Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

PPE JAKO DOWOD XDDD

dobre, dobre, grucha przestan reklamowac strone

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Bullshoty jak 150. Ogrywałem na PRO pod OLEDem i nie było mowy o takiej jakości. Sorki jakim, ale PPE zrobiło Cię w chuja jak to mają w zwyczaju. :/

A wiesz że na pilocie od OLED-a są przyciski którymi można ustawiać obraz telewizora?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Bullshoty jak 150. Ogrywałem na PRO pod OLEDem i nie było mowy o takiej jakości. Sorki jakim, ale PPE zrobiło Cię w chuja jak to mają w zwyczaju. :/

Ale wiesz, że ja sobie to teraz ogrywam na piątce aby przerobić dodatek bo nie miałem okazji i nie masz racji? Aż sobie z czystej ciekawości i dla własne satysfakcji porobię jutro kilka screenów i to zweryfikujemy.

Opublikowano
24 minuty temu, standby napisał:

Czekam na te rozmazane mordy goryli xddd czy jakaś gra miała gorszy design? Skrzeczące Krasnale strzelające różowa sperma i goryle z downem i karabinami xdxx

Boty właśnie Cię namierzają a Soul szuka gameplayu na Youtubie w 4K bo na konsoli nie znajdzie (jak można się jarać gorylem w czerwonej zbroi z karabinem) i jeszcze podczas menu start stoją i hailują na cześć zielonego żołnierza 

553999C6-14AB-4DAA-A3BC-0436F7C6176C.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Ale wiesz, że ja sobie to teraz ogrywam na piątce aby przerobić dodatek bo nie miałem okazji i nie masz racji? Aż sobie z czystej ciekawości i dla własne satysfakcji porobię jutro kilka screenów i to zweryfikujemy.

Wrzucisz screeny ze spatchowanej pod PS5 wersji gry? Mam nadzieję, że oczywiście z photo mode'a podkręcającego obraz. :)

Opublikowano

Spaczowana bo ma 60 fpsów? Tak, bankowo będzie to widać na screenach.

Opublikowano

Dobra, już nie gnebcie tak pawła i jego kolegów. Maja już wystarczająco dużo do przemyślenia po wczorajszym pokazie i wysypie screenów od soula. 

Opublikowano

Jaranko dzisiaj chłopaki ale pamietajcie że ta gra jeszcze nie wyszła wiec dalej „czekanko” a nie granko 

6F199382-6924-4DE9-A167-8E27BBDC584D.jpeg

Opublikowano

Czyżby obawa, że gra z 2017 roku będzie wyglądać lepiej niż gry na Xboxa, tylko dlatego, "że to jest odpalone na ps5" :notbad:

Edytowane przez triboy

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No dokładnie fajne bullshoty no ale jak to w klaperskim świecie :)

Opublikowano
Teraz, Lord Protector napisał:

Chłopaki jak się klepią po plecach „taaa napewno fake”, „kłamią tak nie może gra wyglądać dwie generacje niżej” , „będzie dobrze Panowie już za kilka lat”

Opublikowano

Panowie, z czym do ludzi? Podrasowane screeny z podrasowanych wersji gier? Beczka. TLOU2 też wygląda obłędnie na screenach, a w grze metr od postaci mydło na ekranie jak 150. :/ Masakra, PozórStation 4.5 w akcji. :/

Opublikowano

Ta gra jest serio dla dzieci jak nawet oficjalnie sprzedają takie figurki. Panowie będziecie się Nimi bawić?

26F73C38-C892-47E8-AACA-FA656A1266A6.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Chłopaki jak się klepią po plecach „taaa napewno fake”, „kłamią tak nie może gra wyglądać dwie generacje niżej” , „będzie dobrze Panowie już za kilka lat”

Człowiek grał więc wie ile te screeny są warte chuja są warte. :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

mydło

Mydło podnosisz jak phil wpada po prysznic. Zapomnij o xboxie - korzystaj z dobra na sonce. 

Opublikowano
5 minut temu, Lord Protector napisał:

Oh jak nie mogę się doczekać jak już wyjdzie to Halo i zobaczymy tą cudowną jakość w terenach otwartych z obiektami składającymi się z milionów polygonów tak cudownie oteksturowanych jak te kilka ścian i rur.

Opublikowano

Może Horizon to nie jest najpiękniejsza gra jaka powstała ale ewidentnie wyglada o generacje lepiej niż nowe Halo. W sumie to zaden wyczyn :)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Mydło podnosisz jak phil wpada po prysznic. Zapomnij o xboxie - korzystaj z dobra na sonce. 

Na razie najlepsze co mi zaoferował ten rok to gra XGS - od razu czuć duszę w Psychonauts 2. Będzie GOTY. :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Oh jak nie mogę się doczekać jak już wyjdzie to Halo i zobaczymy tą cudowną jakość w terenach otwartych z obiektami składającymi się z milionów polygonów tak cudownie oteksturowanych jak te kilka ścian i rur.

Też jestem ciekaw jak w singlu będzie to wyglądać, czas pokażę, jestem dobrej myśli.

Opublikowano

@Jakim

Jak już to do tego 

20211026_213720.jpg

20211026_180026.jpg

20211025_220312.jpg

20211025_160610.jpg

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

U mnie na razie wyłączony i robi jako oparcie do butelki, kurz łapie ostro :/ 

Czemu PS5 to idealny produkt z najlepsza sprzedażą?

07749B71-751B-4362-8D36-B41095F4BE00.png

Opublikowano
3 minuty temu, Lord Protector napisał:

@Jakim

Jak już to do tego 

20211026_213720.jpg

20211026_180026.jpg

20211025_220312.jpg

20211025_160610.jpg

No i po co znowu wrzucasz te screeny potwierdzające, ze ta gra wyglada jak totalna past genowa sraka? Wielki zawód..

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

U mnie na razie wyłączony i robi jako oparcie do butelki, kurz łapie ostro :/ 

Czemu PS5 to idealny produkt z najlepsza sprzedażą?

07749B71-751B-4362-8D36-B41095F4BE00.png

Widzę po ściance, że spermatello wpadł w odwiedki. :)

Opublikowano

Ale niebieskie pokemony zagotowane, wystarczył tylko trailer z Halo :banderas:

MSFS, Godrizon5 i Halo wyznaczające nowe standardy graficzne a to dopiero początek i crossgeny :obama:

U niebieskich śmieciarzy co tam? Space Karen, a może DLC do Kratosa za 1-2 lata? xDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.