Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Swoja drogą, widzisz już moje trofki?

kurwa mordo, widzę wspólnych znajomych i ostatnio odtwarzane, ale trofiki dalej zablokowane XD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ragnarok ma być w 4K/30? O_o Masakra, zaraz okaże się że jedyną grą 4K/60 na PS5 jest Astrogniot.

Tak 4k/30, było o tym na którejś analizie DF albo elanaistadebits przy okazji tego trailera z gameplayem. Także ponad 4k/30 Ragnarok wała już nie podskoczy. Halo w 4k/60fps znowu ośmiesza kolejnego mesjasza niebieskich robali, zanim ten jeszcze wyszedł  :yao:

@Figuśa to ty serio myślałeś że Ragnarok będzie w 4K/60fps? Buahahahahahahahaha 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Może teraz? Nie wiedziałem nawet, że nie mam trofek widocznych.

Działa, widzę że haptyka w Astro przypadła do gustu bo platynka pierwsza i jedyna wpadła XD, a resztę oprócz GoT odpaliłeś może na godzinkę i poszedłeś w wowika grać.

Wezyr popraw się bo ten twój obraz wojownika CW przypomina jedną scenkę z GoWa

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Działa, widzę że haptyka w Astro przypadła do gustu bo platynka pierwsza i jedyna wpadła XD, a resztę oprócz GoT odpaliłeś może na godzinkę i poszedłeś w wowika grać.

Co Ty dupisz mordziu? 20h w spooderze, 10h w TLOU2, 44h w GOT, 4h w Ratchecie (czyli pewnie już połowa gry). Konsola jest regularnie używana, ale co mi odjebało, że wziąłem się za Spidera po GoT? Pewnie to, że nic ciekawszego nie miałem. :( 

Opublikowano

@Paolo de Vesirograj te zaległości na Potatostation 4,5 i bierz 12TF bestie, która rozgniata graficznie w 4k/60 całą konkurencje.

c1JFrEd.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

chciałby człowiek jak król życia na TV w 4K/120

W Halo takie cuda to już tylko na RTX 3080Ti. Oczywiście na maks detali.

Opublikowano

Kiedy myslales ze Horizon dostarczyl nextgenowej grafiki wpada beta Halo. Teraz wlaczasz Horizona i jest cos nie halo ;) 

Opublikowano

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Screenshot_2021-11-19-15-28-45-878_com.scee.psxandroid.jpg

No @Paolo de Vesir, nie bądź lamusem :/ 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już odblokowane jeśli wierzyć ficusiowi.

Dziesięć godzin w TLOU2 i tylko to? Skończyłeś prolog chociaż?

2017B1A4-071F-483D-973E-B67B36B4E570.jpeg

Opublikowano
21 minut temu, LiŚciu napisał:

Dziesięć godzin w TLOU2 i tylko to? Skończyłeś prolog chociaż?

2017B1A4-071F-483D-973E-B67B36B4E570.jpeg

Spoiler z początkowych etapów jbc:

Spoiler

Ellie i Dina dotarły do wieży telewizyjnej i spierdzieliłem do jakiś podziemi gdzie stoją busy i lawirować muszę między clickerami a żołnierzamiWLF.

Z racji tej czerwonej łuny to jeden z nielicznych do tej pory graficznych momentów gdzie faktycznie miałem taką minę patrząc na to co wyczarowała ekipa ND. :notbad: 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

W sensie, że Halo Infinite będzie miało jedynie singla i multi? To i tak o jedną funkcję więcej niż oferuje jakikolwiek półprodukt Sony. :) Nawet gdy MS się potyka to udaje mu się kopnąć Sony w dupę. :banderas:

Pamiętam jak przed premierą lgbt2 Bełchatów wklejał info od insajderów że już robią multi które dojdzie w aktualizacji na jesień 2020 :yao: zaraz miną dwa lata od premiery tego crapa :kaz:

Opublikowano

Spermatello zaorany jak bura suka tym brakiem multików w pseudo gierkach Sony. Aaa też mu dorzuce kilka plaskaczy na ryj. Masz 4K/60fps z ultra teksturami w akcji. I tak spermuś, to gameplay, nie CGI :yao:  

NxaQOM3.jpg

jQrzxOQ.jpg

oTZiEUh.jpg

Opublikowano

$ony zakończyło rozwój śmieciary 4.5 w dzień jej premiery i skupia się na ps4  ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Spermatello zaorany jak bura suka tym brakiem multików w pseudo gierkach Sony. Aaa też mu dorzuce kilka plaskaczy na ryj. Masz 4K/60fps z ultra teksturami w akcji. I tak spermuś, to gameplay, nie CGI :yao:  

NxaQOM3.jpg

jQrzxOQ.jpg

oTZiEUh.jpg

Gdyby nie wyższa rozdzielczość to ta gra wyglada gorzej niż prawie dekadowy Sf

9CCA0A90-F8E3-4143-A0B5-657D89D4DCC1.jpeg

BD6A2730-337F-4A52-B3CB-2C02B26F96B8.jpeg

No ogra się HALO a później co? Do szafy? Co tam wyjdzie w grudniu albo styczniu?

Opublikowano

Whiskas ale nie zaśmiecaj tutaj wątku jakimś screenami gierki z grafiką ze smartfona. I to jeszcze w jakimś rozciaptanym 720p.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
38 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Whiskas ale nie zaśmiecaj tutaj wątku jakimś screenami gierki z grafiką ze smartfona. I to jeszcze w jakimś rozciaptanym 720p.

Tylko rozdzielczość Cię ratuje inaczej….. i dalej czekam na odpowiedz w CO ZAGRAM po Halo?

Opublikowano
27 minut temu, Whisker napisał:

Tylko rozdzielczość Cię ratuje inaczej….. i dalej czekam na odpowiedz w CO ZAGRAM po Halo?

The Gunk, Crossfire X, potem masz jeszcze Dying Light 2, a wyczuwam grudniowe B O M B Y w XGP. Na Xboxie można polegać. :)

Opublikowano

Pamiętam szadą fol. Najgorszy FPS w jakiego grałem. Korytarzowa graficzka robiła robotę na premierę PS4 ale gierka była tak okrutnym gównem, że świat o niej zapomniał/wymazał z pamięci. Horizon pasuje idealnie do opisu. Gdyby nie psycho kwadrat to już by gierkę usunęli z serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.