Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Shago napisał:

Po prostu klapy moralizują korzystających z GamePassa, a sami na bezczela w dniu premiery zakładają temat: Kupię używkę Deathloop. Hipokryzja poziom hard :)

Ja nikogo nie moralizowalem, sam kupiłem gamepassa za zdrapkę z eneby bo tyle ta usługa jest warta. I nie wiem czemu piszesz w liczbie mnogiej skoro chyba tylko ja z „klapow” wrzuciłem taki temat :)

Opublikowano

Bo wszystkie klapy są siebie warci, więc liczba mnoga jest w pełni uzasadniona :)

Opublikowano

W takim razue, ponieważ zielony obóz krytykuje handel używkami na tym forum, bez względu na to ze jest to koleżeńska i uczciwa wymiana oraz handel to może zamknijmy temat na PT odnośnie Xboxa. 

@Squarejest szansa na to? Czy to tylko kilku pomylenców w CW?

Opublikowano

Jakiej odklejki? To wam już odjebalo po całości. 

Opublikowano

No przywoływanie pt nawet tutaj aby tym walczyć jest słabe niezależnie od strony "konfliktu"

Opublikowano

Klapy jak zwykle w swoim stylu próbują używkami upierdolić sprzedaż kolejnej gry. A jeszcze chwile temu tak sobie wycierali mordy hasełkami w stylu "za jakość sie płaci". Co za niebieska patola.

Opublikowano

Lisciu ja wiem, ze ty masz problemy z czytaniem, ale wysil sie, prosze ciebie. Nikt nie krytykuje handlu uzywkami. Robcie co chcecie, ale jest tu kilku blaznów, ktorzy niby to wspieraja devow i ratują branze, a jada na uzywkach i sprzedaja dalej. Fikolki na tym forum to codziennosc.

Opublikowano
7 hours ago, ASX said:

ciebie i twój brak wiedzy wyjaśniałem dwa razy częściej, a mimo to wciąż tutaj siedzisz i dalej pierdolisz te same głupoty.

Bezbeku roku, coś ci się pomieszało. Podaj przykłady, bo bajki piszesz jak cały obóz zielonych. Tylko ty udajesz bezstronnego próbując swój fanboizm ukrywać w tych swoich śmiesznie układanych zdaniach na temat konsol.

I ja pisze te same głupoty? Popatrz na posty botów, bo to właśnie w kółko to samo gadanie bzdur. Jak z takimi dyskutować normalnie? Czytasz w ogóle tutaj posty czy tylko czasami? Masz amatorskie podejście i takim samym amatorem jesteś jeśli chodzi o gry, a kreowałeś się na nie wiadomo kogo - gdzie dostałeś nagrodę taką na jaką zasłużyłeś czyli Bezbek roku.

Do tego trzeba przenieść 99% gier z działu XSX/S do działu gry Multi - skoro Deathloop jest właśnie tam, a powinien być w dziale PS5. 

Opublikowano

Chodzi mi o wyciąganie postów z PT na potrzeby yebanych wojenek.

Ostatnio kupiłem na PT Returnala - zaczynajcie taniec godowy. XD 

Opublikowano

No i elegancko, returnal zostanie na 560k sprzedanych kopii :usmiech:

Opublikowano
4 minuty temu, Jordanensis napisał:

Bezbeku roku, coś ci się pomieszało. Podaj przykłady, bo bajki piszesz jak cały obóz zielonych. Tylko ty udajesz bezstronnego próbując swój fanboizm ukrywać w tych swoich śmiesznie układanych zdaniach na temat konsol.

I ja pisze te same głupoty? Popatrz na posty botów, bo to właśnie w kółko to samo gadanie bzdur. Jak z takimi dyskutować normalnie? Czytasz w ogóle tutaj posty czy tylko czasami? Masz amatorskie podejście i takim samym amatorem jesteś jeśli chodzi o gry, a kreowałeś się na nie wiadomo kogo - gdzie dostałeś nagrodę taką na jaką zasłużyłeś czyli Bezbek roku.

