Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ta grafika na XSX taka średnia bym powiedział, nawet z whiskey

3869C720-4AE3-4604-9304-2FE033C35D2D.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakbym miał kierować się średnimi ocen to już dawno przestałbym w gierki.

No ja wyrażam zdanie o grach,

ktore ograłem ( za wyjątkiem Halo :) )

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Wam się oczy otworzą jak Spencerowi sie zamkną 

Oby król rządził jak najdłużej, bo następca może nam dupy przeorac jak Mattrick

Opublikowano

Czemu na PS5 nawet taka Valhalla wyglada jak next gen? A na XSX gowno rozmazane?

178707C0-041F-4037-8664-D5EE8ED3FCF0.jpeg

Opublikowano

Skończ pierdolić alkoholiczno pizdo, na xsx wygląda dobrze. W ogóle to chuj z niebieskimi pojebami, co zakrzywiają czasoprzestrzeń, myśląc, że strajstacja 5 to cud świata w grafice XD. Pojeby wszędzie, no pojeby. 

Opublikowano

Ale tez odpaliłem Legiona żeby nie pić sam a z kolegami z ubisoftu.

Teraz, Faka napisał:

Skończ pierdolić alkoholiczno pizdo, na xsx wygląda dobrze. W ogóle to chuj z niebieskimi pojebami, co zakrzywiają czasoprzestrzeń, myśląc, że strajstacja 5 to cud świata w grafice XD. Pojeby wszędzie, no pojeby. 

Zamknij pizde i nalej wódki bo i z pustego to Spencer nie naleje

2CD03D63-9612-4004-8C0C-715BD7F80EC5.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Pizdę to masz przed lustrem. Wszyscy wiemy, że napierdalasz hektolitry gówna w sobie. Chujnie upierdalacie w tym cw, ta cała niebieska banda chuja warta funta kłaków. Kurwa, 3 lata temu to były na poziomie konsole łorsy, a teraz? No chuj wjebany w ryj. Nawet dlatego mi się w tej chujni udzielać nie chce. 

Opublikowano

Przecież roczna Valhula lepsza ma roślinność niż jebana zakłamana ciapata wyścigówka dla cebuli

5A68EE3A-8AEC-4DE0-988C-3720D006A0CA.jpeg

1 minutę temu, Faka napisał:

Pizdę to masz przed lustrem. Wszyscy wiemy, że napierdalasz hektolitry gówna w sobie. Chujnie upierdalacie w tym cw, ta cała niebieska banda chuja warta funta kłaków. Kurwa, 3 lata temu to były na poziomie konsole łorsy, a teraz? No chuj wjebany w ryj. Nawet dlatego mi się w tej chujni udzielać nie chce. 

Czyli po tym poście sugerujesz że lubisz dużo chui?

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Jak 3 lata temu było tu tak jak w jednym twoim poście to niezły rynsztok tu mieliście..:sick:

Opublikowano

Aż lombax się załamał nas ten szczoch ale się ćpa dopalacze za 3,5zl to tak jest :/ 

zdjecie z gry na endżinie PlayStacji

C292401D-1D64-49AA-A090-3C3344F4E0DD.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Na pewno nie taką pizdę jaką teraz niebieskie skurwielce uprawiacie, bo się chuja kurwiosynowie znacie w tym cw, was wypierdolić do szamba trzeba, żebyście w końcu uświadomili, że napierdalacie eutanazje Nam wszystkim. Pizdę nakurwiacie to i kurwę na polach kukurydzy rodzicie jak jebana szmata w samolocie putina. Chuj z wami i buk z lasu pozdrawia. To tak w skrócie w tym console wars, bo jest słabiutko.

Opublikowano

I ELO Z FARTEM. 

Wracać mi tam 3 lata wstecz, to się nauczycie, a tak? Marchewki obierać, czy tam buraki. 

Opublikowano
15 godzin temu, dee napisał:

Centrun, słodkie centrun. Dom ludzi wykształconych i obytych w świecie

Tu wklejamy wyważone, przemyślane opinie, nierzadko oparte na tekstach źródłowych. Zawsze piszemy w oparciu o nasze ogromne oczytanie, zjawiskową inteligencję i empatię. To nie jest miejsce gdzie gnoimy lewaków, prawaków czy narodowców socjalistycznych. To miejsce gdzie nauczany, pokazujemy inny lepszy świat, napominamy po bratersku, a prowokatorów, szpiegów i klaperskich grzecznie wypraszamy prędzej zaopatruąc ich w jedzenie i picie na drogę. 

Make Forum Great Again!

