Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Hahahahahaha może na każualu ten pad robi wrażenie, ale nie na wytrawnym koneserze SZTUKI ludologicznej jakim bez wyjątku jest każdy posiadacz Xboxa.

Przecież Ty tego pada w ręce nie miałeś. Nie widziałem jeszcze osoby która nie chwaliłaby mocno tego pada i każdy zgodnie twierdzi, że jest to najlepszy pad na rynku - który jest taki jaki powinien być pad na nowej generacji konsol. Nawet Spencer się jarał i zazdrościł mówiąc, że też będzie chciał zrobić podobnego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Miałem w dłoniach, grałem dosyć długo. Do zaorania, nie ma się czym jarać przy tym padzie.

Opublikowano

Nie wiem o czym piszesz, ale argumentów brak i jakiś podjazd robisz czy co to ma być? 

Miałeś go tak w ręce jak ograłeś Pray? 1%? Takie liźnięcie przez papierek :yao:

2 minutes ago, Shago said:

Miałem w dłoniach, grałem dosyć długo. Do zaorania, nie ma się czym jarać przy tym padzie.

Każda gra wykorzystuje go inaczej. Boty widzę znowu odklejone i gotowi ludziom wmawiać, że Xboxowy jest lepszy :yao: 

Nawet Spencer by się zaśmiał z bzdur które piszecie.

Opublikowano

To akurat nikogo nie obchodzi, gdyż jest to najlepszy pad na rynku. Sporo lepszy od Xboxowego.

Opublikowano

Każdy ma prawo do swojego zdania. Padzior w niektórych grach zajebiscie podkręca wrażenia, testowałem dzisiaj Scarlet Nexus i myśle, ze bez DualSensa to jedno oczko nizej dla tej gry. Akurat w kwesti jak świetnym padem jest dualsense zarówno gracze jak i recenzenci są zgodni, nie zmieni tego 3-4 botów z tego forum :)

Opublikowano

Ja nie chcę nic zmieniać ani kogoś przekonywać. Po prostu dla mnie to nie jest cud techniki jak go malujecie.

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Jak ktoś tego młota nie zbanuje to sam się ewakuuję z forum.

Zostań, Ty fajny forumiant jesteś <3

Opublikowano
59 minut temu, Jordanensis napisał:

To akurat nikogo nie obchodzi, gdyż jest to najlepszy pad na rynku. Sporo lepszy od Xboxowego.

Najlepszy to jest Elite 2 na ktorym łoje aż miło, a nie ten dualbezsens który po naładowaniu trzyma ze 3 godziny i ciagle w nich dryftują gałki. Przy elite 2 ten twój pad to gówno że chuj.

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Wciąż nie przestaje śmieszyć. XDDD no i jednak spędziłem z tym padem dobre kilka godzin na testach, ten astrośmieć co to niby miał pokazać jaki ten dualsense jest wysmienity to niezłe XD. Symetryczne gałki, słabe wyprofilowanie i jakiś przedpotopowy kształ spustów. Do tego dodaj jeszcze mizerny czas pracy na baterii i bajery które "robią wrażenie" jak wszystkie poprzednie rewolucje: żyroskop w sixaxis, touchpad i światełko w DS4 i teraz zacinające się spusty i wibracje jak w telefonie. :pawel: 

REWOLUCJA XDDDDDDDD

Mówię, robić może na każualach, ale bądźmy poważni. 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

każualach

PRO GAMER - pawel.

Zawsze bawi. 

Opublikowano

Nikt nie pisał o rewolucji, jest to ewolucja która świetnie się sprawdza z grami. Jasne, że grając w multi lepiej mi jest to wyłączyć, ale w singlowe gry sprawdza się super. 

Tymczasem pad od Xboxa stoi w miejscu, a nawet się cofa. 

Tylko w sumie poco jakiś ewolucyjny pad dla Xboxa skoro tam same indyki ze śmietnika są wrzucane, a wielkich gier jak nie było tak niema. Będzie FH5 na której pad w stylu DS by się zapewne świetnie sprawdził. Może i nawet na samolocikach.

