Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
13 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Hahahahahaha może na każualu ten pad robi wrażenie, ale nie na wytrawnym koneserze SZTUKI ludologicznej jakim bez wyjątku jest każdy posiadacz Xboxa.

Przecież Ty tego pada w ręce nie miałeś. Nie widziałem jeszcze osoby która nie chwaliłaby mocno tego pada i każdy zgodnie twierdzi, że jest to najlepszy pad na rynku - który jest taki jaki powinien być pad na nowej generacji konsol. Nawet Spencer się jarał i zazdrościł mówiąc, że też będzie chciał zrobić podobnego.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Miałem w dłoniach, grałem dosyć długo. Do zaorania, nie ma się czym jarać przy tym padzie.

Opublikowano

Nie wiem o czym piszesz, ale argumentów brak i jakiś podjazd robisz czy co to ma być? 

Miałeś go tak w ręce jak ograłeś Pray? 1%? Takie liźnięcie przez papierek :yao:

2 minutes ago, Shago said:

Miałem w dłoniach, grałem dosyć długo. Do zaorania, nie ma się czym jarać przy tym padzie.

Każda gra wykorzystuje go inaczej. Boty widzę znowu odklejone i gotowi ludziom wmawiać, że Xboxowy jest lepszy :yao: 

Nawet Spencer by się zaśmiał z bzdur które piszecie.

Opublikowano

To akurat nikogo nie obchodzi, gdyż jest to najlepszy pad na rynku. Sporo lepszy od Xboxowego.

Opublikowano

Każdy ma prawo do swojego zdania. Padzior w niektórych grach zajebiscie podkręca wrażenia, testowałem dzisiaj Scarlet Nexus i myśle, ze bez DualSensa to jedno oczko nizej dla tej gry. Akurat w kwesti jak świetnym padem jest dualsense zarówno gracze jak i recenzenci są zgodni, nie zmieni tego 3-4 botów z tego forum :)

Opublikowano

Ja nie chcę nic zmieniać ani kogoś przekonywać. Po prostu dla mnie to nie jest cud techniki jak go malujecie.

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Jak ktoś tego młota nie zbanuje to sam się ewakuuję z forum.

Zostań, Ty fajny forumiant jesteś <3

Opublikowano
59 minut temu, Jordanensis napisał:

To akurat nikogo nie obchodzi, gdyż jest to najlepszy pad na rynku. Sporo lepszy od Xboxowego.

Najlepszy to jest Elite 2 na ktorym łoje aż miło, a nie ten dualbezsens który po naładowaniu trzyma ze 3 godziny i ciagle w nich dryftują gałki. Przy elite 2 ten twój pad to gówno że chuj.

Opublikowano
Godzinę temu, Jordanensis napisał:

Wciąż nie przestaje śmieszyć. XDDD no i jednak spędziłem z tym padem dobre kilka godzin na testach, ten astrośmieć co to niby miał pokazać jaki ten dualsense jest wysmienity to niezłe XD. Symetryczne gałki, słabe wyprofilowanie i jakiś przedpotopowy kształ spustów. Do tego dodaj jeszcze mizerny czas pracy na baterii i bajery które "robią wrażenie" jak wszystkie poprzednie rewolucje: żyroskop w sixaxis, touchpad i światełko w DS4 i teraz zacinające się spusty i wibracje jak w telefonie. :pawel: 

REWOLUCJA XDDDDDDDD

Mówię, robić może na każualach, ale bądźmy poważni. 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

każualach

PRO GAMER - pawel.

Zawsze bawi. 

Opublikowano

Nikt nie pisał o rewolucji, jest to ewolucja która świetnie się sprawdza z grami. Jasne, że grając w multi lepiej mi jest to wyłączyć, ale w singlowe gry sprawdza się super. 

Tymczasem pad od Xboxa stoi w miejscu, a nawet się cofa. 

Tylko w sumie poco jakiś ewolucyjny pad dla Xboxa skoro tam same indyki ze śmietnika są wrzucane, a wielkich gier jak nie było tak niema. Będzie FH5 na której pad w stylu DS by się zapewne świetnie sprawdził. Może i nawet na samolocikach.

