Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ten Spider-man to jest taki ubisofciak, że wyłączam grę po 10 minutach "zabawy". :/ Mam nadzieję, że po GoT i TLOU znajdę jeszcze na tym sprzęcie coś co warte będzie uwagi i nie przywiedzie na myśl najgorszych raków od Francuzów.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten Spider-man to jest taki ubisofciak, że wyłączam grę po 10 minutach "zabawy". :/ Mam nadzieję, że po GoT i TLOU znajdę jeszcze na tym sprzęcie coś co warte będzie uwagi i nie przywiedzie na myśl najgorszych raków od Francuzów.

Ale to jaki spider jest to każdy wie od 3 lat, a gra jest milion razy przyjemniejsza niż 3/4 open worldow ze wzgledu na bardzo przyjemne bujanie się na sieciach i brak konieczności zbierania pierdol jeśli się nie ma na to ochoty. Gra jest podobna do serii Batman i dla fanów uniwersum te pozycje są obowiązkowe.

ps swoją droga pierwsze 10 minut to jest walka z Fiskerem i przerywniki filmowe no fakt totalny ubisofciak:reggie:

Edytowane przez izon

Opublikowano
8 minut temu, izon napisał:

A w Japonii jest ich mniej niż na forum :)

kogo obchodzi japonia?

Opublikowano

Ciekawe czy frajerza skończy się pozwem zbiorowym za ultra downgrade:pechowiec: Jedyna dobra informacja to, że stacza się kolejny gaas

Zdjęcie

Zdjęcie

Zdjęcie

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Ale to jaki spider jest to każdy wie od 3 lat, a gra jest milion razy przyjemniejsza niż 3/4 open worldow ze wzgledu na bardzo przyjemne bujanie się na sieciach i brak konieczności zbierania pierdol jeśli się nie ma na to ochoty. Gra jest podobna do serii Batman i dla fanów uniwersum te pozycje są obowiązkowe.

Żadna gra nie wymaga zbierania pierdół, to zawsze jest czysto obowiązkowe. Sam Batman pod względem poruszania się po mieście i klimatu produkcji jest znacznie ciekawszy. Zagadki Riddlera, wyścigi Vs prowadzenie obwodu i odstrajanie wieży XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Dla fanów uniwersum może pozycja obowiązkowa, ale jako gra to jest kur,wa taki bardzo ubisoft jak tylko można nim być.

NO ALE SONY WIĘC TYM RAZEM NIE ŚMIERDZI

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Ciekawe czy frajerza skończy się pozwem zbiorowym za ultra downgrade:pechowiec: Jedyna dobra informacja, że stacza się kolejny gaas

Zdjęcie

Zdjęcie

Sugerowanie się screenem ze streama.

Just stupid klap things.

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ten Spiderman ma jedną z największych sprzedaży i każdy czeka na dwójkę. KAŻDY!

Ma, bo w branży dominują każuale co wolą CoDy i takie Spidermany nad Returnala czy Control. Żaden wyznacznik, popularność Spidera pokazuje raczej jak branża i sami gracze skurwili się doszczętnie. ;/

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Żadna gra nie wymaga zbierania pierdół, to zawsze jest czysto obowiązkowe. Sam Batman pod względem poruszania się po mieście i klimatu produkcji jest znacznie ciekawszy. Zagadki Riddlera, wyścigi Vs prowadzenie obwodu i odstrajanie wieży XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Dla fanów uniwersum może pozycja obowiązkowa, ale jako gra to jest kur,wa taki bardzo ubisoft jak tylko można nim być.

NO ALE SONY WIĘC TYM RAZEM NIE ŚMIERDZI

Opinia po 10 minutach grania. Brawo :facepalm:

Opublikowano

@izon Takich "10 minut" mam już za sobą dobre kilka(naście). Niestety, gra jest tak potwornie nijaka i przywodzi mi na myśl najgorsze assassyny, że zwyczajnie nie jestem w stanie przebrnąć przez to dalej. Lata świetlne za Batmanem, a sama gra udowadnia, że Insomniac powinien był zostać z MSem gdzie mogliby zrobić sequel do wyśmienitego i świeżego Sunset Overdrive, a nie klepać te ubisofciaki na licencji pod tabelki w Excelu. Szkoda, że Sony zmarnowało kolejne studio. :/ 

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

Sugerowanie się screenem ze streama.

Just stupid klap things.

