Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Gierka mniej miejsca zabiera na dysku łooooooooooł, kochane Sony, szkoda, że przy okazji kitajce zabierają też pojemność dysku w konsoli mmmmm

Gra na XSX pewnie znowu 4K z bajerami a na śmieciare gówno rozmazane, dlatego różnica w wielkości ;)

3 godziny temu, messer88 napisał:

Ja bym chciał żeby kodzima zrobił gierkę na iksboksy w gamepassie, nie żebym grał w to guwno tylko żeby klapersy wylewu dostały.  

Będzie kolejna cegiełka do wiecznej beki z klapów i śmieciary, jeszcze jak :banderas:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Kolejny teoretyk u zielonych? Ja pierdole tam w ogóle ktoś gra w gry po za Paolo na ps5? :rofl:

Ja gram w gry z PS5 na PC. :kaz:

Opublikowano
24 minuty temu, suteq napisał:

Ja gram w gry z PS5 na PC. :kaz:

Jak tam nowy Ratchet albo Returnal bo jeszcze nie testowałem?

Opublikowano

A no tak, jak dobre gry dla botów to faktycznie Fifke czy Asasyna ogra na PC;)

Opublikowano

Smutne to czasy że niebieskie lemingi muszą pisać a takich crapach jak returnal bo ku.wa o czym innym na tym szrocie :yao:

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

Smutne to czasy że niebieskie lemingi muszą pisać a takich crapach jak returnal bo ku.wa o czym innym na tym szrocie :yao:

No tak to nie jest AAA, wiec od razu szrot. Co za rak nie gracze :facepalm:

smutne to jest wojowanie od roku symulatorem tupolewa, upadek człowieczeństwa i powrót średniowiecza wśród zielonych januszy gamingu..

Edytowane przez izon

Opublikowano

MFS  jak to wygląda :banderas: najpiękniejsza gra na konsolach.

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

MFS  jak to wygląda :banderas: najpiękniejsza gra na konsolach.

Boty to tylko graficzka, kurwa co za dno nie gracze.

Opublikowano
32 minuty temu, LiŚciu napisał:

Boty to tylko graficzka, kurwa co za dno nie gracze.

I jeszcze to zycie w błogiej nieświadomości. Oni naprawdę myślą, ze MFS jest najpiękniejsza gra. Jeszcze takiego daddego rozumiem, może nie ma ps5, wiec nie ma chłopak benchmarka. Ale najlepsi są uzytkownicy typu dee co takie opinie wystawiają oglądając gameplaye na youtubie w 720p :reggie:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Pęka psycha i prywata wjeżdża. Słaba konsola, słabe boty.

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Pęka psycha i prywata wjeżdża. Słaba konsola, słabe boty.

Co znowu jakiś zielony karakan odwalił bo nie wchodziłem 2 minuty? :) Patrzac po zachwycie dee musiało być grubo niesmacznie i nie na poziomie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

liść znowu SPONTANICZNIE użył przycisku "Zgłoś" :xboss:

Nie zmyslaj izonek, dobrze wiesz co tam było :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Moderacja jak widać podwójne standardy:xboss:niebiescy na miesiąc za kraty a u zielonych sprawa zamiatana pod dywan:reggie:

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

W 720p to oglądamy twoja stara na show up :shieeet:

Nie no nadal to jest. Cytuje żeby podkreślić z przyjemnością z kim mamy do czynienia. Jak chcesz @izon mu za to wyjebac z liścia to się nie krępuj. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie no nadal to jest. Cytuje żeby podkreślić z przyjemnością z kim mamy do czynienia.

u mnie nie widać już tego posta. Pięknie zamiecione :)

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nie no nadal to jest. Cytuje żeby podkreślić z przyjemnością z kim mamy do czynienia. Jak chcesz @izon mu za to wyjebac z liścia to się nie krępuj. 

Olaboga przecież to typowy dee, szkoda marnować „liścia” na taką padlinę. Pomyśleć, ze to niby schabek nie trzymał poziomu..

Opublikowano

Nie no, trzeba zrozumieć, że obrona gaasboxa to niezwykłe obiążenie psychiczne i życie pod ciągłym stresem ze strony nadstation więc napady agresji i frustracji to normalna sprawa:asax:

Opublikowano

No jak tam klaperskie, poduszki już mokre od łez?

xD

Opublikowano

Mamy płakać nad Twoim prostactwem? To zes cham to nie nasza sprawa bardziej bym się przejmował na miejscu innych botów, ze maja w szeregach tak słabe ogniwo :gayos:

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To ja was podpierdoliłem.

Milczenie to przyzwolenie, musiałem zareagować.

Cytując wielkiego rodaka: w czyjej ty kurwa grasz drużynie?

Opublikowano

Ten prosty eksperyment socjologiczny cudownie zdemaskował hipokryzję klaperskich i obalił promowaną tu i ówdzie tezę o rzekomej mocnej psychice wyznawców niebieskiej ladacznicy*

Najsłabsza plejśmieciara5, najsłabsza psychika, najsłabsze community :shieeet:

* Termin "ladacznica" odnosi się do konsoli PlayStation 5 i w żadnym wypadku nie należy go łączyć z bliskimi użytkowników tejże konsoli :dunno:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Niebieski spokój ducha, psychika jak ze stali hartowana największymi branżowymi hitami vs niepewność siebie, frustracja i psychika ze szkła łamana przez crapy jak 12 minuts czy sable:xboss: tu nie może byc inaczej.

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.