Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
48 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest w najlepszej jakości na XSX i jest tam też dostępna w GamePassie. Do tego do ogrania na najlepszym padzie na rynku. Tak po prawdzie to ex, bo reszta to pół-środki.

Jakby była ogrywana na najlepszym padzie, to nie trzeba byłoby co sek przerywać gry by przypisać nowe zdolności.

Psychonuts 2 to idealny przykład jak mega przydają się haptyczne trigery i dotykowy panel! Wszystkie zdolności byłyby przypisane, ale niestety MS trzepie 1 pada od 15 lat z 4 przyciskami na krzyż.

Opublikowano

Te triggery nic by tu nie dały, nie wiem co to za wylew. xddd Równie dobrze mogę powiedzieć, że najlepiej ogrywać to na Elite Controller, bo tam masz aż 4 łopatki dodatkowe! Kazdy skill obsadzisz. Nie wiem co wy sobie ubzdulariście z tym DualSensem. :pawel: 

Opublikowano

No taka z tobą rozmowa, jak zwykle chuj wiesz i najwięcej masz do powiedzenia. Grałeś w Returnal? Każdy triger można przypisać 2 przyciski, po naciśnięciu do połowy i np. gdy naciśniesz na maksa. Działa to znakomicie na DualSensie - już masz 4 moce pod samymi 2 trigerami. RB/LB, dotykowy touchpad, no a teraz wracaj ogrywać Psychonuts2 na najlepszym padzie, przy którym co min trzeba przerywać rozgrywkę by żonglować mocami.

Opublikowano

No to teraz jednak trzeba Elite controller żeby zagrać wygodnie w psychonuts? XD typowa rozmowa z betonem MS.

Opublikowano

Przełączanie między skillami jest po prostu mało istotne. Nie przypominam sobie sytuacji bym JEDNOCZEŚNIE potrzebował więcej niż tych 3-4 które akurat spokojnie da się przypisać. Czy touchpad by coś ułatwił? Tak, zaoczędziłby mi minutę czy dwie w ciągu kilkunastu godzin gry. GAMECHANGER XDDDD

a na padzie od XOS gra się mega wygodnie thank you very much :lapka: 

Opublikowano

Jezu a ten dalej z tymi gównianymi adaptacyjny triggerami. Mam nadzieję, że umrze takie sterowanie jak najszybciej.

Opublikowano

A przeszedłeś już grę? Może pograj, bo zaraz się okaże że nawet podczas walki często używasz paru.

Opublikowano
22 minuty temu, easye napisał:

A przeszedłeś już grę? Może pograj, bo zaraz się okaże że nawet podczas walki często używasz paru.

Akurat mam przerwę, bo skończył mi się pass i nie wiem czy będę miał wystarczająco czasu na granie. ;/ Tak czy inaczej, mam kilka godzin na liczniku, ostatni skill do odblokowania i nie ma tragedii. Z resztą, walki też jakoś dużo nie było jak do tej pory.

Opublikowano
20 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

Klatki spadły raz do tego poziomu ale XSX ma taki ficzerek o którym na PS5 możesz pomarzyć, nazywa sie VRR. I dzieki temu nawet nie zauważysz tego spadku

Rozumiem, że w domach każdy gracz ma już tv, który wspiera VRR? 

Opublikowano
41 minut temu, Lukas_AT napisał:

Rozumiem, że w domach każdy gracz ma już tv, który wspiera VRR? 

Wystarczy żeby mieli go tylko świadomi gracze którzy są przeczuleni w kwestii dropów fps. Inni którzy nie zauważają bądź nie są świadomi problemu są nieistotni.

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Wystarczy żeby mieli go tylko świadomi gracze którzy są przeczuleni w kwestii dropów fps. Inni którzy nie zauważają bądź nie są świadomi problemu są nieistotni.

Aha, czyli świadomy gracz, który ma oleda 65’ bez wsparcia VRR musi specjalnie wymieniać tv, bo Xbox nie radzi sobie z klatkami.

Opublikowano
53 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Do XSX wystarczy HDready.

Zwłaszcza że Dashboard to rozdzielczość pierwszego Wii

Opublikowano
10 minut temu, Lukas_AT napisał:

Aha, czyli świadomy gracz, który ma oleda 65’ bez wsparcia VRR musi specjalnie wymieniać tv, bo Xbox nie radzi sobie z klatkami.

Jeśli chce to niech wymieni. To tak samo jak z wymianą konsoli. Chcesz to wymieniasz na nextgena. Nie chcesz, to sie bujasz ze starszym niedomagającym currentgenem. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Ale technologia idzie do przodu i XSX oferuje w całej masie gier 120fps, których też nie zobaczysz na starym OLEDzie.

Nawet to gówno PS5 do trybu 120fps potrzebuje nowszego modelu OLEDa niż jakiś zabytek o którym wspominasz:kaz:

Opublikowano

NA chujw wy gadacie z pizderem. On nie ma konsoli nawet. Ta jego zaczepkowa wiedza wynika z czytania CW a nie z wiedzy który by miał posiadać. A wy się łapiecie na odpowiadanie. Ignor i żyćko w CW staje się lepsze. 

Opublikowano

@LiŚciu mam XSX. Więc nie podskakuj.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Nie chcesz, to sie bujasz ze starszym niedomagającym currentgenem. 

No właśnie, kupujesz next-gena, a tu się okazuje, że on nie domaga już na starcie i trzeba po roku wymienić telewizor. Logika godna spadachroniarza z ppe.pl. :pawel:

Opublikowano

Do PS5 tez musisz wymieniać jak chcesz zobaczyć gry w 120fps. No i zatkało kakao?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Do PS5 tez musisz wymieniać jak chcesz zobaczyć gry w 120fps. No i zatkało kakao?

Masz tv z 120klatkarzem?

Opublikowano
23 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

W jakie to gry zagrasz w 120fps na obu konsolach procz starci i indyków. Zaden deal breaker bym wymieniał telewizor, ale płynne 60 w każdej grze już tak.

Edytowane przez Lukas_AT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.