Niestety nakarmili zielone łby filmikami z pecetów z nasa i teraz zderzenie z rzeczywistością na xszrocie będzie bolesne:pechowiec: No nic, będzie rozbijanie piniat i kręgli + robienie gunwo eventów jak przystało na gaas po ostrym downgradzie:pechowiec:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

kogo obchodzi japonia?

Patrzac jak się gimnastykuja od czasów Xboxa 360 napewno obchodzi Microsoft :)

Opublikowano

Moja opinie jest identyczna jak Wezyra, z ta różnicą, że ja Spajdera przeszedłem.

Nudna, powtarzalna do bólu gra, która nie szanuje czasu gracza. Ładna grafika i upośledzony względem Sunseta system śmigania po mieście, w sam raz skrojony pod każuala, by dał radę bujać się na pajęczynie.

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Niestety nakarmili zielone łby filmikami z pecetów z nasa i teraz zderzenie z rzeczywistością na xszrocie będzie bolesne:pechowiec: No nic, będzie rozbijanie piniat i kręgli + robienie gunwo eventów jak przystało na gaas po ostrym downgradzie:pechowiec:

Najważniejsze, że na filmach z natywnego gameplayu wygląda lepiej niż cokolwiek na PS5. :banderas:Niesamowite, że jedno studio MSu potrafiło na cross-genie osiągnąć poziom nieosiągalny dla dedyków konkurencji.

Opublikowano
2 minuty temu, PanKamil napisał:

Niestety nakarmili zielone łby filmikami z pecetów z nasa i teraz zderzenie z rzeczywistością na xszrocie będzie bolesne:pechowiec: 

na pewno masz rację

oh wait...

Ciekawe co na to GT7, które mimo zamkniętych, małych tras wygląda gorzej, niż FH5 przy otwartym świecie. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

@izon Takich "10 minut" mam już za sobą dobre kilka(naście). Niestety, gra jest tak potwornie nijaka i przywodzi mi na myśl najgorsze assassyny, że zwyczajnie nie jestem w stanie przebrnąć przez to dalej. Lata świetlne za Batmanem, a sama gra udowadnia, że Insomniac powinien był zostać z MSem gdzie mogliby zrobić sequel do wyśmienitego i świeżego Sunset Overdrive, a nie klepać te ubisofciaki na licencji pod tabelki w Excelu. Szkoda, że Sony zmarnowało kolejne studio. :/ 

Paolo Ok szanuje Twoja raczej odosobnioną opinie. Dla mnie i Batmany i Spider to świetne gry i nie ma dla mnie znaczenia platforma. Asasynów nienawidzę, a w Spiderze widzę tytaniczna prace magików z Insomaniac choc mogę się zgodzić, ze

mogli nawet bardziej puścić wodze fantazji. Natomiast to masz w nowym Ratchecie:)

Opublikowano

Atakowanie spidera? Nawet nie ma sensu tego bronić bo ten BESTSELLER i PRZEBÓJ ZGARNIAJĄCY ŚWIETNE OCENY nie wymaga nawet jednego posta obrony:banderas: Tak wspaniałe hity bronią się same:fsg:

4 minuty temu, Hum napisał:

na pewno masz rację

oh wait...

Ciekawe co na to GT7, które mimo zamkniętych, małych tras wygląda gorzej, niż FH5 przy otwartym świecie. 

Are these "downgrade" talks real?: ForzaHorizon

"PRZESTAŃ! NIE MA DOWNGRADU":dynia:

Opublikowano

Spiderowi zdecydowanie bliżej do batmanów niż assassisnów. 

Opublikowano
15 minut temu, PanKamil napisał:

Ciekawe czy frajerza skończy się pozwem zbiorowym za ultra downgrade:pechowiec: Jedyna dobra informacja to, że stacza się kolejny gaas

Zdjęcie

to dwa różne miejsca....

musisz się bardziej postarać, bo jak na razie jeśli chodzi o rzetelność w porównywaniu grafiki jesteś na poziomie Whiskera

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ratchet też na liście, bo po GoT jednak przyda mi się odmiana na coś totalnie liniowego. Chyba, że wcześniej wskoczy TLOU2 dla którego w sumie PS5 kupiłem. :notbad: 

No widzisz dla mnie np. Tlou2 to totalne nieporozumienie i akurat dla tej gry nie kupiłbym konsoli:) GoT pomimo zajebistego świata szybko mnie odrzucił, a w takim Spiderze mam fun za każdym razem. Także „Bezbek mode on” są różne gusta :)

Ratchet pozamiatał i choc się tego nie spodziewałem to narazie najlepszy nextgenowy tytuł w jaki grałem :)

Edytowane przez izon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.