Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 942,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No niezle.

„Nie gram w gry bo mam dysk za mały”

„Wazne ze mieści się na nim przynajmniej przeglądarka internetowa to sobie wejdę na forum i poopowiadam o tym jak dużo gram w gry”

:shieeet:

Opublikowano

Na PC jak nie coś z XGP, to może WoWik, a może Magic the Gathering, a sobie jeszcze w Poczki TCG pogram, a na konsoli dysk po brzegi zapełniony dobrem.

Także widzę, że próbował będziesz przybić mi swoją łatkę, ale to nie ten poziom, bo nie siedzę kolegom na kolanach, a GoWik2018 skończony prawilnie na premierę.:banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Także widzę, że próbował będziesz przybić mi swoją łatkę, ale to nie ten poziom, bo nie siedzę kolegom na kolanach, a GoWik2018 skończony prawilnie na premierę.:banderas:

Powtorze. ze ja nic Ci nie przybijam. Zrobili to Twoi koledzy z drużyny którzy jasno dali do zrozumienia ze jesteś teoretyk i żebyś przestał się wozić po forum. Pamiętaj, nie ja. Ja się tylko z ciebie śmieje  XD 

Opublikowano

Typ którego growym opus magnum jest skończenie Psiego Patrolu, koneser guvien za 10 zł bez nextgena i alterkonto psychola próbuje szczekać na GRACZA :reggie:

Tak się kończy próba dyskusji z niebieskimi cuckoldami gamingu. Tu nie ma co dyskutować, tu trzeba bić prętem po klatce w której zamknięto klapersów :shieeet:

Opublikowano

Nie no, nie winię Paolo za tak mały dysk. Na Xboxie jest jeden czasowy ex na ruski rok, więc taka mała pojemność to racjonalny wybór.

Tylko Paweł, jak będziesz kupował PlayStation to ze znacznie większym dyskiem, bo jopla dostaniesz ;)

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Powtorze. ze ja nic Ci nie przybijam. Zrobili to Twoi koledzy z drużyny którzy jasno dali do zrozumienia ze jesteś teoretyk i żebyś przestał się wozić po forum. Pamiętaj, nie ja. Ja się tylko z ciebie śmieje  XD 

no przyznam, że to był naprawdę fajny gebelsiak od asaxa, ale nie było to nawet istotą rozmowy i wciąż uważam, ze redfall to zmarnowany potencjał :)

Opublikowano

GT7 always online, to co klapy przeszkadza nie przeszkadza? 

Opublikowano

I tak nie kupią to nie przeszkadza. Samochody nie mają duszy (kurwa xDDD)

Opublikowano

Samochody? Jak można grać w samochody kurwa? 

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

O kolejny ten co gra w gry się odezwał xd 

No gram. W VF5: US bardzo aktywnie (nieskromnie dodam, że nawet z Ryanem Hartem wygrywam i to bez gróźb śmierci), w Quake 1, teraz odkryłem zaginionego brata Yakuzy - Fist of the North Star (dla fanów mega) i czekam na D2: Ressurected.

Dzięki demo Code Vein udało mi się uniknąć wpakowania się w kolejny symulator turlania postacią z dupą w kiju ;)

Opublikowano

Nie no, nie da się bardziej kogoś wyrcuhać niż $ony rucha klapów. A Ci się jeszcze cieszą, że są gwałceni :yao:.

Always online zawsze na Xboxie? "Nie będę mógł grać w lesie, yabać MS!". Always online na PS? Ależ proszę bardzo, jestem gotowy :sir:

Opublikowano

Mendrek dlaczego ty w takie syfy grasz? Może jakaś zbiórka forumowa na gierki dla ciebie?

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Samochody? Jak można grać w samochody kurwa? 

Jak ktoś lubi samochody to gra w samochody, interesuje sie samochodami, w jakimś stopniu w życiu otaczają go samochody.

U Ciebie to pewnie jak z konsola, Ty posiadasz a nie lubisz.

Opublikowano

Zagrałby człowiek w fire emblem, ale to za drogi przycisk do papieru. Stick zacznie driftowac i cała konsola do kosza.

Opublikowano

Ale o co chodzi? Będą jeździć samochodzikami, rozbijać piniaty i kręgle. Przeciez to idealny poziom rozrywki każdego bota:shieeet:

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Zagrałby człowiek w fire emblem, ale to za drogi przycisk do papieru. Stick zacznie driftowac i cała konsola do kosza.

Boty chcą grać w Fire Emblem? Ludzie ale to nie pif paf, albo oglądanie widoczków, nie bez powodu takie gry nie wychodzą na retroboxa ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.