Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

Nawet nie musiałem sprawdzać, kto dał wtf :kaz:

no pisanie że Xbox nie studiów wybitnych poza Playgrounds, czy pisanie że xbox skończy jak SEGA, to dla mnie delikatne WTF, no ale to wezyr non stop balansujący od jednej skrajności w postaci zachwytów nad Xboxem  w skrajność czyli wróżenie mu rychłej śmierci, otwarcie przyznający że nie ma nowej konsoli i przyznający że ostatnia gra XGS, która mu się podobało było Halo 5 z 2015 r,  więc jestem przyzwyczajony 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

W ogóle jakaś gra wydana przez ms zgarnęła kiedykolwiek goty na game awards? Bo o ilość tytułów goty w danym roku od różnych pism/portali nawet nie pytam.

Opublikowano

To już któryś raz kiedy powtarzasz użyte przez mnie zwroty w moim kierunku. Przepraszam jeśli Cię tak mocno połamałem, nie taki miałem zamiar. Podchodzę do Ciebie dość ambiwalentnie, ale nie ma co ukrywać, że jesteś najlepiej zorientowanym botem na forumku. :lapka: 

Poza tym nie życzę Xboxowi śmierci tylko czuję, że MS porzuci Xboxa jako sprzęt na rzecz bycia wydawcą i dystrybutorem GamePassa. Nawet im powieka nie drgnie.

no i MS nie ma studiów wybitnych poza Playgrounds, tutaj będę stał przy swoim - czasy kiedy Xbox wyznaczał trendy jak chociażby przy Gears of War są już dawno, dawno za nami

Opublikowano
54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

w internecie był program XY z bardzo ładną prowadzącą i chyba nawet gdzieś się reklamowali.

jezus maria, Marcelina>>> Kinga ale to był jedyny jasny punkt tego XY(no i Kinga jednak była bardziej kumata w temacie gier), Szychowski się do tego nie nadaje, na kanale PS Polska dali jakąś kumatą dziewczynę to stulejarze się popłakali "gdzie Kinga" i dziewczyna nie wytrzymała, teraz taki sam random prowadzi jak Szychowski kanał Xboxa

Opublikowano

Jeśli oceniasz studia wybitne pod kątem wygrywania nagród GOTY to Playgrounds też nie jest studiem wybitnym bo racery, nawet Forza Horizon, nie wygrywają takich nagród z bardzo rzadkimi wyjątkami.

Moim zdaniem mają bardzo dobre studia jak Coalition, Double Fine (ostatnio świetne Psychonauts 2), Rare, Playgrounds, InXile, Obsidian).

i Xbox nie porzuci konsol, tak jak nie porzucił Surface, mimo że Windows jest dostępny na niemal wszystkich platformach. Xbox stanie się "platformowo agnostyczny" (jak to się ładnie mówi), mówi o tym Spencer i CEO Microsoftu bo taka jest ich wizja rozwoju całego Microsoftu. ICh usługi i oferta (jak Office, Azure, Windows, Xbox Game Pass) mają docierać do jak największej liczby klientów niezależnie od platformy. Hardware jak laptopy Surface i konsole Xbox wciąż będą, ale to nie na sprzęcie Microsoft zarabia krocie więc nie mogą być motorem napędowym.

A zarzuty do ciebie powtarzam bo są prawdziwe, pozdrawiam :cool:

Opublikowano

Wybitne studia xD obsidian :dynia: rare :dynia: Double fine:dynia: coalition :dynia:

Niech ktos zatrzyma ta karuzele śmiechu.

Przeciez te ekipy nie są godne żeby choćby powąchać dupe takiego naughty dog czy santa Monica.

Opublikowano

Napisałem że to bardzo dobre studia. 

Opublikowano

Wspaniałe studia. Nie moge sie doczekac co zrobi taki obsidian z budzetem aaa i odpowiednim czasem przeznaczonym na development. Jak ktos lubi rpgi i grał w pillarsy, to wie, ze stac ich na zrobienie czegos magicznego. Do cholery, przeciez oni zrobili new vegas w rok. Brak wybitnych studiow, pfff.

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

Wspaniałe studia. Nie moge sie doczekac co zrobi taki obsidian z budzetem aaa i odpowiednim czasem przeznaczonym na development. Jak ktos lubi rpgi i grał w pillarsy, to wie, ze stac ich na zrobienie czegos magicznego. Do cholery, przeciez oni zrobili new vegas w rok. Brak wybitnych studiow, pfff.

Już zrobili avowed które wyebao w kosmos hahahahah:dynia::xboss::asax:

Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

Do cholery, przeciez oni zrobili new vegas w rok. Brak wybitnych studiow, pfff.

Oj, przepraszam najmocniej. Akurat o Obsidian nic złego nie powiem, bo jeśli chodzi o RPGi to są oni, a dopiero potem reszta. :lapka: Tak czy inaczej liczę, że będzie więcej projektów jak Avowed niż gównogierek pokroju Grounded (aż musiałem wygooglać jak się ten twór nazywa).

Opublikowano
29 minut temu, 20inchDT napisał:

Z tym obsidianem to nawet ja jako bot byłbym ostrożny, wszak to właśnie oni popełnili fhui czerstwego gniota w postaci The Outer Worlds:reggie:

Opublikowano

Najpierw Wezyr, teraz Czezare nazywający Outer Worlds gniotem, tracę wiarę w moich zielonych braci:pechowiec:

Opublikowano

No trochę czarka poniesło, ale on czyta ppe

Opublikowano

Outer Words gniotem nie jest, ale im dalej w las tym coraz gorzej i mocno zaczynała gra męczyć bułę. Widać było że czas ich gonił.

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Najpierw Wezyr, teraz Czezare nazywający Outer Worlds gniotem, tracę wiarę w moich zielonych braci:pechowiec:

Nie nazywam tej gry gnotem! Bawiłem sie bardzo dobrze i chwalilem ten korpohumor. :lapka:

Teraz, Figuś napisał:

Outer Words gniotem nie jest, ale im dalej w las tym coraz gorzej i mocno zaczynała gra męczyć bułę. Widać było że czas ich gonił.

Dlatego dwojeczka za hajs MSu to może byc cos na miarę New Vegas. :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie nazywam tej gry gnotem! Bawiłem sie bardzo dobrze i chwalilem ten korpohumor. :lapka:

Zgadza się ty pisałeś inne bzdury

Opublikowano

Kiedy?

Opublikowano

Dobra, bo za miło się tu robi.

Xbox to stara kurwa 

Xbox jebany jest

Xboxa trzeba pierdolić

Xbox od tego jest

:kaz:

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:

O jpdl, to potem jest jeszcze gorzej?:facepalm: Ja podziękowałem tej skapcaniałej czerstwocie już po pierwszej planecie:lapka:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Dobra, bo za miło się tu robi.

Xbox to stara kurwa 

Xbox jebany jest

Xboxa trzeba pierdolić

Xbox od tego jest

:kaz:

Niezle ale kopia nigdy nie bedzie oryginałem.

Uncharted to stara kurwa 

Uncharted jebany jest

Uncharted trzeba pierdolić

Uncharted od tego jest

:cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.