Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To tylko pokazuje jak nieudolne są studia Microsoftu. Na papierze maja najlepszy hardware a i tak nie robią z niego żadnego użytku. Dla odmiany studia Sony czarują i produkują najpiękniejsze gry na teoretycznie słabszym sprzęcie. No ale coz, jak to szło, złej baletnicy…?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpiękniejsze gry na PlayStation? Jak? Nie ma tam ani hivebusters ani MFS. CO TY DUPISZ KLAPIE?

W tego MFS to sporo grałeś? :) Napewno mniej niz w tytuły na Sonce do których walisz tu konika od paru dni.

Zreszta wojowanie tymi marnymi samolocikami i 2 godzinnym dlc tylko pokazuje obraz nędzy i rozpaczy XSX ale doceniam niezmienna konsekwencje w tym słabym forumowym trollingu i życzę dalszej dobrej zabawy na Nadstation 5 :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Rozdają smieciare w podpaskach i nie mogą zrealizować celów :dynia: śmieciara zapada się sama pod sobą :banderas:

Nie zdziwie się jak microsoft postawi przed sądem faila spencera oskarżając go o defraudacje pieniędzy z microgunwa:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Pamietam ze sam się dałem nabrać jak chore w szale pizdy boty tu w temacie krzyczały - 12 terafankow mocy XD. A jak na razie to największy zwrot z tej inwestycji to RE Code Veronica w GwG. Przeyebane tak dać się nabrać. 

Opublikowano

Rok się jeszcze nie skończył a z tego co słyszałem to jakieś konsolowe exy mają wyjść. 

Opublikowano

A na plejce? NIC. Chociaż te BEZGUŚCIA pewnie czekają na alohe 2 xD

Opublikowano

Jeeezu, ludzie. Odpalam sobie tego Ratcheta i od razu mam tak :nosacz2: 

Czaicie, że futrzak to nie jest jakieś Toy Story czy inny Pixar z podtekstami/ukrytymi żarcikami/smaczkami które wyłapią dorośli tylko to jest dosłownie jebana bajka dla dzieciaków, z płaściutkim gameplayem, gdzie "znajdźki" pokazuje Ci na mapce STRZAŁKA? O TUTAJ KURWA, O TU NIE WIDZISZ CZY CO? Serio, aż musiałem odnowić XGP żebym mógł dokończyć Psychonauts 2 gdzie levele zaskakują designem, niespotykanymi nigdzie pomysłami, a sama gra skłania do przemyśłeń. Nie mówiąc już o tym, że w kwestiach czysto platformowych tytuł Double Fine to jakieś dwie ligi ponad Ratcheta.

Ciekawe czy dożyję czasów kiedy Insomniac zrobi jeszcze coś z duszą i przynajmniej dobrego, bo na gry wybitne jak Sunset zwyczajnie już ich nie stać.

Opublikowano

Insomniac to sprawni rzemieślnicy, więc jak najbardziej sa w stanie stworzyć dobrą grę.

Co z tego, skoro bycie wyrobnikiem sony oznacza tworzenie prostackich gier bez gameplayu targetowanych pod odurzonych harnasiami januszy gamingu :kaz:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

to jest dosłownie jebana bajka dla dzieciaków, z płaściutkim gameplayem, gdzie "znajdźki" pokazuje Ci na mapce STRZAŁKA? O TUTAJ KURWA, O TU NIE WIDZISZ CZY CO?

Kolejne bomby prawdy. A @izon i inne niebieskie retardy sie przy tym trzepią jak to niby platyne wbiją :pawel:

I tak bądą ja wbijać aż do 2026r.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Paolo ale nie napisałeś nic odkrywczego. Psychonauts 2 to jebane GOTY i nikt tego nie neguje. Genialna gra multiplatformowa, fajnie, ze tyle osób moze ja poznać :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbardziej cieszy mnie jednak, że dzięki XGS mistrz Schafer mógł dopieścić swoje arcydzieło, a ja sprawdzić je w abonamencie. <3

Szkoda, ze reszta zielonych nie docenia dobrych gierek i poległa przy pierwszym bossie, co i tak daje lepszy % przejścia niż w takim 12 minutes gdzie chłopaki nie poradzili sobie z włączeniem światła w pokoju :(

Ratchet to prosta gra, skrojona wręcz pod zielonego casuala, wiec nie wiem co tak po nim jedziecie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Ratchet to prosta gra, skrojona wręcz pod zielonego casuala, wiec nie wiem co tak po nim jedziecie :)

To nie nasz target po prostu. Patrząc po zachwytach niebieskich w tym temacie jestem jednak w stanie zgodzić się, że jest to niewymagający tytuł dla niewymagających "graczy". 

Opublikowano

Gra jest bardzo przyjemna, świetnie wykorzystuje dualsense, graficznie miażdży wszystko z Seriesa. Nie jest to tytuł wybitny ale co najmniej bardzo dobry i pokazuje potencjał nextgena.

Opublikowano

Jeśli prosta i mało wymagająca gra przebija całe gowno! z Xboxa to tylko świadczy o tym gdzie jest Xbox. 

Opublikowano

Pawełku nie dygaj, teraz już tylko granie i to Cię czeka:

F47744AB-CBAB-43D4-80A3-B1C564996283.jpeg

9DB9ACA1-9A32-4E44-A4C5-3B0BA952DAE0.jpeg

F56EE8D5-3145-4349-BEA1-016C4F4033E7.jpeg

EB2C3F21-468C-4D2A-994D-DB2F1D309703.jpeg

A na xboxie była tylko perspektywa retro grania i czworokąta z daddym, inchem i panią ponizej: 

66D05E09-ACEA-4B2E-BDC5-6211A9CE6413.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jedyne granie na plejstejszyn to gra wstepna z tym panem, taki wasz los, klaperskie :shieeet:

nws_jim_ryan.jpg

Opublikowano

Chyba nie sądzicie, że istnieją kobiety tak zdesperowane by wejść w związek z OSOBĄ PLEJSTEJSZYN :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.