Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Ale gul skacze xszczurkom na myśl o Iki

lol, ogram na moim ps4 już jutro

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Zajebiscie, stęskniłem się za quakiem:)

giphy.gif?cid=ecf05e47dhv40hs8lp8wtt786q

Opublikowano

Bo Xszczur jest łatwo dostępny jak jakaś blachara od tyłu atakujesz i już. Żeby dostać się do " środka " PS5 to trzeba się jednak trochę postarać. 

Opublikowano

- E, kupujcie Xboxy Series X - zewnętrzny SSD wkłada się w sekunde. BUY CHANGER!!! Kuhwa.

- A jakieś nowe, fajne, wyjątkowe gry? 

- Eeeee....

Opublikowano
26 minut temu, Czoperrr napisał:

PS5 sprawdzi kto jest mężczyzna i potrafi ogarnąć śrubokręt a kto jest zwykłym nieudacznikiem.Odsieje współczesnych Mcgyverow od zwykłych nieudaczników. Przetestuje Twoje umiejętności, inteligencje, umiejetność radzenia sobie w trudnych sytuacjach, niczym piękna kobieta,

o która chcesz walczyć. Nie pokaże Ci od razu swojego wnętrza - musisz się o nie postarać.

Xbox to taka osiedlowa blachara z osiedla, prosta i nieskomplikowana, każdy ją rucha, ale nikt nie chce mieć, a tym bardziej zaglądać do jej wnętrza;);) 

Opublikowano
2 minutes ago, LiŚciu said:

- E, kupujcie Xboxy Series X - zewnętrzny SSD wkłada się w sekunde. BUY CHANGER!!! Kuhwa.

- A jakieś nowe, fajne, wyjątkowe gry? 

- Eeeee....

Dysk powiększa się w sekundę, enloopki wymienia się w sekunde i trzymają tydzień grania, gry przełącza się w sekundę dzięki QR. Mnóstwo nowych, ciekawych gier.

A jak tam na plejce? Z pełnymi na kolanach przed Hasanem w czekaniu na crossover MGS/Castlevania/Silent Hill? Zabawa w analizowanie plotek?

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Zabawa w nowogeneracyjne Iki. 

Pierwszy rok Sony PS5 akutalizacja: Demon Souls, SPiderman MM, Sackboy, Astro, Returnal, Ratchet, Dodatek do FF7R, Mega dodatek do GoT zwany dumnie IKI. Dodatkwo zaraz Deathloop i Kena.

XSX: Symulator latającej muchy dodatkowo retro gra z poprzedniego roku i Godrizon 5 w listopadzie. Oraz zespół Akcent z ery PS1 tylko w fajniejszej grafice.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Mnóstwo nowych, ciekawych gier.

Tak, tak. Zaraz pewnie napiszesz że nayebałes od listopada kilka tysięcy GS na Xboxie. Ale grasz w gry które juz wszyscy dawno oyebali 3 generacje wstecz. Trzeba było wtedy grać to byś teraz wiedział ze xbox to żadna nowa generacja tylko retro konsola. No ale 4 PLN kusi WSZYSTKICH

Opublikowano

Ograłem wtedy i ogrywam sobie teraz bo lubię te gry. A Ty nie skończyłeś ich ani wtedy ani nie skończysz teraz, nie mówiąc o nowych grach :)

Opublikowano

@LiŚciuŚmieszne, bo zachwycasz się osranymi soulsami z PS3, Ratchetem z PS2 i teraz jeszcze jaranko gównododatkiem do assasina w japonii gdzie hivebusters miałeś w ramach abonamentu. Jak ktoś ma Was szanować jak wy sami się nie szanujecie? :pawel: 

Opublikowano

Żenujący poziom niebieskich zjebów. Jeszcze tłumaczenie, że wkładanie ssd storage to jakiś głupi pomysł, a lepszy jest w przypadku pierdkurwy PS5 ze śrubokrętem. Zjeby, wszędzie niebieskie zjeby. 

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Ograłem wtedy i ogrywam sobie teraz bo lubię te gry. A Ty nie skończyłeś ich ani wtedy ani nie skończysz teraz, nie mówiąc o nowych grach :)

"A Ty nie grałeś w gry"

giphy.gif?cid=ecf05e47lg3awz2lir2v3aqwo2

Żałosne jak Xbox.

@Paolo de Vesir nie jaram się raczetem (nie mój target) i nie jaram się dlc do ghosta (słaba gra imo). Ale fakt jest że te 3 gry co wymieniłeś to więcej niż nowości na xboxa. 

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Klapy dalej nie pogodziły się z tragiczną śmiercią Plejki 13. czerwca br.? Sheesh chłopaki, odpuście już, let it go. :/ 

Mówisz o tym wydarzeniu?

93BF713B-A0C7-4182-9C50-CFC7E51B10A1.jpeg

Opublikowano
12 minut temu, Faka napisał:

Żenujący poziom niebieskich zjebów. Jeszcze tłumaczenie, że wkładanie ssd storage to jakiś głupi pomysł, a lepszy jest w przypadku pierdkurwy PS5 ze śrubokrętem. Zjeby, wszędzie niebieskie zjeby. 

Ta agresja, ta frustracja, te „niskie loty”, zieloni coś nie mogą dzisiaj chyba wystartować z dna na jakim się znaleźli :)

Opublikowano

To jest  podsumowanie waszego spierdolenia umysłowego, w skrócie mówiąc, debilizm upośledzony. 

Opublikowano

Spierdolenie umysłowe? A pamiętasz jak @Czoperrr najpierw walczył za xboxa jak go kupił. Później go nienawidził bo mu niemiecki serwisant zgwałcił konsole. A teraz znowu ją kocha i jedyny wyssany z dupy argument jaki ma to że liściu nie gra w gry? 

Proponuje zrobić reasumpcje określenia beneficjenta spierdolenia. :lapka:

Opublikowano

Ty na prawdę bierzesz foruming zbyt poważnie.

Widzisz, pomimo mojej złości do MS przez sytuację z konsolą nie poleciałem do sklepu po tą plejszmaciurę bez gier bo nawet uszkodzony Xbox jest lepszym wyborem od nowej konsoli Sony. Chwilową rozłąkę z Xboxem wspominam bardzo źle ze względu na to, że czekając na rozwój sytuacji musiałem katować się tym balasem TLOU2.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Ty na prawdę bierzesz foruming zbyt poważnie.

Nie no chłopie, gdyby tak było to bym Cie nie lubił. Pozdro

Opublikowano
11 godzin temu, LiŚciu napisał:

większośc tutaj (głównie niebieskich) jest w stanie grać, pracować, ogarniać rodzine i jeszcze jechać zielone ścierwo w CW.

hahahaha 

Opublikowano

No oczywiście, że tak. Sperner dostosował konsole do umiejętności życiowych botów. Mało skomplikowane, bo nie wiedzą jak śrubokręt trzymać nawet. Na PS5 można cały czas szlifować rzemiosło ŻYCIA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.