Opublikowano

To dlaczego Spencer jarał się DS'em i powiedział, że też podobny będą robić, bo DS jest mega chwalony i świetnie się sprawdza?

Opublikowano

WP6CnGt.png

No jak tam klapy? Dupy nasmarowane? hehe

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż nie przestaje śmieszyć. XDDD no i jednak spędziłem z tym padem dobre kilka godzin na testach, ten astrośmieć co to niby miał pokazać jaki ten dualsense jest wysmienity to niezłe XD. Symetryczne gałki, słabe wyprofilowanie i jakiś przedpotopowy kształ spustów. Do tego dodaj jeszcze mizerny czas pracy na baterii i bajery które "robią wrażenie" jak wszystkie poprzednie rewolucje: żyroskop w sixaxis, touchpad i światełko w DS4 i teraz zacinające się spusty i wibracje jak w telefonie. :pawel: 

REWOLUCJA XDDDDDDDD

Mówię, robić może na każualach, ale bądźmy poważni. 

Masz racje, lepiej klepać kolejne Geary i inne pifpaf jak z generatora gierek. Sony przynajmniej się stara, wprowadza jakieś innowacje ale to doceni bardziej świadomy gracz niż typowy casual co chce sobię klepnąć w fifkę, postrzelać do potworków w Halo, czy przejść po raz piąty GTA 5. PS5 tylko DLA GRACZY.

1 minutę temu, suteq napisał:

WP6CnGt.png

No jak tam klapy? Dupy nasmarowane? hehe

Wszędzie piszą, że optymalizacja na PC dramat i gra robiona 100% pod ps5 i dualsexa. No ale przynajmniej skosztujesz przez papierek nie to co reszta :)

Opublikowano

Jakim trzeba być zwierzęciem żeby jarać sie tym dryftującym gównem z baterią trzymającą kilka godzin. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Na YT pełno filmików z driftem w padach od Xboxa.

Opublikowano
2 minuty temu, Jordanensis napisał:

Na YT pełno filmików z driftem w padach od Xboxa.

A naprawa banalnie prosta. Teraz spróbuj tak naprawić dryfty w dualbezsensie, życze powodzenia.

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Wszędzie piszą, że optymalizacja na PC dramat i gra robiona 100% pod ps5 i dualsexa. No ale przynajmniej skosztujesz przez papierek nie to co reszta :)

Raczej pod XSX, potem sportowany na PC i PS5 które (patrząc po mizernych osiągach żyłowanych 9.2 teraklopsach) raczej jest na ten sprzęt za słabe.

Tutaj trzeba jedynego next-gena na rynku, ale to dopiero za rok jak skończycie beta-testy.

a tekst o generatorze gierek to niezła projekcja patrząc, że to co oferuje Sony to kolejne open-worldy od tabelki w excelu :pawel: 

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

WS41Xp0.jpg

Kurwa chłopie, patrz lepiej na wersje beta na szrotstejszon 5 xD

Opublikowano

Jak się zepsują to kupię nowy. 

W przeszłości tylko z jednym padem miałem problem na konsolach Sony i był to pad od PS4.

Natomiast jeśli chodzi o Xboxowe to 3 się zjebały, a jeden to nawet z XboxemOne przyszedł wadliwy, więc dla mnie sprawa jasna. 

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Raczej pod XSX, potem sportowany na PC i PS5 które (patrząc po mizernych osiągach żyłowanych 9.2 teraklopsach) raczej jest na ten sprzęt za słabe.

Odkleja level hard, ale jest miło i zabawnie :)

10 minut temu, suteq napisał:

WS41Xp0.jpg

Kurwa chłopie, patrz lepiej na wersje beta na szrotstejszon 5 xD

sory chłopie ale bazuje na całym materiale i wielu recenzjach, a nie jednym screenie. Debila to możecie robić ze screenowców pokroju Pioterka ;)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.