Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Typowy pokój bota: meblościanka, zakurzony dywan, qled samsunga ledwo mieszczący się we wnęce  bo pan z media mówił ze jak dużo i oczojebnie to dobrze i dodany „za frajer” series s z abonamentem do fifki. Obowiązkowo na pułkach puste butelki po johnny walkerze*

* dane zebrano od wszystkich posiadaczy  xboxa w Polsce,  uzytkownikow popularnego forum o grach, proba nieprzekraczająca 5 osób.

Edytowane przez izon

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 941,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

akurat jestem pod koniec i robie wszystkie znajdźki  bo mam zamiar zrobić calaka. No ale co może o tym wiedzieć ktoś kto nawet nie ma XSX

Ale pochwal sie na czym ogrywasz Psychonauts 2? No dalej, nie wstydź sie :shieeet:

Opublikowano
1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Ale pochwal sie na czym ogrywasz Psychonauts 2? No dalej, nie wstydź sie :shieeet:

Odpowiem za młodego :yao:

YouTube-Logo-Old-vs-New.gif

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Pochwale się jak wrzucisz screeny z tych exow z XSX, ktore ograles :)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Pochwale się jak wrzucisz screeny z tych exow z XSX, ktore ograles

Tak, tak juz widze jak sie pochwalisz, tym bardziej że właśnie dopiero co zrobiłem z ciebie idiote twoim własnym hasełkiem którym ciągle wycierasz sobie gębe.

Opublikowano

Typowy pokój gracza teoretyka: meblościanka, zakurzony dywan, najmniejszy stary LG OLED niewyregulowany, tylko ściemniony ile się da, bo piksele wypali, dykta w oknach oklejona grubą taśmą, by zero światła było i dało się zobaczyć obraz na TV.

Konsola + jedna gra pudełkowa + gravity na bluray do trzepania se konia do gwiazd. PA JAKI KONTRAST I CZERŃ. 

Ogląda sobie grę na YT, mentalnie trenuje zanim kupi. Potem wyścig do wymienialni wymienić swoją jedyną grę pudełkową na inną. 

W weekend przechodzi grę. W sesjach po dwie godziny, w czarnej jaskinii, HUD w grze wyłączony, max ściemniony obraz, bo szkoda oleda. 

Gra na Easy zaliczona w 10 godzin. Nie ma mowy o platynowaniu, bo gra za szybko traci na wartości, a oled nie lubi ciągle podobnego obrazu. 

Zainwestował w maszynkę do foliowania, więc wymieni jako nówkę. 

Wyścig do żyda.

Sleep.

Repeat.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
35 minut temu, 20inchDT napisał:

Lisciu moze zbiera puszki po browarze.

Jak je sprzedam to ci kupie te chujowe gry turowe dla debili żebyś nie musiał robić gałki menelom:lapka:

Opublikowano
48 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Tak, tak juz widze jak sie pochwalisz, tym bardziej że właśnie dopiero co zrobiłem z ciebie idiote twoim własnym hasełkiem którym ciągle wycierasz sobie gębe.

Pioterek, idiotę niezmiennie robisz z siebie tutaj Ty odkąd się niestety tutaj pojawiłeś ;) 

Znamienne jest to, ze jak pojawia się temat Twojego grania w cokolwiek na czymkolwiek to robisz uniki;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Stanowisko do granka? Oczywiście konsola podpięta pod OLED, słuchawki Audiotechnika, tyłek wygodnie umieszczony w tapicerowanym fotelu RM58. :banderas:

A konsola to oczywiście Nadstation 5. Szanuje :)

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Xbox i DODATKOWO PlayStation, nigdy na odwrót.

I tak szanuje, to więcej niż ostatnie zielone niedobitki w tym temacie tj. Dee i Pioterek razem wzięci :) przynajmniej z Tobą faktycznie można pogadać o tym Psychonauts, chłopaki coś tam usłyszeli, podejrzeli na youtubie i powtarzają jak pelikany, ze dobre :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Zawsze chciałem zagrać w jedynkę na xboksie.

Właśnie ściągam obie części.

Fajnie, że przypomnieliście o tym tytule. 