10 minut temu, Faka napisał:

Na pewno nie taką pizdę jaką teraz niebieskie skurwielce uprawiacie, bo się chuja kurwiosynowie znacie w tym cw, was wypierdolić do szamba trzeba, żebyście w końcu uświadomili, że napierdalacie eutanazje Nam wszystkim. Pizdę nakurwiacie to i kurwę na polach kukurydzy rodzicie jak jebana szmata w samolocie putina. Chuj z wami i buk z lasu pozdrawia. To tak w skrócie w tym console wars, bo jest słabiutko.

Faka ja widzę, że dee oprócz tego, że Ci grzeje miejsce w Choroszczy to nawet założył temat dla takich wysublimowanych jednostek :rofl:

Edytowane przez izon

Opublikowano

Was tam w choroszczy to już w dniu narodzin namaścili, tak, że fikołki nakurwiacie ile miło wlezie w te tępe łby. Kurwa, co wy uprawiacie, chyba pieprze w piździe. Słaba w grafiko w xsx? Mało gier w xsx? Czy wy właśnie napierdalacie autodissy czy co? Czytając was te spierdziałe niebieskie posty deprymując w każdym momencie xsx. Właśnie są teraz takie momenty, że ja w tym cw po prostu przewijam każdy post bez czytania, bo wiem, jaka jest słaba chujnia, bo się nie da czytać, taka żenada wybija z niektórych postów. Kiedyś się czytało każdego, bo jednak były w miarę te posty wojenne, a teraz? A idź pan w chuj. Wkurwiacie mnie i tyle niebieskie pierdzielce, a pomyśleć, że ja kiedyś sam kiedyś byłem i  te plejstejsiony i te chuje muje dzikie węże robiłem posty. Wróćcie i poczytajcie poprzednie edycje console warsy, to zrozumiecie o co chodzi. 

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

@Whisker nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd - Ratchet dobrze wygląda na prasowych bullshotach, ale w gameplayu jest mocne 7/10. :/

No nie wiem, to szoty bezpośrednio z gry, kto je podważy?

DB0C514A-014C-41E4-9985-2C2F1B2FD4F8.jpeg

339C6C31-A2AF-4F52-8F1A-2B7DBFB6EA36.jpeg

AF753B84-4A1F-4AF2-A4B8-A6435CF58900.jpeg

Godzinę temu, Faka napisał:

Was tam w choroszczy to już w dniu narodzin namaścili, tak, że fikołki nakurwiacie ile miło wlezie w te tępe łby. Kurwa, co wy uprawiacie, chyba pieprze w piździe. Słaba w grafiko w xsx? Mało gier w xsx? Czy wy właśnie napierdalacie autodissy czy co? Czytając was te spierdziałe niebieskie posty deprymując w każdym momencie xsx. Właśnie są teraz takie momenty, że ja w tym cw po prostu przewijam każdy post bez czytania, bo wiem, jaka jest słaba chujnia, bo się nie da czytać, taka żenada wybija z niektórych postów. Kiedyś się czytało każdego, bo jednak były w miarę te posty wojenne, a teraz? A idź pan w chuj. Wkurwiacie mnie i tyle niebieskie pierdzielce, a pomyśleć, że ja kiedyś sam kiedyś byłem i  te plejstejsiony i te chuje muje dzikie węże robiłem posty. Wróćcie i poczytajcie poprzednie edycje console warsy, to zrozumiecie o co chodzi. 

Ty już odplynales kolego całkowicie bo nikt tu nie twierdzi że forza jest słaba ino każdy liczył na coś więcej (jak na 12 terachujos) ale i tak to najpiękniejsze wyścigi arcade

Opublikowano

@Whisker co ty tu zapodajesz, miałeś grać w BF2042 na playszmacie 4,5 bez gier?

Opublikowano

Whisker kolejny klaperski, który ratcheta zna tylko ze screenów i YouTube?

KOMPROMITACJA.  To skandal, że porządni zieloni gracze muszą przebywać w jednym temacie z obrzydliwymi niebieskimi teoretykami gamingu.

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Whisker kolejny klaperski, który ratcheta zna tylko ze screenów i YouTube?

KOMPROMITACJA.  To skandal, że porządni zieloni gracze muszą przebywać w jednym temacie z obrzydliwymi niebieskimi teoretykami gamingu.

Platyna się sama nie zrobiła, także spierdalaj :D 

Opublikowano

Pewnie ci salowa na odwyku w Branicach wbiła, więc się nie liczy. Z każdego pijackiego posta bije twoja ignorancja w temacie ratcheta :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.