Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Chuja się znacie, nie wypierajcie się jedynej wiary która was wychowała  a jeśli Wam coś przeszkadza mówcie głośno a nie kulicie się jak pizdy

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 940,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Za 30 minut serwery pękną, forza 5 od ponad roku poduchy nowej generacji wjedzie na salony XSX, wreszcie zakosztujecie tego co PS5 miało rok temu, gratuluje i życzę miłej zabawy

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Ps5 mialo rok temu jakas dobra gre? Nieładnie tak klamac.

Opublikowano

3CKTuha.png

Tablica na ten sezon zaktualizowana więc można grać. :cool: 

Opublikowano
2 minuty temu, C1REX napisał:

PS5 to tylko emulator ps4.

A jednak zaoferował nowe doznania w wielu nowych grach ze już nie wspomnę o Dual Sense. Nowa generacja tylko z PS5

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Just now, Whisker said:

A jednak zaoferował nowe doznania w wielu nowych grach ze już nie wspomnę o Dual Sense

Byle lepszy emulator oferuje nowe doznania jak np. obsługa lepszego pada, podbicie rozdziałki, fps. 

Opublikowano
16 minut temu, C1REX napisał:

Byle lepszy emulator oferuje nowe doznania jak np. obsługa lepszego pada, podbicie rozdziałki, fps. 

Ale podbicie grafiki to nie to samo co nowy rodzaj kontrolera :/ nowa imersja

daje rade, wypierasz się jej?

6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co ty tak stękasz gamoniu? :dynia:

Tylko nie gamoniu Ok? To już jest nie na miejscu. Wlasnie startuje festiwal trochę kultury kurła mać

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

My od 12h giercujemy, a łiskerek na koncu.

Opublikowano

Whisker jeszcze nie dojechał do kolegi z XSX :kaz:

Opublikowano

@Whisker Racja, przepraszam panie kolego. Dzisiaj premiera gry która przewróciła racing do mainstreamu i jednoczesnie tytuł który zapisze złotymi zgłoskami Playground jako czołowego developera w branży.

a ten main theme? poezja ile emocji potrafi dostarczyć melodia w "resorakach" :wub:

Kamil hypował już w piątek, ale naprawdę nie byłem przygotwany na ten pięknie melancholijny majstersztyk.

Opublikowano
9 minutes ago, Whisker said:

Ale podbicie grafiki to nie to samo co nowy rodzaj kontrolera :/ nowa imersja

daje rade, wypierasz się jej?

Tylko nie gamoniu Ok? To już jest nie na miejscu. Wlasnie startuje festiwal trochę kultury kurła mać

Emulowane gry z ps4 działają z DualSense, ale nie wykorzystują w pełni jego funkcji. 

DualSense można użyć na dowolnym emulatorze na PC. 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@Whisker Racja, przepraszam panie kolego. Dzisiaj premiera gry która przewróciła racing do mainstreamu i jednoczesnie tytuł który zapisze złotymi zgłoskami Playground jako czołowego developera w branży.

a ten main theme? poezja ile emocji potrafi dostarczyć melodia w "resorakach" :wub:

Kamil hypował już w piątek, ale naprawdę nie byłem przygotwany na ten pięknie melancholijny majstersztyk.

Gram u siebie kurła już na własny rachunek, wyjebie 100% w tej grze 

347FCDE7-DE74-42C9-B084-CA153A4E3D3D.jpeg

Za darmo żeby Spencer to odczuł 

Szklanka już nalana, Welcome to My Mehhhiko :xboss:

6C0E1714-2540-443C-A9CB-63D27F694197.jpeg

Opublikowano

Nie macie wrażenia grania w nowego Motorstorm? No kurwa grając początek w Horizon 5 jakbym grał na Sony w nowego MotorStorma :D 

ps. Jestem tak najebany że widzę Pacific Rim tylko w lepszej jakości, No Xbox ty stara kurwo po roku dostarczyłeś chwile przypomnienia…. bo później to już stara pizda H4

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

:banderas:  I TAK CO ROKU DO KOŃCA GENERACJI :banderas:

Opublikowano
7 godzin temu, 20inchDT napisał:

My od 12h giercujemy, a łiskerek na koncu.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD niebiescy grają już od czwartku :cebula: zaebany 

Opublikowano

Którzy to "niebiescy" grali od czwartku? Bo oczywiscie nie ty co jest standardem

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Którzy to "niebiescy" grali od czwartku? Bo oczywiscie nie ty co jest standardem

Ja grałem np ale nie od początku gry i nie u siebie i co? 

Ten MARVEL to ma momenty, nie powiem i jak gram to sobie wyobrażam ze tym Mjolnirem…..

E59559DE-0DFA-439C-9A59-90034CDCAE29.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Samo intro i początek musiałem odpalić jeszcze raz, bo jest takie pierdolniecie na głośnikach i bassie ze raz się tego nie da zobaczyć. MotorStorm 3 jak nic. 

Ahhh jakby tylko można było używać Dual Sense to by było coś 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie gram w samochody z taka pasją jak korzystający z MPK grinche. Ale polurkuj temat FH5 to zobaczysz którzy. 

Opublikowano

No ty wiesz najlepiej pajacu. Jesteś nudny z tym onelinerem jak lineup xboxa. :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.