Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Po prostu klapy moralizują korzystających z GamePassa, a sami na bezczela w dniu premiery zakładają temat: Kupię używkę Deathloop. Hipokryzja poziom hard :)

Ja nikogo nie moralizowalem, sam kupiłem gamepassa za zdrapkę z eneby bo tyle ta usługa jest warta. I nie wiem czemu piszesz w liczbie mnogiej skoro chyba tylko ja z „klapow” wrzuciłem taki temat :)

Opublikowano

Bo wszystkie klapy są siebie warci, więc liczba mnoga jest w pełni uzasadniona :)

Opublikowano

W takim razue, ponieważ zielony obóz krytykuje handel używkami na tym forum, bez względu na to ze jest to koleżeńska i uczciwa wymiana oraz handel to może zamknijmy temat na PT odnośnie Xboxa. 

@Squarejest szansa na to? Czy to tylko kilku pomylenców w CW?

Opublikowano

Jakiej odklejki? To wam już odjebalo po całości. 

Opublikowano

No przywoływanie pt nawet tutaj aby tym walczyć jest słabe niezależnie od strony "konfliktu"

Opublikowano

Klapy jak zwykle w swoim stylu próbują używkami upierdolić sprzedaż kolejnej gry. A jeszcze chwile temu tak sobie wycierali mordy hasełkami w stylu "za jakość sie płaci". Co za niebieska patola.

Opublikowano

Lisciu ja wiem, ze ty masz problemy z czytaniem, ale wysil sie, prosze ciebie. Nikt nie krytykuje handlu uzywkami. Robcie co chcecie, ale jest tu kilku blaznów, ktorzy niby to wspieraja devow i ratują branze, a jada na uzywkach i sprzedaja dalej. Fikolki na tym forum to codziennosc.

Opublikowano
7 hours ago, ASX said:

ciebie i twój brak wiedzy wyjaśniałem dwa razy częściej, a mimo to wciąż tutaj siedzisz i dalej pierdolisz te same głupoty.

Bezbeku roku, coś ci się pomieszało. Podaj przykłady, bo bajki piszesz jak cały obóz zielonych. Tylko ty udajesz bezstronnego próbując swój fanboizm ukrywać w tych swoich śmiesznie układanych zdaniach na temat konsol.

I ja pisze te same głupoty? Popatrz na posty botów, bo to właśnie w kółko to samo gadanie bzdur. Jak z takimi dyskutować normalnie? Czytasz w ogóle tutaj posty czy tylko czasami? Masz amatorskie podejście i takim samym amatorem jesteś jeśli chodzi o gry, a kreowałeś się na nie wiadomo kogo - gdzie dostałeś nagrodę taką na jaką zasłużyłeś czyli Bezbek roku.

Do tego trzeba przenieść 99% gier z działu XSX/S do działu gry Multi - skoro Deathloop jest właśnie tam, a powinien być w dziale PS5. 

Opublikowano

Chodzi mi o wyciąganie postów z PT na potrzeby yebanych wojenek.

Ostatnio kupiłem na PT Returnala - zaczynajcie taniec godowy. XD 

Opublikowano

No i elegancko, returnal zostanie na 560k sprzedanych kopii :usmiech:

Opublikowano
4 minuty temu, Jordanensis napisał:

Bezbeku roku, coś ci się pomieszało. Podaj przykłady, bo bajki piszesz jak cały obóz zielonych. Tylko ty udajesz bezstronnego próbując swój fanboizm ukrywać w tych swoich śmiesznie układanych zdaniach na temat konsol.

I ja pisze te same głupoty? Popatrz na posty botów, bo to właśnie w kółko to samo gadanie bzdur. Jak z takimi dyskutować normalnie? Czytasz w ogóle tutaj posty czy tylko czasami? Masz amatorskie podejście i takim samym amatorem jesteś jeśli chodzi o gry, a kreowałeś się na nie wiadomo kogo - gdzie dostałeś nagrodę taką na jaką zasłużyłeś czyli Bezbek roku.

