Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Swoja drogą, widzisz już moje trofki?

kurwa mordo, widzę wspólnych znajomych i ostatnio odtwarzane, ale trofiki dalej zablokowane XD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ragnarok ma być w 4K/30? O_o Masakra, zaraz okaże się że jedyną grą 4K/60 na PS5 jest Astrogniot.

Tak 4k/30, było o tym na którejś analizie DF albo elanaistadebits przy okazji tego trailera z gameplayem. Także ponad 4k/30 Ragnarok wała już nie podskoczy. Halo w 4k/60fps znowu ośmiesza kolejnego mesjasza niebieskich robali, zanim ten jeszcze wyszedł  :yao:

@Figuśa to ty serio myślałeś że Ragnarok będzie w 4K/60fps? Buahahahahahahahaha 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może teraz? Nie wiedziałem nawet, że nie mam trofek widocznych.

Działa, widzę że haptyka w Astro przypadła do gustu bo platynka pierwsza i jedyna wpadła XD, a resztę oprócz GoT odpaliłeś może na godzinkę i poszedłeś w wowika grać.

Wezyr popraw się bo ten twój obraz wojownika CW przypomina jedną scenkę z GoWa

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Działa, widzę że haptyka w Astro przypadła do gustu bo platynka pierwsza i jedyna wpadła XD, a resztę oprócz GoT odpaliłeś może na godzinkę i poszedłeś w wowika grać.

Co Ty dupisz mordziu? 20h w spooderze, 10h w TLOU2, 44h w GOT, 4h w Ratchecie (czyli pewnie już połowa gry). Konsola jest regularnie używana, ale co mi odjebało, że wziąłem się za Spidera po GoT? Pewnie to, że nic ciekawszego nie miałem. :( 

Opublikowano

@Paolo de Vesirograj te zaległości na Potatostation 4,5 i bierz 12TF bestie, która rozgniata graficznie w 4k/60 całą konkurencje.

c1JFrEd.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

chciałby człowiek jak król życia na TV w 4K/120

W Halo takie cuda to już tylko na RTX 3080Ti. Oczywiście na maks detali.

Opublikowano

Kiedy myslales ze Horizon dostarczyl nextgenowej grafiki wpada beta Halo. Teraz wlaczasz Horizona i jest cos nie halo ;) 

Opublikowano

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Screenshot_2021-11-19-15-28-45-878_com.scee.psxandroid.jpg

No @Paolo de Vesir, nie bądź lamusem :/ 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już odblokowane jeśli wierzyć ficusiowi.

Dziesięć godzin w TLOU2 i tylko to? Skończyłeś prolog chociaż?

2017B1A4-071F-483D-973E-B67B36B4E570.jpeg

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Dziesięć godzin w TLOU2 i tylko to? Skończyłeś prolog chociaż?

2017B1A4-071F-483D-973E-B67B36B4E570.jpeg

Spoiler z początkowych etapów jbc:

Spoiler

Ellie i Dina dotarły do wieży telewizyjnej i spierdzieliłem do jakiś podziemi gdzie stoją busy i lawirować muszę między clickerami a żołnierzamiWLF.

Z racji tej czerwonej łuny to jeden z nielicznych do tej pory graficznych momentów gdzie faktycznie miałem taką minę patrząc na to co wyczarowała ekipa ND. :notbad: 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W sensie, że Halo Infinite będzie miało jedynie singla i multi? To i tak o jedną funkcję więcej niż oferuje jakikolwiek półprodukt Sony. :) Nawet gdy MS się potyka to udaje mu się kopnąć Sony w dupę. :banderas:

Pamiętam jak przed premierą lgbt2 Bełchatów wklejał info od insajderów że już robią multi które dojdzie w aktualizacji na jesień 2020 :yao: zaraz miną dwa lata od premiery tego crapa :kaz:

Opublikowano

Spermatello zaorany jak bura suka tym brakiem multików w pseudo gierkach Sony. Aaa też mu dorzuce kilka plaskaczy na ryj. Masz 4K/60fps z ultra teksturami w akcji. I tak spermuś, to gameplay, nie CGI :yao:  

NxaQOM3.jpg

jQrzxOQ.jpg

oTZiEUh.jpg

Opublikowano

$ony zakończyło rozwój śmieciary 4.5 w dzień jej premiery i skupia się na ps4  ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Spermatello zaorany jak bura suka tym brakiem multików w pseudo gierkach Sony. Aaa też mu dorzuce kilka plaskaczy na ryj. Masz 4K/60fps z ultra teksturami w akcji. I tak spermuś, to gameplay, nie CGI :yao:  

NxaQOM3.jpg

jQrzxOQ.jpg

oTZiEUh.jpg

Gdyby nie wyższa rozdzielczość to ta gra wyglada gorzej niż prawie dekadowy Sf

9CCA0A90-F8E3-4143-A0B5-657D89D4DCC1.jpeg

BD6A2730-337F-4A52-B3CB-2C02B26F96B8.jpeg

No ogra się HALO a później co? Do szafy? Co tam wyjdzie w grudniu albo styczniu?

Opublikowano

Whiskas ale nie zaśmiecaj tutaj wątku jakimś screenami gierki z grafiką ze smartfona. I to jeszcze w jakimś rozciaptanym 720p.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
38 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whiskas ale nie zaśmiecaj tutaj wątku jakimś screenami gierki z grafiką ze smartfona. I to jeszcze w jakimś rozciaptanym 720p.

Tylko rozdzielczość Cię ratuje inaczej….. i dalej czekam na odpowiedz w CO ZAGRAM po Halo?

Opublikowano
27 minut temu, Whisker napisał:

Tylko rozdzielczość Cię ratuje inaczej….. i dalej czekam na odpowiedz w CO ZAGRAM po Halo?

The Gunk, Crossfire X, potem masz jeszcze Dying Light 2, a wyczuwam grudniowe B O M B Y w XGP. Na Xboxie można polegać. :)

Opublikowano

Pamiętam szadą fol. Najgorszy FPS w jakiego grałem. Korytarzowa graficzka robiła robotę na premierę PS4 ale gierka była tak okrutnym gównem, że świat o niej zapomniał/wymazał z pamięci. Horizon pasuje idealnie do opisu. Gdyby nie psycho kwadrat to już by gierkę usunęli z serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.