Opublikowano
4 minuty temu, C1REX napisał:

Zawsze chciałem zagrać w jedynkę na xboksie.

Właśnie ściągam obie części.

Fajnie, że przypomnieliście o tym tytule. 

Jedynkę polecam na PC jak masz możliwość, prezentuje się duuzo lepiej :)

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Typowy pokój bota: meblościanka, zakurzony dywan, qled samsunga ledwo mieszczący się we wnęce  bo pan z media mówił ze jak dużo i oczojebnie to dobrze i dodany „za frajer” series s z abonamentem do fifki. Obowiązkowo na pułkach puste butelki po johnny walkerze*

* dane zebrano od wszystkich posiadaczy  xboxa w Polsce,  uzytkownikow popularnego forum o grach, proba nieprzekraczająca 5 osób.

Typowy pokój bota?

Pokoj dzielony z całą rodziną, brak konsol, stary zakurzony PC do pisania na forum i pizda pod okiem

Opublikowano
4 minutes ago, izon said:

Jedynkę polecam na PC jak masz możliwość, prezentuje się duuzo lepiej :)

Chciałem zagrać na xboksie te 100 lat temu. Dziś ściągam obie części na PC.

Cdkeys.com sprzedaje kod do jedynki za 1.5 funta. Pół kawki w kawiarni. 

Opublikowano

Izonek jaki damage control po ostatniej kompromitacji :shieeet:

Chłopak całą niedzielę w CW spędzi, a i tak od wczoraj każdy kojarzy go tylko z kłamczuszkiem niegrającym w gry.

Kolejny klaperski odstrzelony, zaczyna brakować celów :shotgun:

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Izonek jaki damage control po ostatniej kompromitacji :shieeet:

Chłopak całą niedzielę w CW spędzi, a i tak od wczoraj każdy kojarzy go tylko z kłamczuszkiem niegrającym w gry.

Kolejny klaperski odstrzelony, zaczyna brakować celów :shotgun:

Dee pocieszne są te Twoje fikoły jak pojawia się jakakolwiek dyskusja, w których rozmawiamy o grach. Jeden odwraca kota ogonem ( tak to Ty) a drugi czyli Pioterek po prostu zamyka ryja i to chyba nawet lepsza strategia niż kompromitować się jeszcze bardziej :shieeet:

Opublikowano

Po co wy siedzicie w niedziele w tym temacie i toczycie dyskusje z tymi karykaturami gracza? Lisciu w ogole nie powinien miec dostepu do forum. Jebani casuale niszcza branze. Smutek, ze takie pokemony sa i na tym forum.

Opublikowano

Lisciu to zayebal w sedno wyjaśniając takiego przegrywa życiowego jak ty. Mógłbyś już stad wypierdolic bo trochę wali nieudacznikiem.

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Po co wy siedzicie w niedziele w tym temacie i toczycie dyskusje z tymi karykaturami gracza? 

W sumie nie wiem, racja, strata czasu :)

Opublikowano

A o grach jakos ucichło, czyżby Boty już przestały całkowicie grać? No pochwalcie się w co tam gracie? YouTube czy tylko szafka i czekanie na Forze?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Proszę nie stosować ofensywnego języka wykluczenia wobec klaperskich pisząc o GRANIU.

Osoby plejstejszyn czyli osoby growo nienormatywne też mają pełne prawo być członkiem naszej społeczności i nie ma zgody na ich dyskryminację nawet na poziomie werbalnym.

Nawet jesli klaperskie nie graja w gry to zapewne wciąż mają inne zalety, którymi mogą ubogacić ten temat (nie dotyczy usera Jutubello vel Spermatello :notbad:)

Opublikowano
36 minut temu, dee napisał:

Proszę nie stosować ofensywnego języka wykluczenia wobec klaperskich pisząc o GRANIU.

Osoby plejstejszyn czyli osoby growo nienormatywne też mają pełne prawo być członkiem naszej społeczności i nie ma zgody na ich dyskryminację nawet na poziomie werbalnym.

Nawet jesli klaperskie nie graja w gry to zapewne wciąż mają inne zalety, którymi mogą ubogacić ten temat (nie dotyczy usera Jutubello vel Spermatello :notbad:)

Czyli tak jak myślałem brak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.