Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
38 minut temu, Jordanensis napisał:

Już wam mówię, bo mam swoje sekretne źródła. 

22694259-szambo.jpeg

Opublikowano

Od południa zagrywałem z Danielsem na PS5 ale jak się skończył zostało 8 Heinekenów No i odpaliłem z litości XSX a żeby zakosztować jakiegoś slashera przed pokazem RAGNAROK odpaliłem chwilowo Rzymianina, mam trochę litości dla tej upadłej konsoli :/ 

57516E75-046F-4218-BCA3-D0CD2DA7A8F3.jpeg

36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pronto. :cool: Nie mieć PCta w 2021? Szczerze współczuję. :smutas:

Ja mam maca ale na nim nie da się grać, KOMPUTER służy do pracy a nie do Gierek!

Opublikowano

Dlatego aż pstryknąłeś screena z XSX , a na tym gównie PS5 nawet wstyd bylo sie przyznać w co grałeś, choć wątpie żeby to było cokolwiek.

Opublikowano
15 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Dlatego aż pstryknąłeś screena z XSX , a na tym gównie PS5 nawet wstyd bylo sie przyznać w co grałeś, choć wątpie żeby to było cokolwiek.

Tylko dlatego żeby Ci dupa pękła

12 minut temu, 20inchDT napisał:

O ktorej klaperskie szambo wylewa?

Nie sądziłem że tak ciężko do neta zajrzeć oprócz CW i się dowiedzieć No ale wiadomo Xbox = wypalenie growe i mózgowe :D Choroszczy ma jeszcze miejsca, dziś się zapełnią o 22:00

Opublikowano

Zajęty pracą jestem, a ty jak posluszny fagas mi podałeś, to po co miałem sie wysilac :usmiech:

Opublikowano

Klapy to na tej konfie pokażą jakiegoś potężnego exa tylko na PS5, który wykorzysta moc konsoli? Czy wszystko będzie do ogrania na PS4 i PC? :reggie:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Zajęty pracą jestem, a ty jak posluszny fagas mi podałeś, to po co miałem sie wysilac :usmiech:

Ale jeszcze trzeba kliknąć i obejrzeć w pełnym 4K bo będzie takie pierdolniecie że młot świtu znany z serii Gears of War to pikuś.

Teraz, PIOTR8642 napisał:

Klapy to na tej konfie pokażą jakiegoś potężnego exa tylko na PS5, który wykorzysta moc konsoli? Czy wszystko będzie do ogrania na PS4 i PC?

PS5 już w listopadzie pokazało gry które XSX jeszcze nie osiagnal a jeżeli się mylę to podaj ARGUMENTY i Fakty

Opublikowano

Czekam na te wszystkie multiplatformy i czasowe eksy.

Opublikowano

O kurwa MS pokazał Exa! To nowy DEAD SPACE, 

a nie zaraz to stare Gears 5, ponoć po pokazie Sony ma wyjść łatka do 120klatek czyli wracamy do tej gry po raz 5, Spencer ty Lisie przebiegły 

1981F2E8-EF5E-478C-A051-2B2CD3AA3005.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

nie no, bądźmy poważni, kąkuter to cudowna platforma :banderas:

Chyba CockSucker

a tak BTW pobrałem Dead Space bo tak Bduras polecał że HDR robi robotę, na PS3 platynke wbiłem lata temu ale że POSUCHA na XSX to pobrałem trylogie żeby grafe sprawdzić i wiecie co??? Ta GRA wyglada lepiej niż kurwa GEARS 5

Czujecie to?!!!

Świeże szoty, sami oceńcie

6E364A2D-253C-40C3-B268-E329E79ADC51.jpeg

4D54E464-4FEB-4935-B6BF-FE543B0B76C5.jpeg

Opublikowano

Karaczany powoli wypełzają i pojawiają sie na forum

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Dead Space bo tak Bduras polecał że HDR robi robotę

Że co? Od tego chlania to już ci się styki przepaliły, nigdy w życiu nikomu nie powiedziałem, że w jakimkolwiek tytule "HDR robi robotę". Ogarnij się i idź na odwyk.

Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Chyba CockSucker

a tak BTW pobrałem Dead Space bo tak Bduras polecał że HDR robi robotę, na PS3 platynke wbiłem lata temu ale że POSUCHA na XSX to pobrałem trylogie żeby grafe sprawdzić i wiecie co??? Ta GRA wyglada lepiej niż kurwa GEARS 5

Czujecie to?!!!

Świeże szoty, sami oceńcie

6E364A2D-253C-40C3-B268-E329E79ADC51.jpeg

4D54E464-4FEB-4935-B6BF-FE543B0B76C5.jpeg

To akurat ja polecałem i widzę, ze mamy podobne zdanie, stary ale jary Dead Space to  najbardziej nextgenowe doświadczenie na Seriesie… 

Opublikowano
2 minuty temu, Figaro napisał:

coś cicho dzisiaj siedzą te zielone KURWY :)

Obesrani po prostu i jadą prosto na Choroszczy bo to będzie takie pierdolniecie że nie zasną już dziś 

6 minut temu, izon napisał:

To akurat ja polecałem i widzę, ze mamy podobne zdanie, stary ale jary Dead Space to  najbardziej nextgenowe doświadczenie na Seriesie… 

Ale serio ten HDR chyba robi robotę bo pamietam że premierowo to ta gra gorzej się prezentowała a tutaj całkiem zacnie, kolejne części w sumie też ale odkąd zapowiedzieli Remake to nie będę kończył ;) 

18 minut temu, Bzduras napisał:

Że co? Od tego chlania to już ci się styki przepaliły, nigdy w życiu nikomu nie powiedziałem, że w jakimkolwiek tytule "HDR robi robotę". Ogarnij się i idź na odwyk.

Wydawało mi się że to Ty masz w Gejtagu DS i się jarales HDR No ale jak mowisz że nie to może mi się pojebalo, pardon

Opublikowano

Gejtagi to może są używane na sonkach, nie wiem co wy tam lubicie, ale ja z HDRem mam tyle wspólnego co Jimbo z prawdomównością, a PS5 z jakością, czyli raczej nie za wiele.

Opublikowano

Ja bym proponował by zieloni - Ci którzy przejrzą na oczy po pokazie, nie bali się przejść na niebieską stronę. 

Przyjmiemy was do siebie i ugościmy. Najlepsze gry, elita wśród graczy, pany gajmingu - poczujecie najlepsze, a smród po śmieciarce szybko zniknie. 

Przestańcie taplać się w gównie. Niebieskie Królestwo czeka.

Opublikowano

Zielone kuhwy już za firaną??? I słusznie , kuhwa jego mać!

Opublikowano

Pijany whisker, Dżerom i Izonek odrabiający pszyrę na jutro do szkoly. Niezła mobilizacja cuckoldów gamingu

Jakie community, taka konsola :reggie:

Opublikowano

Sony się zesra w gacie próbując po cichu pierdnąć, a karaluchy jak Joey powyżej się schowają znowu.

Opublikowano

A zobaczcie jak cwelony Xbox próbuje swoich sił i odwieść graczy od dzisiejszego pogromu, myśleliście ze nowe IP? Że gameplay HALO? Że kurwa Gearsy 6? A taki chuj 

E9A9DFD0-FFDF-4906-9350-91E89E09A145.jpeg

10 minut temu, Bzduras napisał:

Gejtagi to może są używane na sonkach, nie wiem co wy tam lubicie, ale ja z HDRem mam tyle wspólnego co Jimbo z prawdomównością, a PS5 z jakością, czyli raczej nie za wiele.

No tak Grundig 24 całe i do przodu, :/ trochę żal

9 minut temu, Jordanensis napisał:

Ja bym proponował by zieloni - Ci którzy przejrzą na oczy po pokazie, nie bali się przejść na niebieską stronę. 

Przyjmiemy was do siebie i ugościmy. Najlepsze gry, elita wśród graczy, pany gajmingu - poczujecie najlepsze, a smród po śmieciarce szybko zniknie. 

Przestańcie taplać się w gównie. Niebieskie Królestwo czeka.

Pierwszy dla nich otworze butelkę dobrego Whiskey, przyjdźcie zagubieni bracia, jeszcze nie wszystko stracone, u nas jadła i popitku nie zabraknie, razem walczmy o lepsze gry tak jak to Sony od początku pokazało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.