Do tego trzeba przenieść 99% gier z działu XSX/S do działu gry Multi - skoro Deathloop jest właśnie tam, a powinien być w dziale PS5. 

Nie znam tej akcji w której w chuj ludzi ze stażem z tego forum napierdalalo posty w celu pozbycia się ciebie ale to powinno być dla ciebie dobre info żeby zamknąć ryja. Nawet jak jesteś w CW za Sonka to proponuje naprawdę nic nie pisać bo raz ze ludzi tylko wkurwiasz a dwa ze z tymi cytatami z „mrocznego lore” dajesz do zrozumienia ze jesteś pierdolniety. I jeszcze się w posty wpierdalasz jak ci kolejna osoba napisała żebyś się zamknął. Idz z tym na pw. Albo poszukaj innego forum bo tutaj jesteś „persona non grata” - trochę godności.:lapka:

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ostatnio kupiłem na PT Returnala

Tylko nie zapomnij go szybko opierdolić dalej inpostem zanim starci na wartości. Granie ze stoperem w reku - codzienność klapa.  

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie znam tej akcji w której w chuj ludzi ze stażem z tego forum napierdalalo posty w celu pozbycia się ciebie ale to powinno być dla ciebie dobre info żeby zamknąć ryja. Nawet jak jesteś w CW za Sonka to proponuje naprawdę nic nie pisać bo raz ze ludzi tylko wkurwiasz a dwa ze z tymi cytatami z „mrocznego lore” dajesz do zrozumienia ze jesteś pierdolniety. I jeszcze się w posty wpierdalasz jak ci kolejna osoba napisała żebyś się zamknął. Idz z tym na pw. Albo poszukaj innego forum bo tutaj jesteś „persona non grata” - trochę godności.:lapka:

I za taki post plus się po prostu należy.

Opublikowano
11 minutes ago, LiŚciu said:

Mnie sporo osób tutaj też wku...a ale jakoś nie płaczę do nich tylko nie zwracam uwagi, a to, że jest tu kilku połamańców co krzyczą po byle poście gdzie nie ważne co napiszę to trudno, nie rusza mnie to. 

Godność to niech mają oni i nie przypierdzielają się bez powodu, bo jakby nie te osoby to nie byłoby gadki. Ja nikogo bezpośrednio nie atakuję, nie wchodzę w prywaty, nie przekręcam nicków, więc skończ pouczać i się podlizywać się do nich, bo śmiesznie to wygląda. Najlepiej się nie wtrącaj. Ja z takimi osobami nie muszę dyskutować, bo jest tutaj sporo normalnych ludzi z którymi można wymieniać normalnie zdania na różne tematy. Ty ani Bzduraś czy inny połamany nie będziesz mi dyktował co mam robić i gdzie pisać. Pojmij to i nie pisz nic w moją stronę, a jak ci nie pasuje to masz opcje ignore. 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

No i co ten Xone znowu narobił? Przez niego DL2 znowu przesunięty, bo ciężko grę na szrocie ogarnąć gatdemet.

Jak tam? Uruchomiłeś już tego Deathloopa czy trzeba czekać na XSX żeby w końcu dał radę go udźwignąć?

Opublikowano

Teraz Deathloop w najlepszej krasie - 90 na meta. Za rok na XSX ocenki będą ciut niższe, bo odejdzie parę ficzerów które są niemożliwe do zrealizowania na Xboxie poprzez pada jak z poprzednich generacji itd

Opublikowano

Wnioskuje o założenie osobnego Cw dla zuroma i Pioterka :)

Jak ktoś lubi pato streaming to może tam zaglądać :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam? Uruchomiłeś już tego Deathloopa czy trzeba czekać na XSX żeby w końcu dał radę go udźwignąć?

Kupił konto z deathloopem na aledrogo i sie dziwi że mu gra crashuje :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.