Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
41 minut temu, 20inchDT napisał:

Łiski wrzuc z powrotem ten stanik do pralki, bo matka z rana będzie szukac

Brawo za spostrzegawczość tylko kobiety pomyliłeś ;) 

39 minut temu, dee napisał:

Mała Stópka dzielnie wypełnia lukę po Żuromie :kaz:

Klaperskie się oburzają gdy im się wytyka choroby psychiczne powodowane ideologią plejstejszyn. Po czym sami tę teorię potwierdzają własnym zachowaniem :shieeet:

Ja akurat gram na każdym sprzęcie a że potrafię w argumenty to już druga sprawa ;) piękny poniedziałek 

Edit: już w sumie wtorek

5 minut temu, Figaro napisał:

polecam wejść do tematu halo i czytać te posty udawanego jaranka X

Oni próbują sobie tłumaczyć, ostre tekstury itd. Ok sprawdziłem Halo i faktycznie są ostre a rozgrywka szybka tylko że to dało się osiągnąć jeszcze na starych Xa co Digital F pokazuje ale gdzie zlozoność map? Każdy na to narzeka. Jako detalista sprawdziłem też jak zachowuje się otoczenie na nasze poczynania, niestety Halo to nie battlefield i nawet strzelając w szybę słyszymy beton a ślady po kulach to era PlayStation 1 :/ trzeba zamknąć oczy, nie dopatrując się detali i będzie okej, do pogrania kilka dłuższych sesji a później powrót do next gena PS5

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
52 minuty temu, Pupcio napisał:

Whiski A masz jeszcze tego pilota do plejki czy sprzedałeś żeby mieć na golden loche?

Mam tego pilota i czasem korzystam odpalając filmy w 4k bo czemu nie? ;) 

54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie ma dla Ciebie ratunku psycholu, nawet przez moment nie wątpię, że w temacie piszesz te nawiedzone wysrywy 100% na serio. Jechowy playstation.

Ale to nie jest kolego tak jak myślisz, mam do Ciebie szacunek jak do niewielu mimo że minusujesz jak pojebany, widzę ułomności PlayStation jak choćby horendalne ceny gier na premierę ale potrafię tez dostrzegać to co dana konsola oferuje mi na premierę i jak chce next gena to nie ma innego wyboru, lubię Xa ale do nadrabiania zaległości ale jakbym miał mieć tylko tą konsolę to bym nie widział prawdziwych next genów i tyle

Opublikowano
2 godziny temu, Figaro napisał:

odnajdzie sekretny dungeon, który był niezbyt sekretnie naznaczony na mapie XDDD  i nazwie to przygodą XDD

:platinum:

Opublikowano

3FEB99B1-19F9-44E5-998A-BEA03C046717.jpegPo Kenie LiS3 wchodzi jak złoto z wykorzystaniem Dual Sense, kolejny rozdział tylko na PS5, gramy do rana :) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

God pass? No byłem wczoraj i wiesz co? GÓWNO zero gier nowości i next gen do pobrania a rekomendacja to kurwa jebany w dupe Dead Space 2 którego kończyłem ileś lat temu na PS3 :/ 

ale ale zagrałem w Halo Infonite o którym pojęcia nie masz i wiesz co? Jest sztosik i czekanko 

7042900C-2F3F-4934-A241-171C3DF95E8F.jpeg

O chuj xDD

Gdyby to był wykop, już dawno mielibyśmy rozmiar buta, wzrost i BMI Whiskera. A teraz jeszcze wielkość cycków konkubiny. 

Opublikowano

Jaranie zielonym helmofonem i strzelaniem do stworków blasterkami bawi niezmiennie. Gra, która na każdej generacji wyznacza nowy standard technicznej spierdoliny, z fabuła dla 5 latka. Powybija się chwile botów „za darmoszke” i szybki powrót z mordowni do białego pałacu. 

Opublikowano

Jaka podjarka stanikiem hahahaa chyba większa niż konsolami i padami :D no nie mogę z was. Czy wy nie macie lasek? Nie ruchacie na chacie? :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kolego, może pora już na sen? Wymęczona wątroba i uszczuplone zapasy glukozy raczej nie zapowiadają dobrego dnia, pora już przestać.

A co to sen? 

Opublikowano

A po nocnym graniu widok naładowanego pada DS napawa dumą :) 

90FFC4A6-9F66-46E5-8333-826353BA6AF2.jpeg

Opublikowano

Znajdź różnice 

C6226912-11F3-41AD-AD7A-818812BB214E.jpeg

3 minuty temu, messer88 napisał:

@Whisker łap tu kawałek dla Ciebie, może też trzeba się zaszyć??

