Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

PPE JAKO DOWOD XDDD

dobre, dobre, grucha przestan reklamowac strone

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bullshoty jak 150. Ogrywałem na PRO pod OLEDem i nie było mowy o takiej jakości. Sorki jakim, ale PPE zrobiło Cię w chuja jak to mają w zwyczaju. :/

A wiesz że na pilocie od OLED-a są przyciski którymi można ustawiać obraz telewizora?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Bullshoty jak 150. Ogrywałem na PRO pod OLEDem i nie było mowy o takiej jakości. Sorki jakim, ale PPE zrobiło Cię w chuja jak to mają w zwyczaju. :/

Ale wiesz, że ja sobie to teraz ogrywam na piątce aby przerobić dodatek bo nie miałem okazji i nie masz racji? Aż sobie z czystej ciekawości i dla własne satysfakcji porobię jutro kilka screenów i to zweryfikujemy.

Opublikowano
24 minuty temu, standby napisał:

Czekam na te rozmazane mordy goryli xddd czy jakaś gra miała gorszy design? Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Boty właśnie Cię namierzają a Soul szuka gameplayu na Youtubie w 4K bo na konsoli nie znajdzie (jak można się jarać gorylem w czerwonej zbroi z karabinem) i jeszcze podczas menu start stoją i hailują na cześć zielonego żołnierza 

553999C6-14AB-4DAA-A3BC-0436F7C6176C.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Ale wiesz, że ja sobie to teraz ogrywam na piątce aby przerobić dodatek bo nie miałem okazji i nie masz racji? Aż sobie z czystej ciekawości i dla własne satysfakcji porobię jutro kilka screenów i to zweryfikujemy.

Wrzucisz screeny ze spatchowanej pod PS5 wersji gry? Mam nadzieję, że oczywiście z photo mode'a podkręcającego obraz. :)

Opublikowano

Spaczowana bo ma 60 fpsów? Tak, bankowo będzie to widać na screenach.

Opublikowano

Dobra, już nie gnebcie tak pawła i jego kolegów. Maja już wystarczająco dużo do przemyślenia po wczorajszym pokazie i wysypie screenów od soula. 

Opublikowano

Jaranko dzisiaj chłopaki ale pamietajcie że ta gra jeszcze nie wyszła wiec dalej „czekanko” a nie granko 

6F199382-6924-4DE9-A167-8E27BBDC584D.jpeg

Opublikowano

Czyżby obawa, że gra z 2017 roku będzie wyglądać lepiej niż gry na Xboxa, tylko dlatego, "że to jest odpalone na ps5" :notbad:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No dokładnie fajne bullshoty no ale jak to w klaperskim świecie :)

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Chłopaki jak się klepią po plecach „taaa napewno fake”, „kłamią tak nie może gra wyglądać dwie generacje niżej” , „będzie dobrze Panowie już za kilka lat”

Opublikowano

Panowie, z czym do ludzi? Podrasowane screeny z podrasowanych wersji gier? Beczka. TLOU2 też wygląda obłędnie na screenach, a w grze metr od postaci mydło na ekranie jak 150. :/ Masakra, PozórStation 4.5 w akcji. :/

Opublikowano

Ta gra jest serio dla dzieci jak nawet oficjalnie sprzedają takie figurki. Panowie będziecie się Nimi bawić?

26F73C38-C892-47E8-AACA-FA656A1266A6.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Chłopaki jak się klepią po plecach „taaa napewno fake”, „kłamią tak nie może gra wyglądać dwie generacje niżej” , „będzie dobrze Panowie już za kilka lat”

Człowiek grał więc wie ile te screeny są warte chuja są warte. :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

mydło

Mydło podnosisz jak phil wpada po prysznic. Zapomnij o xboxie - korzystaj z dobra na sonce. 

Opublikowano
5 minut temu, Lord Protector napisał:

Oh jak nie mogę się doczekać jak już wyjdzie to Halo i zobaczymy tą cudowną jakość w terenach otwartych z obiektami składającymi się z milionów polygonów tak cudownie oteksturowanych jak te kilka ścian i rur.

Opublikowano

Może Horizon to nie jest najpiękniejsza gra jaka powstała ale ewidentnie wyglada o generacje lepiej niż nowe Halo. W sumie to zaden wyczyn :)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mydło podnosisz jak phil wpada po prysznic. Zapomnij o xboxie - korzystaj z dobra na sonce. 

Na razie najlepsze co mi zaoferował ten rok to gra XGS - od razu czuć duszę w Psychonauts 2. Będzie GOTY. :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Oh jak nie mogę się doczekać jak już wyjdzie to Halo i zobaczymy tą cudowną jakość w terenach otwartych z obiektami składającymi się z milionów polygonów tak cudownie oteksturowanych jak te kilka ścian i rur.

Też jestem ciekaw jak w singlu będzie to wyglądać, czas pokażę, jestem dobrej myśli.

Opublikowano

@Jakim

Jak już to do tego 

20211026_213720.jpg

20211026_180026.jpg

20211025_220312.jpg

20211025_160610.jpg

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

U mnie na razie wyłączony i robi jako oparcie do butelki, kurz łapie ostro :/ 

Czemu PS5 to idealny produkt z najlepsza sprzedażą?

07749B71-751B-4362-8D36-B41095F4BE00.png

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

@Jakim

Jak już to do tego 

20211026_213720.jpg

20211026_180026.jpg

20211025_220312.jpg

20211025_160610.jpg

No i po co znowu wrzucasz te screeny potwierdzające, ze ta gra wyglada jak totalna past genowa sraka? Wielki zawód..

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

U mnie na razie wyłączony i robi jako oparcie do butelki, kurz łapie ostro :/ 

Czemu PS5 to idealny produkt z najlepsza sprzedażą?

07749B71-751B-4362-8D36-B41095F4BE00.png

Widzę po ściance, że spermatello wpadł w odwiedki. :)

Opublikowano

Ale niebieskie pokemony zagotowane, wystarczył tylko trailer z Halo :banderas:

MSFS, Godrizon5 i Halo wyznaczające nowe standardy graficzne a to dopiero początek i crossgeny :obama:

U niebieskich śmieciarzy co tam? Space Karen, a może DLC do Kratosa za 1-2 lata? xDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.