Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie masz PCta do grania? :o Masakra, gracze w XXI w. ...

To ta gra nie wyjdzie na XBOXIE???

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Łał, ale klapow połamala forza i halo.

Zwłaszcza że nie wyszły :D obie nawet premiery nie miały. W Betę grałem obu gier ale 99% tutaj na oczy nie widziało nawet wersji Alpha

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

RTS z krwi i kości na konsoli? Choryś?

Przecież Xbox obsługuje klawiere i myszkę jaki problem? Byłoby źle? Na 65 oledzie z takim sprzętem popykać w świetny tytuł No ale oczywiście ten imbecyl Spencer gamepass dzieli na PC i konsole, szmaciarz zwykły i tyle

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Przecież Xbox obsługuje klawiere i myszkę jaki problem? Byłoby źle? Na 65 oledzie z takim sprzętem popykać w świetny tytuł No ale oczywiście ten imbecyl Spencer gamepass dzieli na PC i konsole, szmaciarz zwykły i tyle

Widocznie nikt z tego nie korzysta i nie opłaca się portować tej gry ze sprzętu gdzie M+K są podstawą.

Opublikowano

Klapy i granie w strategie :yao: kogo tt chcesz oszukac łiski. U was to akcyjniaczek z 3 osoby, fifka, nba i skakanie pamperkiem.

Opublikowano
3 minuty temu, MaZZeo napisał:

ex na króla Xboxa

image.thumb.png.bac8aeaa620ad8f6a58cc13521ff4624.png

ex na stejplejszona

image.thumb.png.05dc627e0452a36b61cc655877c28bb6.png

siad płaski do laski klapy :xboxssie:

Faktycznie!!! Hahhahaha

Statek z nowej gry VS starej

B87E3838-5255-472A-8FB0-113587C125F6.jpeg

497CC591-E3EF-4386-B628-BDD25A2C4F63.jpeg

Opublikowano

Mamy XXI wiek a dla botów dalej istnieje podział na gry na PC i gry na konsole. Pewnie dla nich podpięcie kompa do telewizora, albo klawiatury do konsoli to jakieś czary. W sumie co się dziwić jak Xbox od 20 lat to upgradowany PC bez

zadnych innowacji. Chłopaki nie ogarniają :(

Opublikowano

forza-horizon-5-21.jpeg

VS 

image.png

Fajne to PS5, takie nie za mocne.

Opublikowano

Fortnite Infinity - XD 

Opublikowano

Już widzę jak sie ludzie masowo rzucają na granie w gry strategiczne na Xboxie, z podłączoną bezprzedową klawiaturą i myszką. XDDD

Niektóre gatunki jak cRPGi czy strategie ogrywa się na komputerze i nie ma od tego ustępstw. Powiedziałbym wręcz, że ogrywanie takich gier na konsoli ma znamiona perwersji. :dunno:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już widzę jak sie ludzie masowo rzucają na granie w gry strategiczne na Xboxie, z podłączoną bezprzedową klawiaturą i myszką. XDDD

Daj spokój, to tylko alkoholik, trzeba podejść czasami ze zrozumieniem.

Opublikowano

Forza-horizon-5-preview-generacion-xbox-

chjvoihv62d51.png?width=1129&format=png&

Karykatura samochodów i karykatura strzelanki. 

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niektóre gatunki jak cRPGi czy strategie ogrywa się na komputerze i nie ma od tego ustępstw. Powiedziałbym wręcz, że ogrywanie takich gier na konsoli ma znamiona perwersji. :dunno:

Gdyby nienawiść nie przysłaniala Ci rzeczywistości mógłbyś odkryć nowy sposób grania w rpgi: Pstryk pstryk :)

Opublikowano

Ja już na PSXie grałem myszka w Command and Conquer a zielone ulungi 30 lat później nie wiedza ze się tak da grac

Kupiłem dzisiaj pada w wersji Elite V3, mówili ze lepszy niż wszystkie inne 

AB4CB0DF-B03D-4044-97EC-BA4EFD18E3CD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

karykatura gracza:

image.png

Jak tam PREY zaliczony? xd

Karykatura godności. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
35 minut temu, Shago napisał:

forza-horizon-5-21.jpeg

VS 

image.png

Fajne to PS5, takie nie za mocne.

Zwłaszcza te wystające krzaki ze ściany hahaahahaahah

A7109D5F-C95A-4FBF-B294-63AFCB2546AA.jpeg

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Zwłaszcza te wystające krzaki ze ściany hahaahahaahah

A7109D5F-C95A-4FBF-B294-63AFCB2546AA.jpeg

Grafik płakał jak wklejał xd

Opublikowano

Klapy i granie w strategie, przecież te niebieskie ameby blokują się na ekranie startowym i szukają poradników. Nawet nieudacznicy z $ony opatentowali system który za klapa przejdzie grę, Ryan ładnie wam pluje w mordy ;)

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Grafik płakał jak wklejał xd

Na Xboxie to standard jak nie samolot w autostradzie to kurwa bitmapy drzewa niedoczytane w Gears 5 a to znowu trawa nie załadowana w dircie a to spadki animacji do 18 klatek na sekundę, w assassynie rwanie ekranu, w hitmanie rwanie animacji a jeszcze w The Medium w lustrze piksele. KONSOLA TO PORAŻKA! Dobrze że gram na niej za darmo bo inaczej pluli by na mnie 

E5D5DA33-D60D-4E7A-9F8E-EE1A27CC9599.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Na Xboxie to standard jak nie samolot w autostradzie to kurwa bitmapy drzewa niedoczytane w Gears 5 a to znowu trawa nie załadowana w dircie a to spadki animacji do 18 klatek na sekundę. KONSOLA TO PORAŻKA!

Konsola nie jest taka zła. Mocno przehypowana ale nie jest zła. Natomiast właściciele marki xbox to debile.

Nie wiem jak ktokolwiek komu wyrósł kciuk żeby mógł zejść z drzewa, kibicuje tej marce. Nie mówiąc już o inteligentnych ludziach. 

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Konsola nie jest taka zła. Mocno przehypowana ale nie jest zła. Natomiast właściciele marki xbox to debile.

Nie wiem jak ktokolwiek komu wyrósł kciuk żeby mógł zejść z drzewa, kibicuje tej marce. Nie mówiąc już o inteligentnych ludziach. 

Jeżeli chodzi o konstrukcje samej konsoli Ok, gamepass i za darmo Ok ale to ze nie wydają gier przez rok to nazwałabym to ULTRA PORAŻKĄ. Później kupujesz gry i w każdej BŁĘDY,  czekanie na narzędzia i patche, jaka na PS5 odpalam i mam pewność produktu :/ o chuj tu chodzi?

a społeczność żal, tłumaczenie ze strategie nie dla konsol, RT nie dla Xboxa bo po co, nowości w kontrolerze a po co, i ciagle „a po co” a konkurencja zarabiał miliardy na nowościach 

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.