Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Jak zwykle dobre chlopaki na pc kupily, a klapy czekaja na pudelko, bo chca sprze... wrzucic do kolekcji po skonczeniu gry.

Chciałbyś pograć co?

My gramy w najlepsze

FE22EFC1-207E-4EA3-A421-32D920D8081A.jpeg

This is for the Players

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Piękny jutubek  whiski  :)

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Chciałbyś pograć co?

My gramy w najlepsze

FE22EFC1-207E-4EA3-A421-32D920D8081A.jpeg

This is for the Players

Tak szczerze bez cw - nie bardzo. Wygląda jak gra z ostatnich wrzut z gamepassa tylko w ładniejszej grafice. Gdyby tylko grafa byla gorsza, a gra trafila do gp to rozi by cisnal łacha, ze szajs wrzucili. Najwazniejsze, ze tobie sie podoba :dunno:

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Piękny jutubek  whiski  :)

Spójrz na mój gamertag a doznasz nieprawdopodobnego odkrycia :D 

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Tak szczerze bez cw - nie bardzo. Wygląda jak gra z ostatnich wrzut z gamepassa tylko w ładniejszej grafice. Gdyby tylko grafa byla gorsza, a gra trafila do gp to rozi by cisnal łacha, ze szajs wrzucili. Najwazniejsze, ze tobie sie podoba :dunno:

Dobra to też tak na poważnie bez CW bo mam również Xa, pokażesz mi taka platformowke która została ostatnio wrzucona do GP bo tez ofertę przeglądam i jakos nie wydaje mi się żeby taki kaliber się pojawił 

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Dobra to też tak na poważnie bez CW bo mam również Xa, pokażesz mi taka platformowke która została ostatnio wrzucona do GP bo tez ofertę przeglądam i jakos nie wydaje mi się żeby taki kaliber się pojawił 

Psychonauts 2, ale to jednak wyższa liga niz kena :usmiech:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

To wojny konsolowe, więc co z tego, że jest na PC? Niema na Xboxie i to się liczy. Boty już wyciągają oceny z PC a chowają te z XSX - przykład Sable. 

34 minutes ago, Pupcio said:

Coś keną nie walczą robaki. Albo mega gówno albo nikt nie kupił jak zwykle

My mamy tyle gier, że jest wybór czym walczyć, a wy jak tam? Zamiast mieczy drewniane kije w dupie i łapach? 

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no a Kena, DS i Deathloop na PC :)

To w końcu w tym console wars napierdalamy się też PC czy nie?

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

To w końcu w tym console wars napierdalamy się też PC czy nie?

Jak napierdalacie się z Xboxa to jest beka, że nie ma exów, ale jak juz te "exy" z plejki wychodzą na blachę to nic się nie stało. :)

#PodwójneStandardy

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Psychonauts 2, ale to jednak wyższa liga niz kena :usmiech:

Ale ja w to już grałem na Xa :/ myślałem że coś innego pokażesz 

43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

no a Kena, DS i Deathloop na PC :)

Mówimy o konsolach, Gearsy i halo tez jest na PC a jednak ogrywałem na XSX. To temat CW a nie blach. Jak gra wyszła na Xa to gram na Xa a nie PC bo mam go w dupie. 1 do 1 i tyle to ze coś z ps jest na PC to tez mnie nie interesuje bo ogrywałem na konsoli i to często dawno temu

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Bo ezy na blachę z plejki wychodzą średnio po 2-4 latach.

