale kurwa nie mogę :D 

Opublikowano

Powiedzcie chociaż, że są tam misje na podobnej zasadzie co w SnowRunner, albo Euro TS. Powiedzcie, że jest tam jakiś cel. Plis.

Przecież tego czegoś nie da się nawet ocenić jako gry. No kurde, bo grafika? 

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

950087EF-4DC5-4A43-91C8-96A681F63D31.jpeg

Kurwa tam jest taka grafika budynków jak na PSXie, nie mówię o wielkim miastach ale u nas np w PL to jakaś porażka totalna!

Jak można takie gówno wydać :/ a to jeszcze 30 klatek nie trzyma :/ grafika jak z PSXa albo i gorzej :/ 

F881F76A-5C3E-47AF-9496-F3D5B724A0CA.jpeg

82B15AD6-8DCC-41F1-854C-309C8F14702B.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.