Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 hours ago, LiŚciu said:

Możesz tez przyjebac swoim kumplom zielonym pod prysznicem bo to oni nadużywają zwrotów PRO do gierek dla dzieci. A największa beka jak mówią PRO gaming w odniesieniu do strzelania w krasnale XD 

Przypominam, że to Sony wydaje sprzęt z dopiskiem PRO.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy dalej wojują tym rozmaślonym Killzonem w 720p? Co za tępe dzidy :reggie:

Opublikowano

Problem z tym, że w przypadku plejśmieciary5 żeby grać, to musisz kupić akcesorium kosztujące obecnie około 3 tysiące złotych. Nazywa się XSX :xboss:

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Od premiery PlayStation 5 gracze kupili 10,14 mln sztuk gier w pudełkach, a tylko 7,51 mln egzemplarzy produkcji z PlayStation Store.

Czekaj czekaj czekaj. To nie przypadkiem Ty pisałeś kiedyś, że kupowanie pudełek jest "niemodne i nieopłacalne"? 

CW off

Jak wygląda sprzedaż gier na Xboxa, nie na "platformę Xboxa"?

CW on

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Wyglada wspaniale, a nie jak na plejbece gdzie exy sprzedaja sie w 10mln egzemplarzy przy 120mln konsol XDDDD

Opublikowano

To na Potatostation 4,5 sprzedają sie jakieś exy? To po pierwsze primo.

Po drugie primo, założe sie że tydzień po premierze Halo pojawi sie info że zagrało w nie wiecej osób niż we wszystkie exy na Playkurve 4,5 razem wziete :kaz:  

Cudownie być graczem na zielonych pastwiskach Pana Spencera:banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Wyglada wspaniale, a nie jak na plejbece gdzie exy sprzedaja sie w 10mln egzemplarzy przy 120mln konsol XDDDD

Wspaniale czyli jak? Srak? Bo jakoś nie widzę aby ktokolwiek się chwalił jakąkolwiek sprzedażą gier na to pudło bez sensu istnienia.

Opublikowano

10 milionow graczy w tydzien w forzie :banderas: jak tam jebany rejczel i returnal? Maja milion? Xdddd kurwa, ale zenada

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć że 10 milionow osób kupiło forze horizon 5? 

Czy ms standardowo podaje ile osób "zagralo" tak jak zawsze podawali ile konsolek wyszlo do sklepow a nie trafiło do odbiorców?

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

10 milionow graczy w tydzien w forzie :banderas: jak tam jebany rejczel i returnal? Maja milion? Xdddd kurwa, ale zenada

Skończone, teraz dobić wszystkie zadania i znajdźki i tyle, szkoda że to już koniec. Te gry dość krotkie na Xa

F081FE2D-9FB2-4102-9941-66088D8AE7AC.jpeg

Opublikowano

Krotkiego to masz siuraczka, mała stópko

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Krotkiego to masz siuraczka, mała stópko

Jak był w Twoich ustach to nie mówiłeś tak :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
23 minuty temu, Jakim napisał:

Chcesz mi powiedzieć że 10 milionow osób kupiło forze horizon 5? 

Zagrało, to jeszcse lepsze.

24 minuty temu, Whisker napisał:

Skończone, teraz dobić wszystkie zadania i znajdźki i tyle, szkoda że to już koniec. Te gry dość krotkie na Xa

Tutaj protip od.kolegi, bo na PlayStation nie ma.to.możesz nie ogarniać - gry na Xboxie mają tryb wieloosobowy co sprawia, że możesz dodatkowo wydłużyć sobie czas zabawy z ulubionym tytułem. Polecam!

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

Jak był w Twoich ustach to nie mówiłeś tak :D 

Tyle ich tam było ze stracił rachubę :kaz:

10 milionów graczy w nowej forzie xdddddd 10 milionów cebul pobrało bo za darmo i 9,99 miliona wyjebalo następnego dnia z dysku xddd

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zagrało, to jeszcse lepsze.

