Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pamiętam jak boty pisały że jedyne właściwe analizy na rynku robi DF. A teraz fake newsy... no cóż...

Opublikowano

Żadne fake newsy. Na chwilę obecną sony ma albo lepszy software, albo lepiej zaprojektowaną konsolę, bo gry chodzą lepiej. 

M$ obiecuje, że to się zmieni w przyszłości.

Opublikowano

digitalfoundry wzięło kasę od sony - taka jest prawda

przekupne chujki

ale Ms im niedługo wyśle czek i bedzie dobrze!

Opublikowano
28 minut temu, Jakim napisał:

Na chwilę obecną, nie wiem czy przespałeś ostatnie tygodnie ale to xsx nie domaga w kwestii grafy/wydajności a nie ps5. 

Także ten :kaz:

Nie zmienia to faktu, że obie konsole to żaden cud techniki, a na papierze bebechy ps5 są już przestarzałe. Także ten taki rtx 2800 wciąga je dupą i taki jest fakt. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

wolę Xboxa ale ten GP jest przereklamowany, większość gier to kupsko, albo gry które się dawno ograło, chyba żeby liczyć może 3 duże gry od Microsoftu rocznie, jak ktoś lubi je to się opłaca jeszcze

w sumie na Epic Games i PS Plus lepsze (imo) gry dają, a o Goldzie to lepiej nie wspominać, MS dosłownie s r a tu graczom na klatę

Opublikowano
16 minut temu, Lokomotywa napisał:

wolę Xboxa ale ten GP jest przereklamowany, większość gier to kupsko, albo gry które się dawno ograło, chyba żeby liczyć może 3 duże gry od Microsoftu rocznie, jak ktoś lubi je to się opłaca jeszcze

w sumie na Epic Games i PS Plus lepsze (imo) gry dają, a o Goldzie to lepiej nie wspominać, MS dosłownie s r a tu graczom na klatę

PS plus lepsze gry. Szkoda komentować to nawet. 

Opublikowano
55 minut temu, Lokomotywa napisał:

jeszcze pierwszy akapit w poście jestem w stanie zrozumieć jak ktoś jest na bieżąco z grami, ale przy drugim już można przestać brać go na poważnie, gdy się czyta o „lepszych” grach w Plusie

Opublikowano

W temacie o sony już kupują preordery ps5 pro, samo sony wie, że kicha jest i tam żadne 4k nie pójdzie, 2 lata i cyk, pewnie jeszcze na tym pro będą gierki cross z PS4, co tam się urwa wyprawia. 

Biała flaga wywieszona. 

Opublikowano

E tam. W zależności od gustu to gry z ps plus mogą się podobać.

Był Wipeout Collection, Shadow of the Colossus, BioShock Trilogy, Tomb Rider 20th anniversary, Nioh, Bloodborne, The Surge, Titanfall2, Detroit become human i sporo więcej. Wliczając do tego PS Collection to jest to całkiem OK opcja. Zależy też ile się gra.

Opublikowano

Miałem nawet coś odpisać ale patrzę, że to tylko queerex. 

Opublikowano
19 minut temu, C1REX napisał:

E tam. W zależności od gustu to gry z ps plus mogą się podobać.

Był Wipeout Collection, Shadow of the Colossus, BioShock Trilogy, Tomb Rider 20th anniversary, Nioh, Bloodborne, The Surge, Titanfall2, Detroit become human i sporo więcej. Wliczając do tego PS Collection to jest to całkiem OK opcja. Zależy też ile się gra.

oj tak, bardzo dobre gry przez ostatni rok dodali i jeśli dodać kolekcję PS Plus na PS5 to IMO była lepsza oferta od Gamepassa

Opublikowano
2 minuty temu, Lokomotywa napisał:

oj tak, bardzo dobre gry przez ostatni rok dodali i jeśli dodać kolekcję PS Plus na PS5 to IMO była lepsza oferta od Gamepassa

Bredzisz samo rdr2 zjada te kasztany na śniadanie. 

Opublikowano

RDR2 było przez chwilę więc dla mnie to nic nie warte, ja te gry z Plusa jak dodałem to cały czas mogę grać jak mam wykupiony abo, nic nie uciekło

Opublikowano
3 minuty temu, Lokomotywa napisał:

RDR2 było przez chwilę więc dla mnie to nic nie warte, ja te gry z Plusa jak dodałem to cały czas mogę grać jak mam wykupiony abo, nic nie uciekło

Rotacja to podstawa tej usługi więc dla mnie to jak najbardziej porównywalne jest. 

Opublikowano

:rayos:ale odklejka klapersów:shieeet:

the surge 2 w gamepassie ssie, ale jedyneczka w plusie sztosiwo

Opublikowano

ta rotacja akurat mnie denerwuje, nie lubię się spieszyć i grać na siłę

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Ponad 700 gier i lista może tylko rosnąć. Nic nie odchodzi.

700 to ile tej kapuchy dałeś za te sztosy przez wszystkie lata, co z nich 90% nic nie warte było? I rozumiem, że dożywotnio będziesz płacił bo tam gówno jest Twoje, tylko użyczone bo bulisz za abo. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

ta rotacja akurat mnie denerwuje, nie lubię się spieszyć i grać na siłę

to graj w to co chcesz w danym momencie?

Opublikowano

na promocjach PS Plus za 180 jakoś zawsze kupuje, wychodzi taniej niż GPU z kombinowaniem

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

30 funa za rok jakoś z cdkeys wychodzi.

I do końca życia będziesz płacił bo to nie twoje gry tylko z abo? 

Opublikowano
Just now, lpcl said:

I do końca życia będziesz płacił bo to nie twoje gry tylko z abo? 

Do póki gram online, to płacę.
Gry to bonus.

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

Do póki gram online, to płacę.
Gry to bonus.

No tak ps forever, ja kiedyś opłacałem tj. za czasów ps3 ale jak miałem ps4 to sensu w tym żadnego nie było. Ale gratuluję przywiązania do marki. 

BTW w co tak tam grasz online i jak często wracasz do tych 700 gierek? 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.