Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kogo takie gufna interesują kiedy na tapecie jest obecnie Death Stranding, Deathloop i Kena? Chyba bociarskiego xszczura, bo czeka na Godrizona5.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Lepsze to niz patrzenie na drzwi w apce u hasana

Opublikowano

Ciekawe czy gaasbox mieści się przynajmniej w pierwszej setce:yao:  siła marki gaasboxa pewnie gdzieś między rajstopami u bożeny a warzywami u bogdana na straganie w radomiu

Zdjęcie

Opublikowano

Czyli jeszcze więcej noszenia paczek. Po 60 godzinach i ukończeniu głównego wątku miałem już dość, a tutaj trzeba nosić jeszcze więcej za jeszcze większą cenę?

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał:

Czyli jeszcze więcej noszenia paczek. Po 60 godzinach i ukończeniu głównego wątku miałem już dość, a tutaj trzeba nosić jeszcze więcej za jeszcze większą cenę?

Noszenie paczek xD. Nie wiem po co niektorzy grali w ta grę. 

Opublikowano
9 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wersja reżyserska. Rozumiesz termin? Gigantyczne rozszerzenie produkcji. 

na czym polega wersja reżyserska gry? Bo w filmach to dotyczy wyciętego materiału. Co znaczy kurwa director cut w grze? Wyprodukowali dlc i nazywają to wersją reżyserską? Oraz proszą za to znowu tyle samo hajsu? Plują na was a wy się cieszycie i dodatkowo traktują was jak debili. 

Opublikowano
10 minut temu, Czoperrr napisał:

Możesz skorzystać z dodatków skrojonych pod odbiorców - jetpacki i inne takie, gra sama się przechodzi.

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

Aa, to dlatego Liściu dopiero teraz zaczął grać.

Pamietam jak się ostatnio chwaliłeś ile to najebales gs od premiery Xboxa. Jak się gra bez myślenia z tępym klikaniem w przyciski w tej zabawce to faktycznie to możliwe. Ale nie pisz już więcej ze grałeś w DS bo się ośmieszasz. Noszenie paczek XD 

Opublikowano
7 minutes ago, LiŚciu said:

Pamietam jak się ostatnio chwaliłeś ile to najebales gs od premiery Xboxa. Jak się gra bez myślenia z tępym klikaniem w przyciski w tej zabawce to faktycznie to możliwe. Ale nie pisz już więcej ze grałeś w DS bo się ośmieszasz. Noszenie paczek XD 

obraz.thumb.png.fe959e2ff3a0a2a667eead784508915d.png

Mam pełne prawo wyrazić taką opinię. Ba, jestem fanboyem Kojimy i kupuję kazdy jego tytuł na premierę (poza ZoE, nie trafia to do mnie) i DS to nie jest jego najlepsze dzieło.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

obraz.thumb.png.fe959e2ff3a0a2a667eead784508915d.png

Mam pełne prawo wyrazić taką opinię. Ba, jestem fanboyem Kojimy i kupuję kazdy jego tytuł na premierę (poza ZoE, nie trafia to do mnie) i DS to nie jest jego najlepsze dzieło.

Jak przez 60 godzin uważasz ze to gra o noszeniu paczek to to jest właśnie to o czym mówię. Fan Kojimy xD.

Opublikowano

No dobra, o noszeniu paczek, robieniu bomb z moczu, zbieraniu grzybów powstałych z siurów, wszystko okraszone patetycznym tonem o odbudowywaniu ameryki. Przerywniki filmowe genialne, gameplay wciągający, aczkolwiek bardzo monotonny. 7/10.

No ale to podstawka, Director's Cut dostarcza zapewne zupełnie odmienne doświadczenia!

Opublikowano

ciekawe czy koniec połatali i da sie skipnąć napisy ..... i nie trzeba robić kółek na plaży :pawel:

Opublikowano

Death stranding DC? Wspaniała gra, odpaliłem tylko na chwilę a już gram jak poyebany:cool: miałem nadrobić anal wake ale zielona perła okazała się zwykłym małym pierdem do którego nawet nie chce się wracac :( 

Opublikowano

Ale bardzo proszę odjebać się od Death Stranding ok? Pan Chińczyk Hideo jako jeden z nielicznych próbuje ruszyć ta skostniałą od lat branżę gierek aaa a ludzie zamiast się cieszyć, że coś się dzieje, że dostajemy dzieło nietuzinkowe i jedyne w swoim rodzaju to pierdolą farmazony. 

Opublikowano

Haha, dzielo nituzinkowe. Zrobił mudrunnera z buta xddd

Opublikowano

Grinch ciagle pod butem życia to mu się zle kojarzy. Przegryw yebany XD 

Opublikowano

Stawiam konto że jakby DS zrobił jakiś Hasan to byłoby WTF? Kolejny ubiszrot tylko z zabawa w listonosza z lat 90. No ale jak Kojima to trzeba uskuteczniać jaranko :)

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

Ale bardzo proszę odjebać się od Death Stranding ok? Pan Chińczyk Hideo jako jeden z nielicznych próbuje ruszyć ta skostniałą od lat branżę gierek aaa a ludzie zamiast się cieszyć, że coś się dzieje, że dostajemy dzieło nietuzinkowe i jedyne w swoim rodzaju to pierdolą farmazony. 

myślę, że nie ma co tego tłumaczyć towrzystwu co czeka na dlc do forzy horizon 3:dynia:

Opublikowano

Pieknie zesrany gardzioch:banderas:minusuje XD 

Spoiler

Schowaj się pajacu już 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

MudRunner_EpicGames_LandscapeImage_2560x

Stranding game bez krindżu, polecam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.