Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

liczy się przygoda i Z A G A D K I, ale co klap może wiedzieć o dobrej zabawie? :yao:

Jeżeli mówisz o tych Tomb Raiderach z zagadkami dla debili i mapa pełna znaczników to niezła beka :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Chcecie cokolwiek pogłówkować to polecam serie Larry albo Syberie. Może nie są ta jakieś mega trudne gry ale coś pomyśleć trzeba:)

p.s. Oczywiście na Switchuniu :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Narobiliscie smaka na larunię. Ostatnio w rotr grałem na premierę i nic nie pamietam. Czy ta gra to był kasztan jak unczartet?

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

Klap akurat ogarnia wszystkie gatunki

Na playstation jest tylko jeden gatunek - open world, tylko assety sie zmieniaja. Ew. jakieś gówno platformery co obok Psycho 2 nie stały albo wyścigi które przestały być konkurencją dla Forzy 2.

No ale przyjemnie sie nadrabia na małzu retro w 60 klatkach, potem przesiadka na jedynego next gena na rynku a PS5 do szafy (wersja z napedem, horyzontalnie yo najbrzydsza konsola w historii :/ ).

3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Narobiliscie smaka na larunię. Ostatnio w rotr grałem na premierę i nic nie pamietam. Czy ta gra to był kasztan jak unczartet?

warto, bo to zdecydowanie lepsze gry niz dowolne crapcharted, ale tylko TR2013 i Rise. Shadow juz kasztan, widać że nie odpowiadali za to mistrzowie z Crystal dynamics.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Nie no boty kuhwa smoczka do buzi i spać. Śnić o exach.

nie no, słyszałem że Awoved ma wyjść w 2024 roku, o ile Eidos Montreal pomoże z developingiem :) 

Opublikowano

Psychonauts 2 ostatnim bastionem obrony zielonych. To są jajca nieziemskie, tytuł kreatywny,

ciekawy, z jajem nie mający nic wspólnego z typowym dziadostwem Microsoftu nagle stał się świętym Graalem dla botów. Co najmniej jakby to był jakiś exclusiv :gayos:jak 5% tych przygrywow przejdzie te grę to będzie naprawdę dobrze..

Opublikowano

Oj coś czuję, ze avowed zobaczymy na tga i klapiszcze zamkna mordy :asax:

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Avowed od mistrzów gatunku RPG?

Popsuję Ci narrację. Jesteś tak dobry jak twoja ostatnia gra, więc...

Opublikowano
W dniu 26.09.2021 o 15:55, Whisker napisał:

Whisker zaraz zacznie wstawiać zdjęcia małych dziewczynek i będzie po zawodach 

Godzinę temu, Whisker napisał:

Takie powinny być poniedziałki :) 

Teraz przeskoczyłem na Kenę aby dokończyć przygodę, coś pięknego 

21E4C724-03D5-4F4F-9AE5-E42A988A0E21.jpeg

:dunno:

Opublikowano

Skończyłem wlasnie Kene jaka epickość na końcu przy bossie, spełnienie w 100% a kto wolał gotowe assety? Nie słyszę ?

3 minuty temu, dee napisał:

Boli dupa co? 

3 minuty temu, dee napisał:

Boli dupa co? Pewnie jutro praca i myślenie o exach na Sonce

B0AC804A-22D8-462B-B410-D6BAF65B64D9.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

To już koniec - Kena skończona po ponad 12 godzinach czystego funu, czemu takich gier nie ma nowych na XSX??? Czy ktoś się odważy to wytłumaczyć???

6E053175-B68A-4F00-9A3F-1CE1EE44BFE0.jpeg

43DAA844-D7C6-4B5A-A832-050CE49F201F.jpeg

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>gra na sonkę: <istnieje>

>zapity whisker: OMG doświadczenia z dualsense, coś niesamowitego

Dual Sense w Kenie to coś niesamowitego tak samo jak w innych grach, to jest nowość, nowe wrażenia i tyle i jak przeskakuje na XSX to czuje się UWSTECZNIONY, nawet jak jestem najebany (a dzisiaj jest święto) to odczuwam emocje jakich próżno szukać na XSX

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Myślę po prostu po raz pierwszy od pięciu generacji Sony dostarczyło pada który nie jest skończonym ścierwem i stąd masz taki płytki osąd na całokształt padów.

To coś jak nintendo neofici którzy zachłysnęli się tym nędzny Switchem, bo nie mają żadnej skali porównawczej do tego co Nintendo robiło przez ostatnie lata.

Tylko, że w jednym i drugim przypadku idzie jedynie oczami kręcić od czytania takich pustych spustów, bo niby człowiek wie, że ma do czynienia z graczami core'owymi to jednak czasem nie jest w stanie uwierzyć własnym oczom jakie pierdolenie dla pierdolenia czyta.

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

takich gier nie ma nowych na XSX??? Czy ktoś się odważy to wytłumaczyć???

Kurwa Ryjan zapłacił zeby zabrac gre dobrym chlopakom.

Opublikowano

Ale tu nie ma kompromisów! Pad który jest idealny, elite z Xa się zesral bo tam trzeba śrubokrętem dokręcać poziomu kiedy Dual Sense robi to w locie dostosowując każda akcje w grze pod pada i nasze wrażenia, oni powinni zgarnąć jakieś nagrody bo ta technologia wyprzedziła teraźniejszość a już MS planuje Elite 3 z triggerami adaptacyjnymi

3A94D7FA-8BE5-4803-BD5C-71A0D34418AA.jpeg

84EC0E95-9289-4CF5-9547-637D5CC3357A.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Z braku dobrych eksów na Plejśmieciarę5 klaperskie grają w dual bezsensa?

ŻAŁOSNE 

Line-up Godpassa zjada na śniadanie te śmieszne dziecinne giereczki na Sonkę :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Z braku dobrych eksów na Plejśmieciarę5 klaperskie grają w dual bezsensa?

ŻAŁOSNE 

Line-up Godpassa zjada na śniadanie te śmieszne dziecinne giereczki na Sonkę :shieeet:

God pass? No byłem wczoraj i wiesz co? GÓWNO zero gier nowości i next gen do pobrania a rekomendacja to kurwa jebany w dupe Dead Space 2 którego kończyłem ileś lat temu na PS3 :/ 

ale ale zagrałem w Halo Infonite o którym pojęcia nie masz i wiesz co? Jest sztosik i czekanko 

7042900C-2F3F-4934-A241-171C3DF95E8F.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Whiski A masz jeszcze tego pilota do plejki czy sprzedałeś żeby mieć na golden loche?

Opublikowano

Łiski wrzuc z powrotem ten stanik do pralki, bo matka z rana będzie szukac

Opublikowano

Mała Stópka dzielnie wypełnia lukę po Żuromie :kaz:

Klaperskie się oburzają gdy im się wytyka choroby psychiczne powodowane ideologią plejstejszyn. Po czym sami tę teorię potwierdzają własnym zachowaniem :shieeet:

Opublikowano

polecam wejść do tematu halo i czytać te posty udawanego jaranka X

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.