Tutaj protip od.kolegi, bo na PlayStation nie ma.to.możesz nie ogarniać - gry na Xboxie mają tryb wieloosobowy co sprawia, że możesz dodatkowo wydłużyć sobie czas zabawy z ulubionym tytułem. Polecam!

Bardzo dobrze znam te tryby i już korzystałem w FORZIE 5 i kilkanaście razy mnie rozłączało i wyjebalo wiec daruje sobie na sile i poczekam na patche zreszta ten problem jest opisywany szerzej w temacie o Forzie co jest kpiną ale spoko mam co ogarniać jeszcze w singlu. Gra tak idealna a online i comunity leży i wypierdala, ludzie są oburzeni, dobrze że mam cierpliwość 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Tyle ich tam było ze stracił rachubę :kaz:

10 milionów graczy w nowej forzie xdddddd 10 milionów cebul pobrało bo za darmo i 9,99 miliona wyjebalo następnego dnia z dysku xddd

Tak było, mam jednego znajomego co kupił wersje ultimate za 400zl No debil bo mówił „a pogram w premierę w nowe DLC i większą małe”, nie dostał ani DLC ani większej mały i szybciej od niego skończyłem za. DARMO jaki wkurwiony, bardziej wyruchanym nie można być, 4 paki za to samo w go w premierę ja pierdole 

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Bardzo dobrze znam te tryby i już korzystałem w FORZIE 5 i kilkanaście razy mnie rozłączało i wyjebalo wiec daruje sobie na sile i poczekam na patche zreszta ten problem jest opisywany szerzej w temacie o Forzie co jest kpiną ale spoko mam co ogarniać jeszcze w singlu. Gra tak idealna a online i comunity leży i wypierdala, ludzie są oburzeni, dobrze że mam cierpliwość 

No, to są te ciemne strony MSu. Mają tak zajebiste gry, ze ludzie walą drzwiami.i.oknami do multi. Coś unikalnego.na skale branży konsolowej.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No, to są te ciemne strony MSu. Mają tak zajebiste gry, ze ludzie walą drzwiami.i.oknami do multi. Coś unikalnego.na skale branży konsolowej.

Przez tyle lat nie stać ich na serwery? Bida z GPU który ciśnie w promocje pewnie zabiła ten rynek a chuj sam dokładam do cegły śmierci, za 4 zł można śmiecia ogrywać więc ideolo

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Przez tyle lat nie stać ich na serwery? Bida z GPU który ciśnie w promocje pewnie zabiła ten rynek a chuj sam dokładam do cegły śmierci, za 4 zł można śmiecia ogrywać więc ideolo

Nikt nie zapłaci za dodatkowe serwery na początkowy peak popularności. To bezsensowny ruch.

Opublikowano

Dzisiaj mam dylemat: Litr dzielić na obie konsole czy wybrac na wieczór jedną? Czeka mastering Halo multi i BF na PS5, co polecacie na dzisiejsze całonocne ogrywanie?

B3F81297-6E3A-4A21-9AD2-54021B198CD2.jpeg

Opublikowano

Beka z niebieskich nieuków, którzy wciąż żyją cyferkami sprzedaży. Wg. tych matołków takie Squid Games to klęska, bo nie sprzedał się ani jeden egzemplarz na DVD :reggie:

Panie Spencer, wypal pan te niebieskie robactwo do cna, póki całkiem nie zniszczą pięknej sztuki gamingu :xboss:

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Dzisiaj mam dylemat: Litr dzielić na obie konsole czy wybrac na wieczór jedną? Czeka mastering Halo multi i BF na PS5, co polecacie na dzisiejsze całonocne ogrywanie?

B3F81297-6E3A-4A21-9AD2-54021B198CD2.jpeg

Działa Ci dźwięk 3D na tym SS? 

a gdybym też nie miał planów alkoholowych to bym pewnie tłukł w halo :lapka:

Opublikowano

Bo squid game to klęska. Poziom gier w game passie na bardzo niskim poziomie z dracymi jak boty ryja azjatami. Przereklamowane gowno jak game Pass. 

Opublikowano

Do budy iwróć jak będzie mowa o kutasach, bo tylko na tym się znasz nieuku xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.