Do tego trzeba przenieść 99% gier z działu XSX/S do działu gry Multi - skoro Deathloop jest właśnie tam, a powinien być w dziale PS5. 

Nie znam tej akcji w której w chuj ludzi ze stażem z tego forum napierdalalo posty w celu pozbycia się ciebie ale to powinno być dla ciebie dobre info żeby zamknąć ryja. Nawet jak jesteś w CW za Sonka to proponuje naprawdę nic nie pisać bo raz ze ludzi tylko wkurwiasz a dwa ze z tymi cytatami z „mrocznego lore” dajesz do zrozumienia ze jesteś pierdolniety. I jeszcze się w posty wpierdalasz jak ci kolejna osoba napisała żebyś się zamknął. Idz z tym na pw. Albo poszukaj innego forum bo tutaj jesteś „persona non grata” - trochę godności.:lapka:

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ostatnio kupiłem na PT Returnala

Tylko nie zapomnij go szybko opierdolić dalej inpostem zanim starci na wartości. Granie ze stoperem w reku - codzienność klapa.  

Opublikowano
15 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie znam tej akcji w której w chuj ludzi ze stażem z tego forum napierdalalo posty w celu pozbycia się ciebie ale to powinno być dla ciebie dobre info żeby zamknąć ryja. Nawet jak jesteś w CW za Sonka to proponuje naprawdę nic nie pisać bo raz ze ludzi tylko wkurwiasz a dwa ze z tymi cytatami z „mrocznego lore” dajesz do zrozumienia ze jesteś pierdolniety. I jeszcze się w posty wpierdalasz jak ci kolejna osoba napisała żebyś się zamknął. Idz z tym na pw. Albo poszukaj innego forum bo tutaj jesteś „persona non grata” - trochę godności.:lapka:

I za taki post plus się po prostu należy.

Opublikowano
11 minutes ago, LiŚciu said:

Mnie sporo osób tutaj też wku...a ale jakoś nie płaczę do nich tylko nie zwracam uwagi, a to, że jest tu kilku połamańców co krzyczą po byle poście gdzie nie ważne co napiszę to trudno, nie rusza mnie to. 

Godność to niech mają oni i nie przypierdzielają się bez powodu, bo jakby nie te osoby to nie byłoby gadki. Ja nikogo bezpośrednio nie atakuję, nie wchodzę w prywaty, nie przekręcam nicków, więc skończ pouczać i się podlizywać się do nich, bo śmiesznie to wygląda. Najlepiej się nie wtrącaj. Ja z takimi osobami nie muszę dyskutować, bo jest tutaj sporo normalnych ludzi z którymi można wymieniać normalnie zdania na różne tematy. Ty ani Bzduraś czy inny połamany nie będziesz mi dyktował co mam robić i gdzie pisać. Pojmij to i nie pisz nic w moją stronę, a jak ci nie pasuje to masz opcje ignore. 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

No i co ten Xone znowu narobił? Przez niego DL2 znowu przesunięty, bo ciężko grę na szrocie ogarnąć gatdemet.

Jak tam? Uruchomiłeś już tego Deathloopa czy trzeba czekać na XSX żeby w końcu dał radę go udźwignąć?

Opublikowano

Teraz Deathloop w najlepszej krasie - 90 na meta. Za rok na XSX ocenki będą ciut niższe, bo odejdzie parę ficzerów które są niemożliwe do zrealizowania na Xboxie poprzez pada jak z poprzednich generacji itd

Opublikowano

Wnioskuje o założenie osobnego Cw dla zuroma i Pioterka :)

Jak ktoś lubi pato streaming to może tam zaglądać :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam? Uruchomiłeś już tego Deathloopa czy trzeba czekać na XSX żeby w końcu dał radę go udźwignąć?

Kupił konto z deathloopem na aledrogo i sie dziwi że mu gra crashuje :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.