Opublikowano

To dlaczego Spencer jarał się DS'em i powiedział, że też podobny będą robić, bo DS jest mega chwalony i świetnie się sprawdza?

Opublikowano

WP6CnGt.png

No jak tam klapy? Dupy nasmarowane? hehe

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż nie przestaje śmieszyć. XDDD no i jednak spędziłem z tym padem dobre kilka godzin na testach, ten astrośmieć co to niby miał pokazać jaki ten dualsense jest wysmienity to niezłe XD. Symetryczne gałki, słabe wyprofilowanie i jakiś przedpotopowy kształ spustów. Do tego dodaj jeszcze mizerny czas pracy na baterii i bajery które "robią wrażenie" jak wszystkie poprzednie rewolucje: żyroskop w sixaxis, touchpad i światełko w DS4 i teraz zacinające się spusty i wibracje jak w telefonie. :pawel: 

REWOLUCJA XDDDDDDDD

Mówię, robić może na każualach, ale bądźmy poważni. 

Masz racje, lepiej klepać kolejne Geary i inne pifpaf jak z generatora gierek. Sony przynajmniej się stara, wprowadza jakieś innowacje ale to doceni bardziej świadomy gracz niż typowy casual co chce sobię klepnąć w fifkę, postrzelać do potworków w Halo, czy przejść po raz piąty GTA 5. PS5 tylko DLA GRACZY.

1 minutę temu, suteq napisał:

WP6CnGt.png

No jak tam klapy? Dupy nasmarowane? hehe

Wszędzie piszą, że optymalizacja na PC dramat i gra robiona 100% pod ps5 i dualsexa. No ale przynajmniej skosztujesz przez papierek nie to co reszta :)

Opublikowano

Jakim trzeba być zwierzęciem żeby jarać sie tym dryftującym gównem z baterią trzymającą kilka godzin. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Na YT pełno filmików z driftem w padach od Xboxa.

Opublikowano
2 minuty temu, Jordanensis napisał:

Na YT pełno filmików z driftem w padach od Xboxa.

A naprawa banalnie prosta. Teraz spróbuj tak naprawić dryfty w dualbezsensie, życze powodzenia.

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Wszędzie piszą, że optymalizacja na PC dramat i gra robiona 100% pod ps5 i dualsexa. No ale przynajmniej skosztujesz przez papierek nie to co reszta :)

Raczej pod XSX, potem sportowany na PC i PS5 które (patrząc po mizernych osiągach żyłowanych 9.2 teraklopsach) raczej jest na ten sprzęt za słabe.

Tutaj trzeba jedynego next-gena na rynku, ale to dopiero za rok jak skończycie beta-testy.

a tekst o generatorze gierek to niezła projekcja patrząc, że to co oferuje Sony to kolejne open-worldy od tabelki w excelu :pawel: 

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

WS41Xp0.jpg

Kurwa chłopie, patrz lepiej na wersje beta na szrotstejszon 5 xD

Opublikowano

Jak się zepsują to kupię nowy. 

W przeszłości tylko z jednym padem miałem problem na konsolach Sony i był to pad od PS4.

Natomiast jeśli chodzi o Xboxowe to 3 się zjebały, a jeden to nawet z XboxemOne przyszedł wadliwy, więc dla mnie sprawa jasna. 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej pod XSX, potem sportowany na PC i PS5 które (patrząc po mizernych osiągach żyłowanych 9.2 teraklopsach) raczej jest na ten sprzęt za słabe.

Odkleja level hard, ale jest miło i zabawnie :)

10 minut temu, suteq napisał:

WS41Xp0.jpg

Kurwa chłopie, patrz lepiej na wersje beta na szrotstejszon 5 xD

sory chłopie ale bazuje na całym materiale i wielu recenzjach, a nie jednym screenie. Debila to możecie robić ze screenowców pokroju Pioterka ;)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.