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Ale ja w to już grałem na Xa :/ myślałem że coś innego pokażesz 

A Deathloopa już ograłeś na premiere? Aaaa zapomniałem, za drogi :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak napierdalacie się z Xboxa to jest beka, że nie ma exów, ale jak juz te "exy" z plejki wychodzą na blachę to nic się nie stało. :)

#PodwójneStandardy

Tu się nie ma z czego napierdalać, to tak jakby mistrz olimpijski napierdalał się z niepełnosprawnego. No mało śmieszne, tak jak to, że Xbox nie ma ani jednego exclusiva :(

Opublikowano
5 minut temu, PIOTR8642 napisał:

A Deathloopa już ograłeś na premiere? Aaaa zapomniałem, za drogi :pawel:

Ale ty jesteś zjebany to głowa mała, serio

4 minuty temu, izon napisał:

Tu się nie ma z czego napierdalać, to tak jakby mistrz olimpijski napierdalał się z niepełnosprawnego. No mało śmieszne, tak jak to, że Xbox nie ma ani jednego exclusiva :(

No jeszcze PC jako starszego zdałnionego brata dorzucają. Temat jest prosty i dotyczy konsol, jak zieloni wyskakują z grami na PC to wiedz że już z tą konsollą jest naprawdę słabo

Spójrzcie na niebieskich, gra wyjdzie na PC i co? Stwierdza że fajnie po kilku latach dostać grę od Sony którą warto aby inne grono zagrało a zieloni? Wyją że wychodzi w tym samym czasie na XSX i PC i wiecie co oni robią?

OLEWAJA XSX i chwała się że na PC grają w ten sam tytuł 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Jeszcze czekam na jakiś wpis o choroszczy od dee, chłopakom zacięła się płyta albo to już walka o tytuł Bezbeka 2022r. :)

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Jeszcze czekam na jakiś wpis o choroszczy od dee, chłopakom zacięła się płyta albo to już walka o tytuł Bezbeka 2022r. :)

Ciagle tylko daj screena albo zagrałeś? Ja jebe, życia serio własnego nie mają czy jak

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ale o co chodzi, tak sie zarzekałeś że na premiere bierzesz takie sztosy, więc myślałem że to że "jakość kosztuje" (jak to niebiescy maja w zwyczaju pierdololo) to nie problem. Ale wychodzi że wszystko co droższe od Keny za 150zł to już ponad klaperskie możliwości :pawel:

Więc całuj w dupke Pana Spcencera bo inaczej byś nie miał w co grać :cw:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

#PodwójneStandardy

Nie, nie, nie. Napierdalamy się xboxa bo ma 3 exy na krzyż a sonka ma ich kilkadziesiąt i co roku ładuje nowe. Nikt się nie napierdala że gry z Xboxa są na PC. Chodzi o to że Oni kurwa robią 2 exy na generacje więc nie ma argumentów żeby mieć tą konsole jako główną. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Napierdalamy się xboxa bo ma 3 exy na krzyż a sonka ma ich kilkadziesiąt

Rzekł koleś który do tej pory ograł tylko DS bo było akurat w bundlu z konsolą :obama:

Opublikowano

Boty wojują, ale nie grami - jak zombie. Idzie taki wolno i ślamazarnie bez broni w ręce i co chwile dostają headshoty.

Opublikowano
11 minut temu, easye napisał:

Bo ezy na blachę z plejki wychodzą średnio po 2-4 latach.

Ostatnio wychodzą albo w miesiące po premierze albo od razu i będzie tak coraz częściej w przypadku 1st party, a w przypadku 3rd party - od razu. Karma. :)

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Rzekł koleś który do tej pory ograł tylko DS bo było akurat w bundlu z konsolą :obama:

A ty w co tam grasz teraz i ograłeś? 

Opublikowano

Mając samego XSX a nie daj Boże wcześniej mając XOX to szło by się zajebac a CW nie ma sensu bez urojeń zielonych. Kurz i pomyje plus granie w starocie, szlag by mnie trafił patrząc co PS5 wypluwa kiedy siedziałbym przy symulatorze lotów na którego czekałem rok :/ 

Opublikowano

Pomyślcie, ze chlop po 5 minutach zedytował post żeby dodać: " Więc całuj w dupke Pana Spcencera bo inaczej byś nie miał w co grać "

Co za myśliciel-intelektualista :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.