Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Hmmm kolejny gatunek ekskluzywny dla Xboxa. :banderas:

Szkoda że nie nowe :/ No ale starocie też smakują

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Szkoda że nie nowe :/ No ale starocie też smakują

Nówka już za miesiąc. :lapka: 

No ale tak jak mówisz - starocie mogą się podobać, ja np. nadrabiam gry z PS4, bo z dedykowanych nic ciekawego na PS5 nie wyszło i zwiedzam Jinem Sakai wyspę Cuszima.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nówka już za miesiąc. :lapka: 

No ale tak jak mówisz - starocie mogą się podobać, ja np. nadrabiam gry z PS4, bo z dedykowanych nic ciekawego na PS5 nie wyszło i zwiedzam Jinem Sakai wyspę Cuszima.

Ghost wyszedł lekko ponad rok temu wiec nie taki staroć.

Czekam na Horizon w Meksyku, będę walił Tequile i rozbijał piniaty

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ja pierdolę, pilot do konsoli xD

Opublikowano
1 minutę temu, sajmon34 napisał:

Jakimś cudem moim pilotem od oleda lg od początku mogłem i nadal mogę sterować ps5 :)

Bo można i tak samo można było PS4 sterować pilotem od LG TV 

ALE MICROSOFT POZWOLI! ja pierdole 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wiadomo, lepiej wybulić siano na PILOTA DO KONSOLI XD

Opublikowano

a to nie wiedziałem przepraszam, tym bardziej nie rozumiem potrzeby kupowania specjalnego pilota do konsoli skoro działa zwykły pilot do tv, no ale spoko to nie moje pieniądze :dunno:

Opublikowano

Sony daje wybór i możliwości tak jak wiele innych firm, można jezdzic manualem ale można też automatem, do wyboru do koloru albo przykład:

Przychodza do Was goście na film 4K czy nie bardziej prestiżowo ich obsługiwać pilotem z takim dizajnem niżeli padem? 

Opublikowano

Ludzie kultury mają dedykowany osprzęt do filmów 4K, a nie PS5 co.nie obsługuje nawet Dolby Vision ani Atmosa. :pawel:

Przyznaj się whisker, dałeś się wydymać na kolejny, niepotrzebny gadżet tylko dlatego, że miał logo S O N Y. Bardzo niewolnicze podejście do konsumpcji i szkodliwa dla rynku praktyka. ;( 

Opublikowano

Przychodzą do was goście na film 4k A wy odpalacie yebane w dupe ps5 i musicie przepraszać za hałas cewek na szczęście nie z wami te numery! Dzięki dedykowanym bezprzewodowym słuchawkom firmy sony wasi goście ich nie usłyszą! Może i trzeba kupić 4 pary dla każdego gościa ale użytkownicy playstation mają pieniążki  :)

Opublikowano

Dobra przyznaje się użyłem go tylko raz i wjebałem ponad stówę w ten szajs.

ps. Chce ktoś kupić za pół litra?

Opublikowano

U mnie w Samsungu też działa i mogłem chodzić po dashu Xboxa za pomocą pilota Samsungowego. Po prostu transmisja HDMI na to pozwala.

Opublikowano

Whisker załóż patronite na swoje nocne alkoholizacje z fotkami telewizora

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.