Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

To tylko pokazuje jak nieudolne są studia Microsoftu. Na papierze maja najlepszy hardware a i tak nie robią z niego żadnego użytku. Dla odmiany studia Sony czarują i produkują najpiękniejsze gry na teoretycznie słabszym sprzęcie. No ale coz, jak to szło, złej baletnicy…?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 994,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najpiękniejsze gry na PlayStation? Jak? Nie ma tam ani hivebusters ani MFS. CO TY DUPISZ KLAPIE?

W tego MFS to sporo grałeś? :) Napewno mniej niz w tytuły na Sonce do których walisz tu konika od paru dni.

Zreszta wojowanie tymi marnymi samolocikami i 2 godzinnym dlc tylko pokazuje obraz nędzy i rozpaczy XSX ale doceniam niezmienna konsekwencje w tym słabym forumowym trollingu i życzę dalszej dobrej zabawy na Nadstation 5 :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Rozdają smieciare w podpaskach i nie mogą zrealizować celów :dynia: śmieciara zapada się sama pod sobą :banderas:

Nie zdziwie się jak microsoft postawi przed sądem faila spencera oskarżając go o defraudacje pieniędzy z microgunwa:yao:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Pamietam ze sam się dałem nabrać jak chore w szale pizdy boty tu w temacie krzyczały - 12 terafankow mocy XD. A jak na razie to największy zwrot z tej inwestycji to RE Code Veronica w GwG. Przeyebane tak dać się nabrać. 

Opublikowano

Rok się jeszcze nie skończył a z tego co słyszałem to jakieś konsolowe exy mają wyjść. 

Opublikowano

A na plejce? NIC. Chociaż te BEZGUŚCIA pewnie czekają na alohe 2 xD

Opublikowano

Jeeezu, ludzie. Odpalam sobie tego Ratcheta i od razu mam tak :nosacz2: 

Czaicie, że futrzak to nie jest jakieś Toy Story czy inny Pixar z podtekstami/ukrytymi żarcikami/smaczkami które wyłapią dorośli tylko to jest dosłownie jebana bajka dla dzieciaków, z płaściutkim gameplayem, gdzie "znajdźki" pokazuje Ci na mapce STRZAŁKA? O TUTAJ KURWA, O TU NIE WIDZISZ CZY CO? Serio, aż musiałem odnowić XGP żebym mógł dokończyć Psychonauts 2 gdzie levele zaskakują designem, niespotykanymi nigdzie pomysłami, a sama gra skłania do przemyśłeń. Nie mówiąc już o tym, że w kwestiach czysto platformowych tytuł Double Fine to jakieś dwie ligi ponad Ratcheta.

Ciekawe czy dożyję czasów kiedy Insomniac zrobi jeszcze coś z duszą i przynajmniej dobrego, bo na gry wybitne jak Sunset zwyczajnie już ich nie stać.

Opublikowano

Insomniac to sprawni rzemieślnicy, więc jak najbardziej sa w stanie stworzyć dobrą grę.

Co z tego, skoro bycie wyrobnikiem sony oznacza tworzenie prostackich gier bez gameplayu targetowanych pod odurzonych harnasiami januszy gamingu :kaz:

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

to jest dosłownie jebana bajka dla dzieciaków, z płaściutkim gameplayem, gdzie "znajdźki" pokazuje Ci na mapce STRZAŁKA? O TUTAJ KURWA, O TU NIE WIDZISZ CZY CO?

Kolejne bomby prawdy. A @izon i inne niebieskie retardy sie przy tym trzepią jak to niby platyne wbiją :pawel:

I tak bądą ja wbijać aż do 2026r.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Paolo ale nie napisałeś nic odkrywczego. Psychonauts 2 to jebane GOTY i nikt tego nie neguje. Genialna gra multiplatformowa, fajnie, ze tyle osób moze ja poznać :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najbardziej cieszy mnie jednak, że dzięki XGS mistrz Schafer mógł dopieścić swoje arcydzieło, a ja sprawdzić je w abonamencie. <3

Szkoda, ze reszta zielonych nie docenia dobrych gierek i poległa przy pierwszym bossie, co i tak daje lepszy % przejścia niż w takim 12 minutes gdzie chłopaki nie poradzili sobie z włączeniem światła w pokoju :(

Ratchet to prosta gra, skrojona wręcz pod zielonego casuala, wiec nie wiem co tak po nim jedziecie :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

Ratchet to prosta gra, skrojona wręcz pod zielonego casuala, wiec nie wiem co tak po nim jedziecie :)

To nie nasz target po prostu. Patrząc po zachwytach niebieskich w tym temacie jestem jednak w stanie zgodzić się, że jest to niewymagający tytuł dla niewymagających "graczy". 

Opublikowano

Gra jest bardzo przyjemna, świetnie wykorzystuje dualsense, graficznie miażdży wszystko z Seriesa. Nie jest to tytuł wybitny ale co najmniej bardzo dobry i pokazuje potencjał nextgena.

Opublikowano

Jeśli prosta i mało wymagająca gra przebija całe gowno! z Xboxa to tylko świadczy o tym gdzie jest Xbox. 

Opublikowano

Pawełku nie dygaj, teraz już tylko granie i to Cię czeka:

F47744AB-CBAB-43D4-80A3-B1C564996283.jpeg

9DB9ACA1-9A32-4E44-A4C5-3B0BA952DAE0.jpeg

F56EE8D5-3145-4349-BEA1-016C4F4033E7.jpeg

EB2C3F21-468C-4D2A-994D-DB2F1D309703.jpeg

A na xboxie była tylko perspektywa retro grania i czworokąta z daddym, inchem i panią ponizej: 

66D05E09-ACEA-4B2E-BDC5-6211A9CE6413.jpeg

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Jedyne granie na plejstejszyn to gra wstepna z tym panem, taki wasz los, klaperskie :shieeet:

nws_jim_ryan.jpg

Opublikowano

Chyba nie sądzicie, że istnieją kobiety tak zdesperowane by wejść w związek z OSOBĄ PLEJSTEJSZYN :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.