Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Całkowite wyłącznie konsoli XSX? No kurwa grzebanie w kilku opcjach a jak jest na PS5? JEDEN PRZYCISK i akceptacja

Chcesz wejść z gry do dasha? Przeskok rozdzielczości trwający sekundę gdzie na ps3 / vicie działa to w tle :/ to jest porażka niech zmienia to jak najszybciej bo wstyd

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

serio kogoś przerasta wyłączenie konsoli poprzez przetrzymanie jednego przycisku przez 2 sekundy i naciśniecie drugiego, czy to jakiś trollink? 

Opublikowano

Klapy wciąż ostre PTSD po tym jak polegli w nierównej walce z dashboardem najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości.

Mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja ustawy i Xboksy będzie można sprzedawać tylko ludziom z 3-cyfrowym IQ 

Opublikowano

teraz doczytałem że chodzi o możliwość wyłączenia lub uśpienia konsoli bez potrzeby grzebania w ustawieniach, no z tym mogę się zgodzić. Głupio to jest na xboxie rozwiązane i na pewno przydałaby się taka opcja przy wyłączaniu konsoli. Chociaż sam z usypiania konsoli nie korzystam, bo konsola dzięki SSD uruchamia się błyskawicznie, a Quick Resume pozwala bez problemu wznowić grę nawet po wyłączeniu konsoli, no i staram się oszczędzać energie elektryczną

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał:

teraz doczytałem że chodzi o możliwość wyłączenia lub uśpienia konsoli bez potrzeby grzebania w ustawieniach, no z tym mogę się zgodzić. Głupio to jest na xboxie rozwiązane i na pewno przydałaby się taka opcja przy wyłączaniu konsoli. Chociaż sam z usypiania konsoli nie korzystam, bo konsola dzięki SSD uruchamia się błyskawicznie, a Quick Resume pozwala bez problemu wznowić grę nawet po wyłączeniu konsoli, no i staram się oszczędzać energie elektryczną

O to chodzi, kolego.

Opublikowano

Klapy wypierdalają na gry cztery bomby i nie ma sprawy, ale jak u konkurencji konsola jest uśpiona i trzeba wywalić 30 groszy na prąd to już szał macicy, co za debile xD

Opublikowano

Wiadomka, po co usypiać konsolę aby ściągać gry zdalnie czy pozwolić na ich aktualizację.

mati wyłoncz komsole, bo rachunki i nie starchy na plusa rzeby zapisywać sejwy w chmurze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

#ZWIERZĘTA

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

, bo konsola dzięki SSD uruchamia się błyskawicznie,

I co z tego skoro zanim xbox połączy sie z routerem to mija tyle czasu że można herbate zaparzyć. A jak wiemy konsola bez netu jest bezwartościowa bo NIE MA INFORMACJI O AKTYWNEJ SUBSKRYPCJI game pass. 

Boże co za szrot nad szrotami. 

Opublikowano

no z tym łączeniem z routerem faktycznie jest coś nie tak od dłuższego czasu, bo na premiere czy w przypadku xboxa one tego nie było. Muszę spróbować połączyć konsole kablem sieciowym i sprawdzić czy to coś da

Opublikowano

u mnie działa, ale ja nie mam routera sprzed 15 lat.

Opublikowano

Bajdurzenie klaperskich xDDDD

Niedługo będa pisać, że przez Xboksa im mleko w lodówce kwaśnieje.

Opublikowano

Słabo ostatnio tam u klapów, ale nie martwicie się chłopaki - za 21 dni na jakąś godzinę wróci schabek ulepi coś o żarciu rzygów i gówna, dostanie bana, izon napisze o "szczypcie humoru i ciętym języku" (coś takiego uchodzi pewnie za krasomóstwo w jego maczeciarskich stronach), liść coś o złym traktowaniu przez moderację, a koronę króla niebieskich przejmie dark lord raikoń kwitując to "OMG CO ZA NIEPODRABIALNY STYL SCHABKA, ZAMKNIĘTY ZA NIEWINNOŚĆ, XBOX CHUY".

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

u mnie działa, ale ja nie mam routera sprzed 15 lat.

3 minuty temu, Lord Protector napisał:

U mnie łączy od razu z netem...

W chuj botów pisało o tym w temacie zboxa. Nawet asx mówi ze coś nie tak ale tym kurwa działa. Wiecie ze nikt was nie bierze na poważnie? Wypierdalac XD

Opublikowano

jak by ciebie ktoś brał panie "grałem na wakacjach u kolegi na kolanach" xD

Opublikowano

normalnie sobie dyskutujemy o problemach xboxa, a Liściu każe innym "wypierdalać" bo nie podoba mu się że ktoś może mieć zdanie....

Opublikowano

Lepsze granie na wakacjach z kolegami niż pod kwaśną pachą u maniaka, także ten… XD

1 minutę temu, ASX napisał:

normalnie sobie dyskutujemy o problemach xboxa, a Liściu każe innym "wypierdalać" bo nie podoba mu się że ktoś może mieć zdanie....

Każe wypierdalac bo kłamią a nie ze maja inne zdanie, kolego asx

Opublikowano

liściu, skończyłeś już tego god of wara u kolegi na kolanach?

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

liściu, skończyłeś już tego god of wara u kolegi na kolanach?

Nie grałem na żadnych kolanach.

To wymysł botów po którymś z kolei oraniu ich pustych łbów przez moja osobę;) 

Klasyka wyparcia i zakłamywania faktów. A prawda jest taka ze Xbox chuj. 

Wierze ze wyjaśniłem;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.