Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Piotruś już by mógł zostać na ppe i tu nie farmazonić.

To on jest redaktorem na PPE? Ło żesz kurwa :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jest naukowo udowodnione że gdyby klapy nie miały GP i XSX to by nie miały w co grać. Także klapiki całować dupke Pana Spencera :cw:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Spermatello widze że dobrze mnie znasz. Pewnie na ppe nieźle po tobie jeździłem. Jaki tam masz nick, pochwal sie?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Największy zielony troll na stronie zwykły user.

Aha czyli zwykły łeb, zaorać :xboxssie:bo już się bałem że to redaktor największego czasopisma o grach i może jeszcze w gazecie coś tam wypisuje

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker jak tam ten Deathloop co to ograsz dopiero w gamepassie? :kaz:

Opublikowano

Pierwszy raz daje minusy w CW ale takich odchodów na zielonym trawniku tu dawno nie było.

Opublikowano

Niema wojny konsol. Była mała bitewka i Xbox został zmieciony. 

Zresztą upośledzona konsola ze starociami VS Mrok z duszą i elegancją 

235135788_524439415335637_2952729624012916416_n.jpg

VS

511KormTImS._AC_SL1500_.jpg

Opublikowano

Wezyr kupił pleyke i się troche przymknął. Na polu x śmieciary został tylko dee, gardziel i piotr. Trójka drombo. 

Opublikowano

Może, Vesir :) Ja mam Digital i skończyłem z pudełkami. I tak nie sprzedawałem nigdy kupionych gier by odbić trochę pieniędzy. Sprzedawałem zawsze wszystko jak wychodziła nowa konsola czyli i tak za niewielkie pieniądze, a tak teraz wszystko futurystycznie bez układania pudełek na półce :)

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Klapy wyjaśnione ich hasełkami z cyklu "jakość kosztuje" i od razu foszek :shieeet:

Opublikowano

E tam Piotr :) Przypomnij sobie starsze czasy gdzie nie było GP i posiadacze Xboxa też kupowali gry. Wiadomo, że człowiek wszystkiego nie kupi od razu z racji tego, że nie każdy świetny ex jest w naszym guście. Ja sporo exów np dla PS5 nie kupię, bo nie przepadam np za God of War (nie lubie Kratosa), nie kupię Horizona, Spidermana i zapewne kilku innych. Gusta. Jednak w wojnach wojujemy wszystkim co wyszło by pokazać przewagę nad Xboxem. :)

Opublikowano

Czyli nie kupisz najwiekszych gier na sonke. To ty tylko w demony grasz? Lol

Opublikowano

Tych kilku w opinii graczy największych zapewne nie kupię, ale to samo było gdy byłem w obozie Xboxa, tam też nigdy mnie nie jarało Halo czy Gyrosy, wręcz brzydzę się tymi seriami. Mam swoje tytuły, swój gust i kupuję pod siebie :)

No nie tylko, ale Soulsborne to 95% mojego grania. Kupuję to co mnie jara, przechodzę i wracam do Souslów. Na PS3 przez całą generację miałem 35 gier, a na PS4 już tych gier skompletowałem około 20. Mam sporo na oku i na wiele gier czekam, ale czy sprostają mojemu hajpowi i będą dobrze oceniane to się okaże jak będą miały premierę. 

Będzie ex od FROM na PS5 i potem coś zapewne Souls-podobnego jako multi. 

Do tego exy na PS5 dla mnie pod mój gust są lepsze z tych zapowiedzianych. Na XSX teraz nic dla mnie niema, a w przyszłości jak do tej pory tylko 3 tytuły - Starfield, Fable i Avowed. Jak wyjdą te gry i zostaną bardzo dobrze ocenione to i XSX zapewne kupię, bo Xboxy miałem wszystkie - Xbox OG, 360, One, ale w tej generacji XSX jest najsłabszym Xboxem w historii dla mnie. Nie interesuje mnie GP i indyki. Od 2010 roku jestem w obozie Sony, a wcześniejsze 10 lat byłem zielonym, zmieniłem obóz po premierze Kinecta gdzie Xbox wypiął się na Hardcore graczy i przestały wychodzić gry na ich platformy. Jestem tam gdzie gry mi lepiej pasują jak i polityka firmy. Teraz Sony wygrywa u mnie jak nigdy wcześniej. 

Opublikowano

20 gier w ciagu całej generacji, a ten pierdoli cos o harcore graczach XD typowy janusz

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Just now, 20inchDT said:

20 gier w całą generację, a ten pierdoli cos o harcore graczach XD

Hardcore gracz nie oznacza, że gra w 100 tytułów. Tylko ile czasu spędza przy grach/grze. Można kupić 100 tytułów i podzióbać je, a można wymiatać w jednej serii :)

Ja kocham FROM od 2002 roku i to jest moja firma. W ich gry mam dziesiątki tysięcy godzin, wyniki jakie mi się marzyły od czasów Demonsów w 2009 i tam kontynuuję moją ''karierę Hardcore gracza''. Znalazłem swoją grową miłość i to jest dla mnie lepsze. I tak gram we wszystko co mnie zajara, w moich klimatach. Nie mam zaległości gier które mnie mocno interesowały, nie odrabiam zaległości, bo wszystko w co chcę zagrać biorę w premierę :) 

Opublikowano

No to szczere słowa gracza napierdzielającego od piątego roku życia. To już nawet nie Hit za Hitem tylko mocarne gry nie z tej planety dla mnie. Idealne w każdym aspekcie.

Otogi, Otogi 2, DS, DkS, DkS2, BB, DkS3, Sekiro, a zaraz Elden Ring - aż chce się żyć :) Jako gracz jestem spełniony dzięki tej firmie. 

Tutaj coś epickiego ode mnie.

Przemierzam epoki, kroczę w mroku... Powiadają, że jestem Demonem....

Fields of bodies, Mountains of dead

Down Dragonspring river, our country bled

A fiery god, demon wolf in red

Opublikowano

Jaka konsola, taki lider opinii xD 

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej :shieeet:

Opublikowano

Podsumowanie września. Deathloop was zaebau, Kena was zaebaa, Death Stranding dzis was doebauo. 3 razy headshoot dziękujemy. Proszę xszczury nie wstawać.

Opublikowano

Gra z PC, gra z PC i gra z PS4/PC. WYJEBANY LINEUP MILORDZIE

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej 

Uwielbiam jak klapy robią wszystko, by potwierdzić słusznośc moich opinii. Dobra robota schabek pizza4sery

Opublikowano
40 minut temu, dee napisał:

Jaka konsola, taki lider opinii xD 

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej :shieeet:

Taa napisz coś jeszcze o Choroszczy, szlabanie, napierdalaniu dzieci prętem, a Pioterek doprawi ten pieprz jeszcze jakims tekstem o screenach z Deathloopa. Zieeeew

Oficjalnie po ostatnich transferach można stwierdzić ze nie ma już sensownych botów w temacie :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.