Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Piotruś już by mógł zostać na ppe i tu nie farmazonić.

To on jest redaktorem na PPE? Ło żesz kurwa :xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jest naukowo udowodnione że gdyby klapy nie miały GP i XSX to by nie miały w co grać. Także klapiki całować dupke Pana Spencera :cw:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Spermatello widze że dobrze mnie znasz. Pewnie na ppe nieźle po tobie jeździłem. Jaki tam masz nick, pochwal sie?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Największy zielony troll na stronie zwykły user.

Aha czyli zwykły łeb, zaorać :xboxssie:bo już się bałem że to redaktor największego czasopisma o grach i może jeszcze w gazecie coś tam wypisuje

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whisker jak tam ten Deathloop co to ograsz dopiero w gamepassie? :kaz:

Opublikowano

Pierwszy raz daje minusy w CW ale takich odchodów na zielonym trawniku tu dawno nie było.

Opublikowano

Niema wojny konsol. Była mała bitewka i Xbox został zmieciony. 

Zresztą upośledzona konsola ze starociami VS Mrok z duszą i elegancją 

235135788_524439415335637_2952729624012916416_n.jpg

VS

511KormTImS._AC_SL1500_.jpg

Opublikowano

Wezyr kupił pleyke i się troche przymknął. Na polu x śmieciary został tylko dee, gardziel i piotr. Trójka drombo. 

Opublikowano

Może, Vesir :) Ja mam Digital i skończyłem z pudełkami. I tak nie sprzedawałem nigdy kupionych gier by odbić trochę pieniędzy. Sprzedawałem zawsze wszystko jak wychodziła nowa konsola czyli i tak za niewielkie pieniądze, a tak teraz wszystko futurystycznie bez układania pudełek na półce :)

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Klapy wyjaśnione ich hasełkami z cyklu "jakość kosztuje" i od razu foszek :shieeet:

Opublikowano

E tam Piotr :) Przypomnij sobie starsze czasy gdzie nie było GP i posiadacze Xboxa też kupowali gry. Wiadomo, że człowiek wszystkiego nie kupi od razu z racji tego, że nie każdy świetny ex jest w naszym guście. Ja sporo exów np dla PS5 nie kupię, bo nie przepadam np za God of War (nie lubie Kratosa), nie kupię Horizona, Spidermana i zapewne kilku innych. Gusta. Jednak w wojnach wojujemy wszystkim co wyszło by pokazać przewagę nad Xboxem. :)

Opublikowano

Czyli nie kupisz najwiekszych gier na sonke. To ty tylko w demony grasz? Lol

Opublikowano

Tych kilku w opinii graczy największych zapewne nie kupię, ale to samo było gdy byłem w obozie Xboxa, tam też nigdy mnie nie jarało Halo czy Gyrosy, wręcz brzydzę się tymi seriami. Mam swoje tytuły, swój gust i kupuję pod siebie :)

No nie tylko, ale Soulsborne to 95% mojego grania. Kupuję to co mnie jara, przechodzę i wracam do Souslów. Na PS3 przez całą generację miałem 35 gier, a na PS4 już tych gier skompletowałem około 20. Mam sporo na oku i na wiele gier czekam, ale czy sprostają mojemu hajpowi i będą dobrze oceniane to się okaże jak będą miały premierę. 

Będzie ex od FROM na PS5 i potem coś zapewne Souls-podobnego jako multi. 

Do tego exy na PS5 dla mnie pod mój gust są lepsze z tych zapowiedzianych. Na XSX teraz nic dla mnie niema, a w przyszłości jak do tej pory tylko 3 tytuły - Starfield, Fable i Avowed. Jak wyjdą te gry i zostaną bardzo dobrze ocenione to i XSX zapewne kupię, bo Xboxy miałem wszystkie - Xbox OG, 360, One, ale w tej generacji XSX jest najsłabszym Xboxem w historii dla mnie. Nie interesuje mnie GP i indyki. Od 2010 roku jestem w obozie Sony, a wcześniejsze 10 lat byłem zielonym, zmieniłem obóz po premierze Kinecta gdzie Xbox wypiął się na Hardcore graczy i przestały wychodzić gry na ich platformy. Jestem tam gdzie gry mi lepiej pasują jak i polityka firmy. Teraz Sony wygrywa u mnie jak nigdy wcześniej. 

Opublikowano

20 gier w ciagu całej generacji, a ten pierdoli cos o harcore graczach XD typowy janusz

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
Just now, 20inchDT said:

20 gier w całą generację, a ten pierdoli cos o harcore graczach XD

Hardcore gracz nie oznacza, że gra w 100 tytułów. Tylko ile czasu spędza przy grach/grze. Można kupić 100 tytułów i podzióbać je, a można wymiatać w jednej serii :)

Ja kocham FROM od 2002 roku i to jest moja firma. W ich gry mam dziesiątki tysięcy godzin, wyniki jakie mi się marzyły od czasów Demonsów w 2009 i tam kontynuuję moją ''karierę Hardcore gracza''. Znalazłem swoją grową miłość i to jest dla mnie lepsze. I tak gram we wszystko co mnie zajara, w moich klimatach. Nie mam zaległości gier które mnie mocno interesowały, nie odrabiam zaległości, bo wszystko w co chcę zagrać biorę w premierę :) 

Opublikowano

No to szczere słowa gracza napierdzielającego od piątego roku życia. To już nawet nie Hit za Hitem tylko mocarne gry nie z tej planety dla mnie. Idealne w każdym aspekcie.

Otogi, Otogi 2, DS, DkS, DkS2, BB, DkS3, Sekiro, a zaraz Elden Ring - aż chce się żyć :) Jako gracz jestem spełniony dzięki tej firmie. 

Tutaj coś epickiego ode mnie.

Przemierzam epoki, kroczę w mroku... Powiadają, że jestem Demonem....

Fields of bodies, Mountains of dead

Down Dragonspring river, our country bled

A fiery god, demon wolf in red

Opublikowano

Jaka konsola, taki lider opinii xD 

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej :shieeet:

Opublikowano

Podsumowanie września. Deathloop was zaebau, Kena was zaebaa, Death Stranding dzis was doebauo. 3 razy headshoot dziękujemy. Proszę xszczury nie wstawać.

Opublikowano

Gra z PC, gra z PC i gra z PS4/PC. WYJEBANY LINEUP MILORDZIE

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej 

Uwielbiam jak klapy robią wszystko, by potwierdzić słusznośc moich opinii. Dobra robota schabek pizza4sery

Opublikowano
40 minut temu, dee napisał:

Jaka konsola, taki lider opinii xD 

To nie jest przypadek, że każdy klap w CW wykazuje poważne objawy zaawansowanej choroby psychicznej :shieeet:

Taa napisz coś jeszcze o Choroszczy, szlabanie, napierdalaniu dzieci prętem, a Pioterek doprawi ten pieprz jeszcze jakims tekstem o screenach z Deathloopa. Zieeeew

Oficjalnie po ostatnich transferach można stwierdzić ze nie ma już sensownych botów w temacie :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.