Popuś czy to Ty?

Opublikowano
1 minutę temu, HiS napisał:

Te fotki z różnych perspektyw kojarzą mi się z robieniem zdjęć penisa dla jakiejś panny. 

Wtf??? :D 

Opublikowano
17 minut temu, Whisker napisał:

A po nocnym graniu widok naładowanego pada DS napawa dumą :) 

90FFC4A6-9F66-46E5-8333-826353BA6AF2.jpeg

masakra, używać jakiegoś dodatkowego dedykowanego gadżetu zamiast normalnie bateryjki cyk cyk i 40h grania bez przerwy :/ 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

masakra, używać jakiegoś dodatkowego dedykowanego gadżetu zamiast normalnie bateryjki cyk cyk i 40h grania bez przerwy :/ 

No tak jak ładowarki w telefonach, wygoda na 100%, odkładasz na stacje i tyle roboty a nie jakaś klapka i baterie jak za PRLu, plusem jest tylko długość pracy pada 

Opublikowano

@Whisker Wygoda to jest kabel w tym przypadku - jest w zestawie, jest bardziej uniwersalny i nie używa DODATKOWEGO GNIAZDKA XDDD Przecież to powinno działac na USB w konsoli, ale nieee jak to u Sony - ŚREDNIOWIECZE i RETROFUTURYZM.

ładny papierek a w środku gówno :(

Opublikowano

masakra, używać jakiegoś dodatkowego dedykowanego gadżetu zamiast normalnie bateryjki cyk cyk i 40h grania bez przerwy [emoji32] 
No jak to, przecież Sony musi golić niebieskich frajerów na dodatkowy sprzęt, wszak korpo to nie organizacja charytatywna.
Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@Whisker Wygoda to jest kabel w tym przypadku - jest w zestawie, jest bardziej uniwersalny i nie używa DODATKOWEGO GNIAZDKA XDDD Przecież to powinno działac na USB w konsoli, ale nieee jak to u Sony - ŚREDNIOWIECZE i RETROFUTURYZM.

ładny papierek a w środku gówno :(

Nawet w GameCubie miałem Wavebirda, kable to za czasów psx tylko. Stacja dokująca to świetny wynalazek i ja wiem że to technologia nie do osiągnięcia przez MS ale mamy takie czasy

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

To taka funkcja fizjologiczna mająca utrzymać organizm w jak najlepszym stanie, polecam.

Organizm klapów jest jak akumulator w dualsensie. To i to do wyjebania Na śmietnik :)

Opublikowano
6 minut temu, Czezare napisał:
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

masakra, używać jakiegoś dodatkowego dedykowanego gadżetu zamiast normalnie bateryjki cyk cyk i 40h grania bez przerwy emoji32.png 

No jak to, przecież Sony musi golić niebieskich frajerów na dodatkowy sprzęt, wszak korpo to nie organizacja charytatywna.

Chyba najbardziej doi MS bo płacisz abonament i nic na własność ani pudełka ani gier, po latach obudzisz się wydojony i bez niczego 

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Organizm klapów jest jak akumulator w dualsensie. To i to do wyjebania Na śmietnik :)

Wystarczy godzina snu / ładowania i można bawić się dalej a u zielonych? Spanie po 12 godzin, życie w abonamentach i brak czasu na gry zamiast whiskey jakiś Harnaś czy inne kuflowe z Tesco 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

No mówię dokładnie jak dualsense teraz godzinka ładowania i jazda A później reszta życia na kablu  :) whisker obudź się zanim będzie za późno chłopaku!

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Nawet w GameCubie miałem Wavebirda, kable to za czasów psx tylko. Stacja dokująca to świetny wynalazek i ja wiem że to technologia nie do osiągnięcia przez MS ale mamy takie czasy

przecież i tak masz podpięty kabel i to jeszcze bezpośrednio do gniazdka :pawel: Jeśli nie zauważasz absurdu tego co napisałeś i jak ta stacja funkcjonuje PRZYPOMINAM NIE JEST ZASILANA Z KONSOLi to polecam wytrzeźwieć. :lapka: 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

przecież i tak masz podpięty kabel i to jeszcze bezpośrednio do gniazdka :pawel: Jeśli nie zauważasz absurdu tego co napisałeś i jak ta stacja funkcjonuje PRZYPOMINAM NIE JEST ZASILANA Z KONSOLi to polecam wytrzeźwieć. :lapka: 

Nie No, to już jest ponad moje siły :/ 

Idę pojeździć 

B274CAF5-457F-4A5E-8F05-CF214772282D.jpeg

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.