Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dobra panowie, można sie rozejść. @Whisker zrobił pare fotek telewizora Nokią 3310 i zdemaskował tą nędzną grafike o której nikt nie chciał głośno mówić. Dzięki whisker. Rzetelność klapa godna Digital Foundry.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale chmury też wyglądają słabo :/ wywaliło mnie już 3 razy do Dashboard a na kolejne rozegranie czekam z 10min takie LOADINGI!

Opublikowano

Whisker to żywy przykład, dlaczego osoby z dwucyfrowym IQ nie powinny w gierkach wychodzic poza pifpaf cinematic experience :reggie:

Opublikowano

Whisker - nowy nabytek Digital Foundry wyposażony w profesjonalny aparat w noki 3310 do robienia zdjęć telewizorom. Wktótce jego obiektywna analiza graficzna MFS na kanale. Stay tuned.

Opublikowano
8 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whisker - nowy nabytek Digital Foundry wyposażony w profesjonalny aparat w noki 3310 do robienia zdjęć telewizorom. Wktótce jego obiektywna analiza graficzna MFS na kanale. Stay tuned.

Zrobiłem fotki na żywo, ale filmy pokazują 10 klatek na sekundę ale nie mogę tu tego wstawić :/

Opublikowano

To jest nie grywalne :/ odpaliłem NY i takiej poklatkowej gry to dawno nie widziałem serio :/ gdzie mogę wstawić filmy i jak się tym podzielić tutaj?

Opublikowano

Niezłe gówno rozmazane ten symulator :pawel: To jest ta moc xboxa i chmury?

Opublikowano

Central Park to jakaś bit mapa, budynki w NY to kiepski żart, tak wyruchac ludzi to tylko MS potrafi, Boże dziękuje ze to w GP bo płacić za takie gówno to tylko później sznur zostaje

4D35E957-D50E-4F41-ABCE-B0CF2CF414D1.jpeg

78369E8A-48BA-48A6-8B47-21573A34CC92.jpeg

9BBB7032-00E0-4CA1-987E-BF79823697F7.jpeg

Opublikowano

Latam dalej i posadziłem już kilka maszyn na lotniskach ale polotu w tym tyle co w spłukiwanie muszli klozetowej :/ 

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Central Park to jakaś bit mapa, budynki w NY to kiepski żart

Ale jak to? to NY nie wygląda tak jak tutaj?

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Ale jak to? to NY nie wygląda tak jak tutaj?

Może sprawdź sam teoretyku?

Opublikowano

@whisker juz sprawdzałem. Ale potrzebna mi twoja fachowa opinia. To jak wygląda NY u ciebie jeśli nie tak jak na tym filmiku?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Niestety taki obraz tej gry :/ jakość niszowa

Tak miało być a w grze mamy inny obraz

B5E3DDE3-633A-4C65-AC04-8C50D6F51D2F.gif

8CE0D944-299A-4683-8AD7-E5D0C5CC48CD.jpeg

B76DABC2-9E97-4816-911C-64D17D0759CB.jpeg

32BE0046-0319-48D2-A899-21367BBE2066.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Hahahaha szkoda czasu na tłumaczenie jak sam tego nie zauważasz:)

Najgorsze to są jednak loadingi, już kij z tą jakością ale czekałem za drugim razem odpalając grę 10 min! Zanim wszedłem do menu gry! To kpina jakaś! I w temacie MS ludzie to samo piszą, oczekiwanie to jest jakieś średniowiecze 

Opublikowano

A może twój net nie daje rady i dlatego masz taką grafikę :) Jak sobie zapuściłem z wyłączonym ładowaniem danych z neta to faktycznie wyglada jak późny X360 ale z danymi to sztosi.

Opublikowano
7 minut temu, Smiti napisał:

A może twój net nie daje rady i dlatego masz taką grafikę :) Jak sobie zapuściłem z wyłączonym ładowaniem danych z neta to faktycznie wyglada jak późny X360 ale z danymi to sztosi.

Neta mam raczej szybkiego a to ma takie znaczenie? Obniża samo grafikę i odczytuje budynki przy niskim necie?

32 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Spokojnie zaraz się rozkręci.

Probuje kurwa probuje, nawet zmieniam samoloty żeby trochę wnieść polotu i finezji i gówno, to samo drewno z odczytywaniem się obiektów i zerowym fun’em. Niby człowiek wiedział że to symulator ale się łudził że NEXT GEN a tu kurwa strzał na ryj i X360 z tymi loadingami, teksturami a idź Pan w Chuj

WIECIE ŻE W TEJ GRZE NIE MA OPCJI QUICK RESUME? 

Opublikowano

Dobra wchodze do sklepu kupić lepsze maszyny a tam ZONK, zobaczcie ceny najtańszych, pojebani jacyś

8507A1D1-F154-4B12-A80F-2D786403CBF7.jpeg

Opublikowano

BO2aVn8.jpg

No a to mój screen bezpośrednio z gry. Whisker kup sobie lepszy telefon i internet. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ins napisał:

BO2aVn8.jpg

No a to mój screen bezpośrednio z gry. Whisker kup sobie lepszy telefon i internet. 

Zaraz wyślę bezpośrednio z gry, poczekajcie. Ale to według Ciebie next gen? To nawet nie stało obok np NY ze spidermana

Opublikowano

Whisker dziś chyba po 2 butlach Jacka :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.