Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jak zwykle dobre chlopaki na pc kupily, a klapy czekaja na pudelko, bo chca sprze... wrzucic do kolekcji po skonczeniu gry.

Chciałbyś pograć co?

My gramy w najlepsze

FE22EFC1-207E-4EA3-A421-32D920D8081A.jpeg

This is for the Players

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piękny jutubek  whiski  :)

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Chciałbyś pograć co?

My gramy w najlepsze

FE22EFC1-207E-4EA3-A421-32D920D8081A.jpeg

This is for the Players

Tak szczerze bez cw - nie bardzo. Wygląda jak gra z ostatnich wrzut z gamepassa tylko w ładniejszej grafice. Gdyby tylko grafa byla gorsza, a gra trafila do gp to rozi by cisnal łacha, ze szajs wrzucili. Najwazniejsze, ze tobie sie podoba :dunno:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Piękny jutubek  whiski  :)

Spójrz na mój gamertag a doznasz nieprawdopodobnego odkrycia :D 

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak szczerze bez cw - nie bardzo. Wygląda jak gra z ostatnich wrzut z gamepassa tylko w ładniejszej grafice. Gdyby tylko grafa byla gorsza, a gra trafila do gp to rozi by cisnal łacha, ze szajs wrzucili. Najwazniejsze, ze tobie sie podoba :dunno:

Dobra to też tak na poważnie bez CW bo mam również Xa, pokażesz mi taka platformowke która została ostatnio wrzucona do GP bo tez ofertę przeglądam i jakos nie wydaje mi się żeby taki kaliber się pojawił 

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Dobra to też tak na poważnie bez CW bo mam również Xa, pokażesz mi taka platformowke która została ostatnio wrzucona do GP bo tez ofertę przeglądam i jakos nie wydaje mi się żeby taki kaliber się pojawił 

Psychonauts 2, ale to jednak wyższa liga niz kena :usmiech:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To wojny konsolowe, więc co z tego, że jest na PC? Niema na Xboxie i to się liczy. Boty już wyciągają oceny z PC a chowają te z XSX - przykład Sable. 

34 minutes ago, Pupcio said:

Coś keną nie walczą robaki. Albo mega gówno albo nikt nie kupił jak zwykle

My mamy tyle gier, że jest wybór czym walczyć, a wy jak tam? Zamiast mieczy drewniane kije w dupie i łapach? 

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no a Kena, DS i Deathloop na PC :)

To w końcu w tym console wars napierdalamy się też PC czy nie?

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

To w końcu w tym console wars napierdalamy się też PC czy nie?

Jak napierdalacie się z Xboxa to jest beka, że nie ma exów, ale jak juz te "exy" z plejki wychodzą na blachę to nic się nie stało. :)

#PodwójneStandardy

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Psychonauts 2, ale to jednak wyższa liga niz kena :usmiech:

Ale ja w to już grałem na Xa :/ myślałem że coś innego pokażesz 

43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no a Kena, DS i Deathloop na PC :)

Mówimy o konsolach, Gearsy i halo tez jest na PC a jednak ogrywałem na XSX. To temat CW a nie blach. Jak gra wyszła na Xa to gram na Xa a nie PC bo mam go w dupie. 1 do 1 i tyle to ze coś z ps jest na PC to tez mnie nie interesuje bo ogrywałem na konsoli i to często dawno temu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Bo ezy na blachę z plejki wychodzą średnio po 2-4 latach.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Ale ja w to już grałem na Xa :/ myślałem że coś innego pokażesz 

A Deathloopa już ograłeś na premiere? Aaaa zapomniałem, za drogi :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak napierdalacie się z Xboxa to jest beka, że nie ma exów, ale jak juz te "exy" z plejki wychodzą na blachę to nic się nie stało. :)

#PodwójneStandardy

Tu się nie ma z czego napierdalać, to tak jakby mistrz olimpijski napierdalał się z niepełnosprawnego. No mało śmieszne, tak jak to, że Xbox nie ma ani jednego exclusiva :(

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

A Deathloopa już ograłeś na premiere? Aaaa zapomniałem, za drogi :pawel:

Ale ty jesteś zjebany to głowa mała, serio

4 minuty temu, izon napisał:

Tu się nie ma z czego napierdalać, to tak jakby mistrz olimpijski napierdalał się z niepełnosprawnego. No mało śmieszne, tak jak to, że Xbox nie ma ani jednego exclusiva :(

No jeszcze PC jako starszego zdałnionego brata dorzucają. Temat jest prosty i dotyczy konsol, jak zieloni wyskakują z grami na PC to wiedz że już z tą konsollą jest naprawdę słabo

Spójrzcie na niebieskich, gra wyjdzie na PC i co? Stwierdza że fajnie po kilku latach dostać grę od Sony którą warto aby inne grono zagrało a zieloni? Wyją że wychodzi w tym samym czasie na XSX i PC i wiecie co oni robią?

OLEWAJA XSX i chwała się że na PC grają w ten sam tytuł 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Jeszcze czekam na jakiś wpis o choroszczy od dee, chłopakom zacięła się płyta albo to już walka o tytuł Bezbeka 2022r. :)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jeszcze czekam na jakiś wpis o choroszczy od dee, chłopakom zacięła się płyta albo to już walka o tytuł Bezbeka 2022r. :)

Ciagle tylko daj screena albo zagrałeś? Ja jebe, życia serio własnego nie mają czy jak

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ale o co chodzi, tak sie zarzekałeś że na premiere bierzesz takie sztosy, więc myślałem że to że "jakość kosztuje" (jak to niebiescy maja w zwyczaju pierdololo) to nie problem. Ale wychodzi że wszystko co droższe od Keny za 150zł to już ponad klaperskie możliwości :pawel:

Więc całuj w dupke Pana Spcencera bo inaczej byś nie miał w co grać :cw:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

#PodwójneStandardy

Nie, nie, nie. Napierdalamy się xboxa bo ma 3 exy na krzyż a sonka ma ich kilkadziesiąt i co roku ładuje nowe. Nikt się nie napierdala że gry z Xboxa są na PC. Chodzi o to że Oni kurwa robią 2 exy na generacje więc nie ma argumentów żeby mieć tą konsole jako główną. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Napierdalamy się xboxa bo ma 3 exy na krzyż a sonka ma ich kilkadziesiąt

Rzekł koleś który do tej pory ograł tylko DS bo było akurat w bundlu z konsolą :obama:

Opublikowano

Boty wojują, ale nie grami - jak zombie. Idzie taki wolno i ślamazarnie bez broni w ręce i co chwile dostają headshoty.

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

Bo ezy na blachę z plejki wychodzą średnio po 2-4 latach.

Ostatnio wychodzą albo w miesiące po premierze albo od razu i będzie tak coraz częściej w przypadku 1st party, a w przypadku 3rd party - od razu. Karma. :)

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Rzekł koleś który do tej pory ograł tylko DS bo było akurat w bundlu z konsolą :obama:

A ty w co tam grasz teraz i ograłeś? 

Opublikowano

Mając samego XSX a nie daj Boże wcześniej mając XOX to szło by się zajebac a CW nie ma sensu bez urojeń zielonych. Kurz i pomyje plus granie w starocie, szlag by mnie trafił patrząc co PS5 wypluwa kiedy siedziałbym przy symulatorze lotów na którego czekałem rok :/ 

Opublikowano

Pomyślcie, ze chlop po 5 minutach zedytował post żeby dodać: " Więc całuj w dupke Pana Spcencera bo inaczej byś nie miał w co grać "

Co za myśliciel-intelektualista :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.